- Konu Sahibi perakedisi
-
ınsl..cumleten canımmçok memnun kalırım.Sizde hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşursunuz inşallah.
ya kızlar bişi sorcam yurtlayıp yumurtlamadığımızı nerden anlıcazz bende bu ay öle yumurta akı fln gibi bişi gelmedi sadece beyaz akıntı geldi:S
miracım gözün aydın:) ben de ovu testi kullandım ilk kez,batımız 1 gün ara ile inş yüzümüz güler:)Kızlaaaar hepinize merhaba,
Bildiğiniz gibi cumartesi günü eşim için sperm testi yaptırmıştık.Çok şükür bir sotun yok :130: Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ve şu an o kadar umutluyum ki.Bat yaklaştıkça hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.Bu topicte hamileleri gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki.Allah bize de bu duyguyu tattırsın kızlar.
Kasik ve bel agrim cok artti bugun kizlar yabi makine camasiri 2 defa ara vererek utuledim resmen.. ayakta durmak arttiriyo sanirim agrilari... herkes kocasina yemek hazirlama telasindadir simdi,gerci sansli olanlar coktaaan caya gecmistir bile :) bana 8.30dan once yuzunu gormek nasip olmuyo.. ayy yanlizken zamanda gecmiyo zaten,belli bi zamandan sonra bebek gercekten kadin icin kurtarici :) oyy simdiden kurban olurum onu yaratana :) o dogunca kocanin yolunu beklemek daha kolay olacak eminim.. benimkinin fantezisi var zaten,kapiyi calinca emekleyerek senden once kapiya kossun,o da beni karsilasin, gece aglasin bizi uyutmasin, evimiz bebek koksun vs vs... Rabbim sen herseye kadirsin,merhametlisin,kullarini seversin.. senden evlat dileyen herkese hayirlisini hayirli zamanda nasip et... hepiniz icin ayni seyleri diliyorum gercekten.. muslumanin kardesine yaptigi dua daha makbulmus,dua edelim birbirimize :)
miracım gözün aydın:) ben de ovu testi kullandım ilk kez,batımız 1 gün ara ile inş yüzümüz güler:)
İnşallah canım...Bu ay bizde hamiş oluruz :130: Ben yine mod a girdim.Herşeyi hamişliğe yormaya başladım bile.
ne biliyim bayadan beri takipçinimde
amaaaaaaaan sorma aynennnöğrensek de kurtulsak
Kasik ve bel agrim cok artti bugun kizlar yabi makine camasiri 2 defa ara vererek utuledim resmen.. ayakta durmak arttiriyo sanirim agrilari... herkes kocasina yemek hazirlama telasindadir simdi,gerci sansli olanlar coktaaan caya gecmistir bile :) bana 8.30dan once yuzunu gormek nasip olmuyo.. ayy yanlizken zamanda gecmiyo zaten,belli bi zamandan sonra bebek gercekten kadin icin kurtarici :) oyy simdiden kurban olurum onu yaratana :) o dogunca kocanin yolunu beklemek daha kolay olacak eminim.. benimkinin fantezisi var zaten,kapiyi calinca emekleyerek senden once kapiya kossun,o da beni karsilasin, gece aglasin bizi uyutmasin, evimiz bebek koksun vs vs... Rabbim sen herseye kadirsin,merhametlisin,kullarini seversin.. senden evlat dileyen herkese hayirlisini hayirli zamanda nasip et... hepiniz icin ayni seyleri diliyorum gercekten.. muslumanin kardesine yaptigi dua daha makbulmus,dua edelim birbirimize :)
ama o zaman sen çok erken evlenmiş olmalısın 37 yaş çok genç çünkü,ne biçim laf yaşlı anne:)
Kızlar bu arada bu testlerin yanıltma ihtimali var mı sizce ?:26:
Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm
Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.
Tek atımlık çerezimiz o bizim
Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..
ayyyyyyy çok sevindim canım tebrik ederimmmmmmmmm :):):):):):):):):):):):)::):)):)
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :)
darısıı benimde başımaa :)
Günaydın canlarım tatlı arkadaşlarımmmmmmmmmmmm
Kan sonucumu aldım. Pozitif.. Çok şaşkın ve mutluyum.
Tek atımlık çerezimiz o bizim
Allah başta siz arkadaşlarıma ve isteyen herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?