Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

kızmadım canım ama öyle deme yine de 37 genç bi yaş, bu yaşta yeni evlenip ilk çocuğunu doğuranlar var.. hem tadını çıkarıp anlayamamışsındır dediğin gibi şimdi daha bir başka anne olacaksın

bu listeye benide eklermisinizzz 29 aralık adet tarihim.yaş 22 .16 aydır istiyoruz 2 yıllık evliyim:)

güncel listemiz......................

Son düzenleme:

iyi bari yalnız değilmişim işte hamıle kalınca eksiği kalmaz ne guzel
şu bebişler bir gelsede rahatlasak artık şu bekleme bir bitse

Arkadaslar 23 unde adet olmam gerekiyodu olmadim. Test yapmadim henuz. Biraz daha beklicem. cunku gecen ayda ilk defa 1 hafta gecikmisti. Nolur dua edin bu sefer olsun :-( Allaha emanet olun....

İnsallah kizlar insallah ugurlu gelir topik banada. 1 yildir cok yiprandim cunku :-( rabbim herkesin gonlune gore versin. Bu arada ben telden giriyorum. Herzaman bakamiyorum cvp veremezsem kusura bakmayin olurmu.

İnsallah kizlar insallah ugurlu gelir topik banada. 1 yildir cok yiprandim cunku :-( rabbim herkesin gonlune gore versin. Bu arada ben telden giriyorum. Herzaman bakamiyorum cvp veremezsem kusura bakmayin olurmu.

kusura bakmayız canım, ama (olumlu veya olumsuz)gelişmelerden haberdar et tamam mı..

kızlar bişey sorcam normalde benim bugün yumurlama günüm ama hiç akıntım falan yok benim
akıntımadetten 2 gün sonra oldu acaba o günmü çatladı bu şey offfffff yaaaaa çıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…