Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar yumurta çatlaması nedir? kötü bir şey mi pek anlamadım ya cahilim çok bu konularda...

kızlar yumurta çatlaması nedir? kötü bir şey mi pek anlamadım ya cahilim çok bu konularda...

yok canım kötü bişey değil her ay olan bişey zaten. her ay kadınlar bir ya da bazen 2-3 ya da bazen hiç yumurtlarlar. adetten 14 gün önce bu yumurta çatlar ve yumurta eğer döllenmediyse adet olur döllendiyse gebelik olur. bu yumurtlama dönemini takip etmek gebelik açısından önemli tutma şansı daha yüksek

umarım anlatabilmişimdir

Kiz sen yeterki hamile kal,biz butun topik tukaka yapariz sana :) ya ben karmakarisigim,ara ara kasik ve bel agrim oluyo fena sekilde. Ama goguslerim sismek yerine ici bosaldi sanki fosss yani :) ama umitliyim yinede.. amaaan ne bileyim ya,5 ocaktan once ne desem bos :) hayirlisi...

Peracim test yaptım ve beklediğim üzere negatif geldi
Zaten adet belirtilerim de var.
Sende durumlar nasıl?

Layle canım inşallah hamilesindir. Ben nasıl umutsuz olmayayım bak 7. ayım da da olmadı

Sende durumlar nasıl?

Layle canım inşallah hamilesindir. Ben nasıl umutsuz olmayayım bak 7. ayım da da olmadı

günaydın canım:) sabah 6 da test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgiaynen 6. ayım gitti benim de

Perakedisi ve atlanta, o testte negatifi gormek korkunctur eminim ama biraz daha bekleyelim ya,bunun gec dollenmesi vs var. Bi bati bekleyelim sonra umitsizlige duseriz hep beraber.. ay bazen nolursa olsun mutsuz olmicam hayirlisi olsun diyorum.. bazende ayaklarimi yere vuravura tepine tepine aglamak istiyorum.. ki daha ben bisey yasadim sayilmaz.. ilk denememde hamile kaldim,evet dusukle sonlandi ama olsun en azindan oldugunu biliyorum.. offf yani surekli gelgit yasiyoruz.. Allah yardimcimiz olsun...

Sende durumlar nasıl?

günaydın canım:) sabah 6 da test yaptım sonuç kocaman bir tek çizgiaynen 6. ayım gitti benim de

günaydın arkadaşlarım. Moral bozmak yok. Her şey güzel olcak. Dün gece sizin için dua ettim. aklıma gelen tüm nickleri saydım. biraz komik bi dua oldu ama napiyim gerçek isimlerinizi bilmiyorum :) Durmak yok, umutsuzluk yok, bizim topiğimiz uğurlu şanslı bi topik. Birbirimize destek olarak, hepimiz bebeklerimizi alcaz göbüşlere inşallah. Peracım bu arada geçmiş olsun umarım düzelmişsindir.

canım 1 ocakta degıl mı daha erken değil mi cıkar mı gunu gelmeden

haklısınız kızlar da 1 hafta önceden hafifte olsa siluet halinde çizgi görenler bile var.. benim testim bembeyazdı ve 5 gün var. evet Allah yardımcımız olsun..

gunaydın kıslarrr

peracımm aslında kan testınde cıkar sabredemıyorsan hemen gıdıp 2 dkkda yaptır canımmm
ben kadın doguma bı rahatszlgım uzerıne gıtmıstım ve ılac yacagından dolayı gebelık testı istedi benden kı ilişkye bı hafta once gırdıgımı cıkmayacagını dusundugumu soledım doktora oda kanda cıkar mutlaka dedı

daha batlara var erkenden umutsuzluğa kapılmayalım hem hayırlısı olsun kısmet bu işler sonuçta nasıbı varsa gelır

su cocuk ısını aslında hıç takmayacaksın benım annem bana hamıle kaldıgında ablam daha ıkı aylıkmış ve bana hamıle kaldıgını anlamamış bıle ne zamankı artık bellı olmuş oyle anlamış benı aldırmayı bıle dusunmuş sonra vazgecmış ablamla aramızda 11 ay var aslında herseyı zamana bırakıcaksın oyle cocuk cocuk dıyınce kendımızı yıprattığımızla kalıyoruz ustellık olmuyorda

haklısınız kızlar da 1 hafta önceden hafifte olsa siluet halinde çizgi görenler bile var.. benim testim bembeyazdı ve 5 gün var. evet Allah yardımcımız olsun..

Ya canim dogru soyluyosun, ben 7 gun kala ogrenmistim kanda dusukte olsa cikmisti,gelincede idrar testi yapmistim silik cikmisti. Ama cogunda bati 3_5 gun gecmeden cikmiyo. Insallah sizdede oyle olur canim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…