Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaar hepinize merhaba,
Bildiğiniz gibi cumartesi günü eşim için sperm testi yaptırmıştık.Çok şükür bir sotun yok :130: Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ve şu an o kadar umutluyum ki.Bat yaklaştıkça hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.Bu topicte hamileleri gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.Allah bize de bu duyguyu tattırsın kızlar.

çok memnun kalırım.Sizde hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşursunuz inşallah.
ınsl..cumleten canımm

ıncır kuru nette ıbrahım sarcaoglundan aldım 2 ay yapılıyor havuc la bırlıkte tabıı

corek otunua ben aktardan cekılmısını aldım acı oldugu ıcın dogal bal ıle karıstırdım her sbh ac karnına kahvaltı öncesı esımle bırlıkte aldık 21 boyunca regl 1 gunu basladık 21 gun devam ettıkk 7 gun ara verdık sonra bır daha 21 dıye devam edıyor canımmm

ya kızlar bişi sorcam yurtlayıp yumurtlamadığımızı nerden anlıcazz bende bu ay öle yumurta akı fln gibi bişi gelmedi sadece beyaz akıntı geldi:S

cnım yumurta akı gıbı aynen olucak ıkı parmak arasında sunecekk tamm verımlı gun oluyor oo ben ates olcmeye baslamıstımm ondan bılyorum o zaman her anınızı bılırsınız tavsıye ederımm hepınızede ates olcmeyı kızlarrrrrrrrrrr

miracım gözün aydın:) ben de ovu testi kullandım ilk kez,batımız 1 gün ara ile inş yüzümüz güler:)

ay laylemmm ya derdin neydi hepsini ütüledin ayakta dikilerek hemde. tabii yorulursun öyle yaparsan. ben bugün hiç bi iş yapmadım mesela bak banaaaaa:124::124::124: bi de üstüne dışarı çıkıp dolaştım:)

duların çok güzel canımm inşallah kabul olur da hasretle beklediğin bebeğine kavuşursun bugün pazartesi ve bugünün hikmeti ve fazileti de ayrıymış.. (netten bakabilirsin)dua etmekte fayda var

Son düzenleme:
3-4 ay sonra biz de bebek düşünüyoruz. zaman zaman korksam da istiyoruz iyiden iyiye:) bugün folic asite de başladım. ilk hapımı haydi bakalımmmmm artık anne aday adayıyım diyerek içtim:) eşim koptu tabi:)))

Selam kızlar iyisinizdir inşallah, hamile arkadaşları tebrik ediyorum , kızlar birşey sorcam; benim her adetten bir hafta önce göğüs hassasiyetim başlar, adet günümde göğüslerüm yumuşar ve adet olurum, bu hep böyle olmuştur, ama bu kez çok erken şişti göğüslerim ve iki gün önce de yumuşadı şuanda normal yani ama benim adetime daha 4 gün var, bir fikri olan varmı acaba? İlk defa böyle oluyor.

havalardan dolayı hormonlar etkilenebiliyor o yüzden bazen değişik belirtiler yaşayabiliyoruz.
bizim için zor bi durum tabi herşeyi gebeliğe bağlıyoruz allah çok bekletmez inş.

canım duan cok guzel Allah razı olsun benımde esım en erken 8.30ta gelır bende 6da evde olurum iş felan yapıyorum televızyona bakıyorum dediğin gibi bebek olsa onla ilgilenirim vakit gecer ısten eve gıderken yolumun ustunde mobılyacı var bebek yatağı var her geçerken o yatağa bakıyorum bembeyaz bebişim olursa o yatağı alıcam kuzuma

ama o zaman sen çok erken evlenmiş olmalısın 37 yaş çok genç çünkü,ne biçim laf yaşlı anne:)

evet canım ben 15 yaşında anne oldum çok güzel bi duygu
ama küçüktüm annem baktı çocuklarıma şimdi ben herşeyinle ilgilenmek istiyorum
birde annelik çok farklı bi duygu ben bunu en başından bir daha yaşamak istiyorum
yaşlı dedim diye biraz kızmışsın ama galiba aranızdaki en yaşlı benim

Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm

Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.

Tek atımlık çerezimiz o bizim

Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..

Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm

Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.

Tek atımlık çerezimiz o bizim

Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..

ayyyyyyy çok sevindim canım tebrik ederimmmmmmmmm :):):):):):):):):):):):)::):)):)
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :)
darısıı benimde başımaa :) pardon hepimizinn başınaa :)

Son düzenleme:
ayyyyyyy çok sevindim canım tebrik ederimmmmmmmmm :):):):):):):):):):):):)::):)):)
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :)
darısıı benimde başımaa :)

Canımmmm besteciğimmm çok teşekkür ederim. Amin inşallah darısı başına herkesin başına :)))))

Son düzenleme:
aaaaaaminn aaaaaaminn aaaaaminnnn canımmm eşin naptıı yaa??? bende merkk ediorumm öğrendiğimizdee benim kocişş napcak diee

canım hayırlı olsun cok sevındım canım senın adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder
biz bekleyen hatunların göbüşünede bi bebiş yerleştirir inş.

inanıyorum bu sefer göbüşümde bir bebiş cıkacak

Yeni yıla girmeden hamilelik haberini almışsın ne güzell yaa bizimkiler de olsun artık o sevinci şaşkınlığı biz de yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…