Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

gecmıs olsun canım ya olsun üzülme bızım elemanlardan bırının kızıda ne yese cıkarıyormus 1 hafta serum yemısdı hemde 45 kiloydu ama 4 kilo cocuk dogurdu maslahh kendı hıc kilo almadı . mıde bulantısı cık kotu olsa gerek bu arada ben hıc bulanmıyo dıyordumya babaannemde ben 6 cocuk dogurdum bıkere ne ögurdum ne aserdım dıyınce dedım oh ebnde ona cekmısım herhalde
bu arada benımde rahmım dar arada sag tarafım sızlıyor doktorumda rahım buyudukce bazı kadınlarda agrı olur dedı benımde buna canım sıkılıyor
bu arad cınsıyetı bellı oldu mu bebişinin

saol canım yok dahacimsiyeti belli olmadı yarın kontrolum var belkı gösteririr FINDIĞIM :)
Yeni yeni kendime geliyorum mide bulantım bitti gibi ama bi öksürük nöbeti varkı beter
boğazlarım tahriş oldu kanıyoartık ilaç da alamıyorum 5 gündür blki 3 saat uyudum rapor da pazartesi bitiyo bakalım ne dicek yarın doktorum.
Senın de bebiş büyüdükçe biraz sancın olur eğer darsa rahim ama sanırım bı süre sonra iyice uyum sağlıyor umarım hıç mıden bulanmaz iğrenç bi durum
Güzel haberlerinizi bekliyorum :)))

hadı bakalım yarın bekliyorum haberini....öpdüm

canım oncelıkle sag salım kucağına almayı nasıp etsın RABBİM.
mide bulantıları genllıkle 6 hafta baslar kımsının daha once olur kımısının de hıc olmaz benımkısı 6 hafta basladı ve tam gazzzzzz devamm cok fenayım cokk ac yasıyorum resmen

canım ne dedi doktor

kızzzzzzzzzzzzz maşşallahhhhhhhhh herkes hamiş burda nazarım değmesin...bende bebiş istiyorum bat 5 mayıs hadi bismillah 10.ayım

slm kızlarrr benide aranıza alınn bende hayırlısıyla bebiş istiyorummm bat 4 mayısss berba erbekleyelim beraber dua edelim beraber hamişşş kalalım inşallahhh

kızzzzzzzzzzzzz maşşallahhhhhhhhh herkes hamiş burda nazarım değmesin...bende bebiş istiyorum bat 5 mayıs hadi bismillah 10.ayım

bnmde 4 mayıs cnm..yarın acaba kan testi yapırsammı diye düşünüyorum 6 gün öncesinde gebelik çıkarmı acaba..tabiki beklemek daha iyi ama sabırsızlanıyoruz işte

bnmde 4 mayıs cnm..yarın acaba kan testi yapırsammı diye düşünüyorum 6 gün öncesinde gebelik çıkarmı acaba..tabiki beklemek daha iyi ama sabırsızlanıyoruz işte
canım ben baya erken adet oldum maalesef.ama inşallah sen gebesindir.kan tahlilinde çıkar eğer gebelik varsa...sabırsızlanıyorsan idrar testi değil kan yaptır çıkar

merhaba çok erken konuşmuşum
evet haklı çıktın canım
6.haftadayım ve mide bulantılarım başladı.
geğirme şeklinde geliyor. aç kalınca daha çok oluyor
çok fazla aç kalamıyorum sık sık bişeyler yemem gerekiyor.
korkmaya başladım daha kötüye gitmem inşallah.
herkese kolaylıklar diliyorum.

canım ben baya erken adet oldum maalesef.ama inşallah sen gebesindir.kan tahlilinde çıkar eğer gebelik varsa...sabırsızlanıyorsan idrar testi değil kan yaptır çıkar

cnm dün akşam kahvewrengi bi kaç damla lekenlenmem oldu heveslenip hemen kan testi yaptrdım ama 1.20 çıktı yani negatif.. olsaydı çıkarmıydı yoksa yine hevesle adet günümümü beklemeliyim bilmiorum..

canım antibiyotik başladık öksürük için raporu da uzattı FINDIĞIM cinsiyetini göstermedi artık bı dahaki sefere :))
sen nasıl oldun daha iyisindir umarım :)

iyi sayılırım yarın doktora gıdıcem bende cok merak edıyorum gece uyuyamam herhalde ikili tarama yapılcak hayırlısı bakalım öpdüm

Canım demek senin de başladı mide bulantın Allah yardımcımız olsun gerçekten zor iş gebelik ama sonundaki mutluluğu düşününce her şeye değer diyorum :)) Beyaz leblebi,çubuk kraker iyi geliyo bana,bi de sabaları kafanı bile yataktan kaldırmadan hemen tuzlu kraker yemeni tavsiye ederim ben bayadır bi çekiyorum mide bulatısından hastanelik oldum hatta şimdi daha iyiyim şükür :))

nasılsın canım nasıl gıdıyo hamlıelık ya zaman ne cabuk gecıyo senın buraya hamıleyım yazdıgın zamanı haıtrlıyorum sımdı 21 haftalık olmusmasallah erkek dı dımıc anım hareketlerını hıssedebılıyomusun bu zamanlar ılerledıkce cok sevınıyorum

Merhaba kızlar nasılsınız hamişler keyifler ve bebişler iyidir dilerim cinsiyetini öğrenen var mı kızlar ben bu hafta sonu gidicem bakalım umarım gösterir :)

Merhaba kızlar nasılsınız hamişler keyifler ve bebişler iyidir dilerim cinsiyetini öğrenen var mı kızlar ben bu hafta sonu gidicem bakalım umarım gösterir :)

iyiyiz canım sen nasılsın ben cinsiyetini ögrendim erkekk :) zaten öyle hissetmişdim ben söyledim doktora erkek mı dıye gecen hafta kesin degıl demişdi bu hafta kesin dedi. hayırlısıyla gelsdınde tabı ınsan önce saglıklı olsun dıyor ama sonrada merak edıyor kız annesımıyım erkek mı dıye bu arada etrafımdakı herkez sankı kız beklıyormus gıbı tepkı verdı sasırdım neyse oğlum gelsınde önmeli değil senınde haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…