- Konu Sahibi perakedisi
-
- #3.181
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
bende hamiş kaldımm kıslarrrr darısı isteyen herkesin başına
Amin canım İNŞALLAH cok tskler bebegımmmm saol
canım ilk once sureklı dua ettım kendım ve herkes ıcın .
sonra ovulasyon testı aldım bu ay ılkez ılıskıden sonra 30 saat yattım bacakları dıktım esıme sılkelettım bacaklarımdan bu kadar
Merhaba arkadaslar bende pazartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. 3 ay once listeye girmisim bende ama ozaman husran yasadigim icin size yazmamisim. Cok sukurki mucizem 15 ayin sonunda geldi. Hic bi tedavide olmadan. Sakin umidinizi kaybetmeyin, sabredin. Yarin kesemizi gormeye gidicez Allahin izniyle. Gec dollenme olmus bende 14. Gun degil 21. Yumurtlamisim. Sakin yumurtlama gunum bitti diye iliskiye son vermeyin. Rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Merhaba arkadaslar bende pazartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. 3 ay once listeye girmisim bende ama ozaman husran yasadigim icin size yazmamisim. Cok sukurki mucizem 15 ayin sonunda geldi. Hic bi tedavide olmadan. Sakin umidinizi kaybetmeyin, sabredin. Yarin kesemizi gormeye gidicez Allahin izniyle. Gec dollenme olmus bende 14. Gun degil 21. Yumurtlamisim. Sakin yumurtlama gunum bitti diye iliskiye son vermeyin. Rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
bu hafta yumurtlama haftam
gün aşırı çalışıcaz bakalım.
inşallah bu ayda banada kısmet olur da
bebişim gelir.
hayırlı olsun burcuhayalcim tebrik ederim.
çok sevindim canım senin adına
inşallah hamileliğin çok güzel geçer
ve sağlıcakla kucağına alırsın canım.
ben hala çalışıyorum. beklemeye ve umut etmeye devam ediyorum.
Allah razı olsun canım...
Rabbim gönlündekini vermiş ne kadar güzel sağlıkla al kucağına inşallah
Bende bu ayda yok sanırımbugün 26. Günüm ve ateşim düştü 2 güne kırmızılar teşrif edecektir... Kısmet artık inşallah benimde önümüzdeki ay gelir bebeğim...
Allah'a emanet ol canım... Tekrar tebrikler... Hayırlısı olsun canımm
Günaydın kızlar nasılsınız güzel bi hafta hepimizin olsun :)))
merhaba tekasur
dusuk sonrası adetın gecıkmesı normal canım eger korunduysan hamıle olcagaını sanmmıyorum hem tesete çıkardı bence olmazsa bıraz daha bekle dotora gıt tekar ozaman rahmınde kalınlaşma varsa bebek var denır zaten kan testıde yaptırabılırsın
yeni hamişleri tebrik ederim darısı isteyen herkese
korunmadım doktor korunmaya gerek yok demişti.şimdi korkudan doktora da gidemiyorum.EĞER HAMİLE OLDUĞUMU BİLSEM BİLE DÜŞECEK DİYECEK DİYE GİTMİYORUM BİRAZ ÇOCUKLUK YAPTIĞIMIN FARKINDAYIM :)
ama adet olmadım o yüzden nendişeliyim . Teşekkür ederim canım.
canım zaten dusukden sonra bıze dokotr 3 hafta ılışkıye gırmyeın demısdı ıcerısı enfeksıyon kapabılıyo dıkkat et kendıne bence
perekedisi nasılsın valla nasıl bereketli bi topik oldu bugün de burcuhayalin güzel haberini aldım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?