Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

İNŞALLAH canım ALLAH tez zamnda bebgıne kavsutrsun senı de

Allah razı olsun canım.

Benimde hiç ümidim yoktu. Ya aslında vardı da hayal kırıklıgı yaşamak istemiyordum.

Adet günümde ped koydum hatta pikniğe gittik ne olur ne olmaz diye.

Baktım olmadım. Dedim 1-2 gün içinde olurum.

Ama gelmedi çok şükür. göğüslerim acımaya başladı.

5.ci günü test yaptım yani dün. çift çizgi çıktı. Yaparken bile aman off çıkmıcak biliyorum diyodum

Benim bile kendmden ümidim yoktu.

Koşa koşa doktora gittik kan testi yapıldı sonuç ortada.

Rabbim sanada nasip etsin kuzumm. İnşallah hamişsindir. Merakla seni beklicem.

merhaba kızlar yenı hamılelelrı tebrık edeırm Allah olmayanlarada atttırsın ınsallah bugun 1o haftalık hamıleyım 2 haftalık rapor verdi doktorum yatıyorum gıremedım nete .kasık agrılaerım var bıde akıntım cok fazla dun fazla geldı jöle seklınde korkdum vallahı. doktora persembe gııdıcem memleketten anne annem annem geldı o yanımda Allah razı olsun bakıyor ne zormus ann eolmak benım bır hafta kadar mıde bulantım oldu ama cıkarmadım hıc suan mıde bulantım yok teretdut edıyorum bebeişime bırsey mı.belkı bulansaydı bısey olamdı derdım . Allah yardımcımız olsun oldu dıye hepınıze dua edıyorum ınsalla sırayla dıgum yapdıgımı hayzarız burdan ınsallah hepınızı opdum kocaman

günaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
beden hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.

tebrik ederim canım çok sevindim yaşasın Allah tamamına erdirsin dilerim tüm bekleyenler de kısa sürede dilerim güzel haberlerini verirler :))))
çok teşekürederim canım çok mutluyum.
öğrendiğimden beri tüm isteyenler için dua ediyorum.
Allahım tüm bebek isteyenlere versin inşallah.
bizlerede sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
beden hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.

hay maşallahh hergün bir hamiş haberi, canım çok çoooook tebrik ederim bu gidişle bizim listede sene sonunda bebeksiz kimse kalmıycak ohh ohhhhhhhhhhhh:118::118::118::118::118::118::118:

aman da aman bebiş doldu heryer maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh32 bebeğimiz olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız hamişler nasıl gidiyo
valla ben mide bulantısı yüzünden sürekli yorgun ve bitkinim işe bile gelmek istemiyorum ,
çok az bi seyler yiyebiliyorum sanırım şu mide bulantısını engelleyen ilaç kullanmaya başlamak için doktorumla konuşacağım takatim kalmadı artık kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum :)

Merhabalar
kızlar bende şu ana kadar daha hiç mide bulantısı yaşamadım.
bazen unutuyorum hamile olduğumu ben gerçekten hamilemiyim
diye soruyorum kendime çok ilginç.
cumartesi ilk doğumumu yaptıran doktorumdan randevumu aldım.
kontrole gittiğimizde acaba bir sorun varmı diye
demişti hiç bir sorununuz yok kendinize bir sene verin demişti.
inşallah buraya hamile olarak gelirsiniz demişti.
ikinci ayda hamile kaldım.
şimdi dicek bakın ben size dememişmiydim.
dediği çıktı hakkaten.
çok şükürki çok beklemeden bu günleri gördüm.
cumartesi ulturasondada görünce ve doktorun ağzından duyunca
daha çok mutlu olucam o yüzden randevu saatini iple çekiyorum.
:18::18:

slm bayanlar bende yeni geldim benide kabul ederdeseniz aranıza sewinirim :) 1.5 senedir ewliyim hiç korunmama rağmen hamile kalamadım inş bende bu 2013 yılı uğurlu gelirde kalırım dua istiyorum kızlar :) sizlerden

gecmıs olsun canım sanırım mıde bulantıların bu ayın sonunda gecer gıbı gelıyo bana benımde hıc bulanmıyor. bende raporluydum ıkı haftadır dedımya kasık agrım vardı kanamam olmusdu. ziratt muhendısıyım bende ısım agrdı bende evde kaldım dınlendım. sımdı paazertesi ıse gıdıcem hıc gıtmke ıstemıyorum bende. bısey olcak dıye korkuyorum. annemde der hep ıyıkı mıden bulanmıyo cok kötu bırsey dıye allah yardımcın olsun canım bu arada bebegının cınsıyetı bellı oldumu canım

kızlar nasılsınız kımsecıkler yok kac gundur umarım hersey yolundadır................öpdüm sizi benım hala göbişim cıkmadı.ya göbiş varda hanı kasık kısmı sısermıs ya aslında göbek şişmezmiş merak ediyorum ne zaman belli olucak dıye

kızlar nasılsınız ben perşembe den beri hastanedeydim yatış yaptı doktorum dün çıktım mide bulantımın önüne geçemedik ne yazıkkı artık su içsem çıkarır hala gelmiştim damardan beslendım 4 gün çok şükür bebeğim ii ben de toparladım sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır herkese çok selam bu arada ne yazıkkı benım de göbişim hiç yok 4 kılo verdirdim umarım bundan sonra alırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…