Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar ben günümden 4 gün önce adet oldum, bir sonraki adet günüm 24 ocak gibi. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum dualarınızda bizi unutmayın kızlar

inşallah canım hepimize versin bu ay yaza koca göbişlerle girelim

sağol canım inşallah
büyük kızım battaniye örmüştü beyaz kurdeleli
bende onun yeleğini başladım bitsin buraya resmini koyarım

kızlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım.işlemden sonra 1saat kadar bekledım ve oyle kalktım.sora arabamızla 1.5saat yolculuktan sonra evimdeyim,dinlenıyorum.aşolamadan 3 saat sonra tuvalete gıttığide pembemsi bişey peçeteye geldi normalmidir sizce?cvp verin lütfen...

Canım cok haklisin. İnsallah hamile kalırım da utanır tu kaka derim kendime
Benim bazı ipucu belirtilerim vardır adet olacağıma dair.. Ben de o belirtilerin bi kısmını yaşadığım ve bu ayı verimsiz geçirdiğim için umutsuzluk var.
Tabi Rabbim "ol" demişse gerisi boş
Sende durumlar nasil canım? Var mı ipuçları :)

Canım önemli birsey değil o. Yapılan işleme bağlı gelişen bir durum. İnsallah güzel haberler verirsin bize

Canım cok gecmis olsun doktora git istersen belki serum ilaç takılır, rahatlatsın.
Belirtilerin de cok umut verici bu arada tatlım hadi hayirlisi
Cevremde hamile kalmak isteyen herkes sırayla bu duyguyu yaşadı, onların adına cok seviniyorum. Sanırım artık sıra bana geldi diyorum :) peracim elimde birsuru test var ve yarın bi test yapsam diyorum
Son kullanma tarihleri geçmesin diye caniiiimmm başka nedeni yok deirmişim

canımmm çooook sağol atlantam, bugün sürekli yataktaydım ve geceden beri içim dışıma çıktı eşim geleyim istersen dedi yok dedim ben uyuyacağım... sonra bir uyku bastırdı 3 saat uyumuşum.. şimdi iyiyim.. valla bilemiyorum her ay eynı belirtileri yaşadım ama bu ay inşallah yine hüsran olmaz.. benim de içimden bi ses yap diyo, 6 testim var yeni almıştım lab...uik marka yarın sabah birini yapıcam ben sanırım tabii yanii tarihi geçmesin... kuzum şu mübarek günde dua edelim,inşallah sana da yüce Rabbim annelik duygusunu bir an evvel tattırır yarın yapıyoruz bir test o zaman

hayırdır canım ne oldu hastamısın o testler ii ben çok memnun kaldım ilk defa onda yaptım ve o çizgiyi silikte olsa gördüm

Tekrar gecmis olsun canım cok ağır geçiriyorsun hastalığını. Allah şifa versin.
O zaman yarın sabah test sonuclarını yaziyoruzzz
Dua edelim birbirimize tatlım, ben aklıma geldikçe söylüyorum sizi. Allah dua edenden razı olsun, onun dualarını da kabul etsin

evet canım midem kötüydü, sen kaç gün kala çizgiyi gördün sunbalcım
geçmiş olsun canım bat 12 aralıktı ama ovulasyon testine göre bat 14 aralıktı çünkü 14.gün değil 16.gün yumoşum çatladı ben 11 aralıkta gördüm canım ve iki farklı markadada gördüm

çok sağol
tamam canım hadi hayırlısı...
dualarımdasın sende
sabah olsun çabucakk:))

sağolasın tatlım.. anladım senin durumunu ama bizim bat 1 ocak erken miii silik falan çıkmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…