Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar bende pazartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. 3 ay once listeye girmisim bende ama ozaman husran yasadigim icin size yazmamisim. Cok sukurki mucizem 15 ayin sonunda geldi. Hic bi tedavide olmadan. Sakin umidinizi kaybetmeyin, sabredin. Yarin kesemizi gormeye gidicez Allahin izniyle. Gec dollenme olmus bende 14. Gun degil 21. Yumurtlamisim. Sakin yumurtlama gunum bitti diye iliskiye son vermeyin. Rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
bende hamiş kaldımm kıslarrrr darısı isteyen herkesin başına

hayırlı olsun burcuhayalcim tebrik ederim.
çok sevindim canım senin adına
inşallah hamileliğin çok güzel geçer
ve sağlıcakla kucağına alırsın canım.

ben hala çalışıyorum. beklemeye ve umut etmeye devam ediyorum.

Allah razı olsun canım...
Rabbim gönlündekini vermiş ne kadar güzel sağlıkla al kucağına inşallah
Bende bu ayda yok sanırım bugün 26. Günüm ve ateşim düştü 2 güne kırmızılar teşrif edecektir... Kısmet artık inşallah benimde önümüzdeki ay gelir bebeğim...
Allah'a emanet ol canım... Tekrar tebrikler... Hayırlısı olsun canımm

Gözün Aydın arkadaşım... Ne güzel bir mutluluktur... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısı olsun tatlım... Darısında benim başıma olsun inşallahhh :)))

tebrik ederim canım haıyrlı olsun............................

bu hafta yumurtlama haftam
gün aşırı çalışıcaz bakalım.
inşallah bu ayda banada kısmet olur da
bebişim gelir.

canım gun aşırı deneme hergun dene bızo yle yapdık bıarakdasdan duymusdum hergun yap dedi.ondan kıtap avrdı ordan okudum bende .hayırlı olsun canım

Hamişler çoğalmış. Ohh ohh süper.

Darısı bizlerin başına inşallah.

7 nisanda dananın kuyrugu kopacak.

çok tşk ederım canlarrrr.....
Rabbim en kısa zamnda sizleride nasip etsin İNŞALLAHHH
ÇPUYORUM HEPİĞİĞNİZİ

merhaba kızlar. ne zamandır giremiyorum. fakat bişe kafamı kurcalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben 5 haftalık hamileydim kese görünmedi ve düşecek denildi ve de düştü. düşük tarihi 22 şubat.ben 11 inde adet olurdum. düşüğün üzerinden yaklaşık 40 gün geçti hala adet olmadım acaba bu ayın 11 de mi olucam. Kaç haftadır göğüs sancısı var baş dönmem var acaba hamile olabilir miyim? adet görmediğim için onu da anlaya ıyorum. bir hafta önce test yaptım negatiftin Ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba tekasur
dusuk sonrası adetın gecıkmesı normal canım eger korunduysan hamıle olcagaını sanmmıyorum hem tesete çıkardı bence olmazsa bıraz daha bekle dotora gıt tekar ozaman rahmınde kalınlaşma varsa bebek var denır zaten kan testıde yaptırabılırsın

korunmadım doktor korunmaya gerek yok demişti.şimdi korkudan doktora da gidemiyorum.EĞER HAMİLE OLDUĞUMU BİLSEM BİLE DÜŞECEK DİYECEK DİYE GİTMİYORUM BİRAZ ÇOCUKLUK YAPTIĞIMIN FARKINDAYIM :)
ama adet olmadım o yüzden nendişeliyim . Teşekkür ederim canım.

canım zaten dusukden sonra bıze dokotr 3 hafta ılışkıye gırmyeın demısdı ıcerısı enfeksıyon kapabılıyo dıkkat et kendıne bence

canım zaten dusukden sonra bıze dokotr 3 hafta ılışkıye gırmyeın demısdı ıcerısı enfeksıyon kapabılıyo dıkkat et kendıne bence

Zaten 15 gün kanamam sürdü.O sırada olmazdı. Bu arada bugün çok rahatsız oldum mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle acile gittim. Ve beni kadın doğuma gönderdi hamile olma olasılığına karşı. Test yaptırdım 28 çıktı b-hcg. Ama doktor eşime demiş ki (bu arada eşim aldı sonucu bn hala yatıyorum) Diğer gebeliğin etkisiyle de olabilir bu hormon yüksekliği. ama benim 1 haftada bile 683 ten 235 e düşmüştü.40 günden sonra değer kalır mı? Hem de hamile de olabilir yükseliyo da olabilir 1 hafta sonra tekrar gelsin demiş. Acaba böyle bişe yaşayan var mı? korkuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız valla ben mide bulantısı ve kusmayla uğraşıyorum hiç geçmeyecek gibi sanki
Dilerim biran önce biter.Onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür.Hamişler sizde durumlar nasıl,nasıl gidiyor??

perekedisi nasılsın valla nasıl bereketli bi topik oldu bugün de burcuhayalin güzel haberini aldım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin ??

iyiyim cnm çok sağol hakikaten bereketli bu topik.. :) cinsiyeti hala kesin olmamakla birlikte erkekmiş galiba canım seninki belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…