Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
merhaba bende aranıza katıldım 5 ay önce bi düşük yaşadım bu 3.ayım deniyoruz inşallah bu ay olsun çok istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

benide ekleyin kızlar listeye 2013 annesi olmak istiyorum bende

bat 16 ocak yaşadığım şehir bakü 6 aydır deniyorum

merhaba bende aranıza katıldım 5 ay önce bi düşük yaşadım bu 3.ayım deniyoruz inşallah bu ay olsun çok istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

hoşgeldin cnm Allah tekrar yaşatmasın da bir an önce kavuş inş bebeğine:) amin senin de gönlüne göre versin....

Son düzenleme:
atlantam cnm arkadaşım nerelerdesin:100:

Peracim cok yogunum, burda sizinle muhabbet etmek istiyorum cok ama fırsat bulamıyorum
Bu arada belirtilerin oldu mu? Bu aydan umitlimisin?
Bende bir iki adet belirtisi başladı bile, ama zaten bu aydan umutlu değilim. Hayırlısı olsun bakalım.

[SUB][/SUB]
Tebrikler canım. Cok sevindim, hamislerimiz artıyor ne guzel

Atlantaaa,neden bu umitsizlik... bebegin belirtileride adetinkiyle ayni zaten sekerim, umit olmadan cekilmez bu surec :) tamam cok kaptirmamak lazim ama,umidide kesmemek lazim be sekerim :) bak benim bata 10 gun var,ve adet olacakmisim gibi kasik ve bel agrim var,surekli tuvaletteyim.. isin tek zor tarafi BEKLEMEK hakkimizda hayirlisi insallah canim.. bu ay hamile kalda,umitsizliginden utan insallahhhh :)

of arkadaşlar bugün belimeağrı giriyo hafiften.4-5 gün var adete.bide göğüslerim ağrıyo.adet belirtisimi bu şimdi

Kızlar benimde sol yumurtalığım ara ara ağrıyor ve göğüslerim çok hafif acıyor.Umarım bunlar adet diil bebek habercisidir.Bat ı yaklaşan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl??Bu arada 2. çizginin silik bile olsa görünebiliyor olması için en erken ne zaman test yapılmalı sizce?

girmeyeli bebiş haberleri olmuş hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlerin başına gerçi bende sivilceler sinyal vermeye başladı ama hakkımızda hayırlısı diyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…