Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
aaaaaaminn aaaaaaminn aaaaaminnnn canımmm eşin naptıı yaa??? bende merkk ediorumm öğrendiğimizdee benim kocişş napcak diee

Bestecimm eşim zaten ilk pazar günü kendimiz testi yaptığımızda çok sevinmişti şaşkındı. beklemiyoduk biliyosunuz işte. gözleri doldu. sarıldı bana titriyodu heyecandan...

ben olmayan bebeğe hırka bıle ordum yatağını begendım bı gorsem o çift cizgiyi kımse benı tutamaz heralde

Çok Çok teşekkür ederim aysercimm. amin canım amin inşallah bu yıl bebek dolu bi yıl olur. hep birlikte büyütürüz göbeklerimizi dertleşiriz bol bol sohbet ederiz

Yeni yıla girmeden hamilelik haberini almışsın ne güzell yaa bizimkiler de olsun artık o sevinci şaşkınlığı biz de yaşayalım

Sağol Yeşilcik :) Sürpriz bebeğim o benim, kaçak sperm kahramanı :))) Aminnnnnnnnn canım dualarım sizinle.

Bestecimm eşim zaten ilk pazar günü kendimiz testi yaptığımızda çok sevinmişti şaşkındı. beklemiyoduk biliyosunuz işte. gözleri doldu. sarıldı bana titriyodu heyecandan...

imzandaa süperr olmuş bu aradaaa :)
yahu ben burda hamile gördümmüü kendim hamile kalmışım gibiii seviniorumm :)
bi anda heycan sardı benidee karnıma ağrı girdii sanki bende hamileymişim gibii

imzandaa süperr olmuş bu aradaaa :)
yahu ben burda hamile gördümmüü kendim hamile kalmışım gibiii seviniorumm :)
bi anda heycan sardı benidee karnıma ağrı girdii sanki bende hamileymişim gibii

inş. canım senınde hamıle oldugunu duyarız bu duyguyu gercekten yasarız
hamılelık annelık dunyanın en buyuk mutluluğu bence

ben olmayan bebeğe hırka bıle ordum yatağını begendım bı gorsem o çift cizgiyi kımse benı tutamaz heralde

sorma canım bende aynı durumdayım sadece hırka olsa iyi battaniyeler nevresim takımları kıyafetler herşeyi hazır sadece bebiş eksik allahım inşallah bu ay o çift çizgiyi göstercek banada
sizlerede inşallah hepimiz yeni yılda hamiş olcaz

canım senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına allahım kucağına aldığın günleride göstersin
sağlıklı bir evladın olsun şu anda inan senden daha fazla sevindim bu habere inşallah bu güzel haberleri bizde paylaşırız burda

merhaba kızlar nasılsınız topic baya ilerlemiş geçmişi okuyamdım 2 hamile gordum listede allah kucaklarına almayı nasip etsinn sağlıkla inşallha bizede nasip etsin rabbim

aaaay çok güzel bi haber buuuu.. ayrıca yazış tarzınada bayıldığımı söylemeliyim deli kız.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. darısıda bizlere umarım ki

benide eklermisinizz 6 ocak adet tarihim evliliğimiz 2 .ayı 2. deneme

Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm

Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.

Tek atımlık çerezimiz o bizim

Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..

Canım çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bize bol bol dua et :109::109:

Daha şimdiden 3 tane test yaptım.Biliyorum erken olduğunu ve negatif çıkacağını ama ne yapıyım elimde diil.Işığa bakıp 2. silik çizgiyi arıyorum işte.Her ay aynı canım yaa
:))))
ben de yarın sabah(5 gün kala) bi test yapsam diyorum belki çıkar evde var 6 tane testim harcayayım bari

follow me baby:112:

zehracım beni takip etmeye devam et yakında gelecek burdan bir bebek haberi canım..:112:
ben de takipçinim bak ona göre, o bebek yapılacak

inşallah canım hadi bakalım..müjdeli haber bekliyoruzzzzz sen rahim filmi çektirmişmiydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…