- Konu Sahibi perakedisi
-
evet haklısın psikolojık olarak sıkıntı yapınca olmuyor sanırımsu cocuk ısını aslında hıç takmayacaksın benım annem bana hamıle kaldıgında ablam daha ıkı aylıkmış ve bana hamıle kaldıgını anlamamış bıle ne zamankı artık bellı olmuş oyle anlamış benı aldırmayı bıle dusunmuş sonra vazgecmış ablamla aramızda 11 ay var aslında herseyı zamana bırakıcaksın oyle cocuk cocuk dıyınce kendımızı yıprattığımızla kalıyoruz ustellık olmuyorda
layle şey battan 5-6 gun once yapılınca cıkıyor mu merak ettımde
kızlar bisey soracagım kandan gebelik testi için özel hastaneler ne kadar ücret alıyorlar bir fikriniz varmı?
günaydın arkadaşlarım. Moral bozmak yok. Her şey güzel olcak. Dün gece sizin için dua ettim. aklıma gelen tüm nickleri saydım. biraz komik bi dua oldu ama napiyim gerçek isimlerinizi bilmiyorum :) Durmak yok, umutsuzluk yok, bizim topiğimiz uğurlu şanslı bi topik. Birbirimize destek olarak, hepimiz bebeklerimizi alcaz göbüşlere inşallah. Peracım bu arada geçmiş olsun umarım düzelmişsindir.
kızlarr bende dün 11:30da aşılama oldum.bugün 1.günüm.dinlenıyorum.umudumuzu yıtırmeyelım.allah yardımcımız olsun.buarada bizde bir liste yapsak aşılama günü,kaçıncı günü vs gibi.
Hepinize duyarlılığınız için cok teşekkür ediyorum
Burcu
Ayser
Layle
Pera
Lady
Ve adını yazamadiklarim..
Hepinizi cok seviyorum
İyi ki varsınız
Rabbim tez zamanda hepinize bebisler nasip etsin. Âmin
canım ne gibi işlemler uygulandı sana, aşamalarını ayrıntılı anlatabilir misin? zor bir işlem miydi? bir de ne zaman belli olacakmış?kızlarr bende dün 11:30da aşılama oldum.bugün 1.günüm.dinlenıyorum.umudumuzu yıtırmeyelım.allah yardımcımız olsun.buarada bizde bir liste yapsak aşılama günü,kaçıncı günü vs gibi.
kuzum çok sağol moralsizim evet ama kısmet napalım artıkTatlım saglık olsun, napalim bu ay da nasip değilmiş
Birkaç güne toparlarız inşallah
canım arkadaşım iyi ki sen de varsın hamile kalana kadar beraberiz inşallah,yorulsak da durmak yok devam:111:Hepinize duyarlılığınız için cok teşekkür ediyorum
Burcu
Ayser
Layle
Pera
Lady
Hepinizi cok seviyorum
İyi ki varsınız
sen benden önce zaten sormuşsun yeni gördümİnsallah tutmuştur canım
Bende bir iki ay sonra klomenle başlıcam tedaviye
Klomenle olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Aşılama zor oldu mu canım?
Siz kaç aydır deniyorsunuz?
günaydın arkadaşlarım. Moral bozmak yok. Her şey güzel olcak. Dün gece sizin için dua ettim. aklıma gelen tüm nickleri saydım. biraz komik bi dua oldu ama napiyim gerçek isimlerinizi bilmiyorum :) Durmak yok, umutsuzluk yok, bizim topiğimiz uğurlu şanslı bi topik. Birbirimize destek olarak, hepimiz bebeklerimizi alcaz göbüşlere inşallah. Peracım bu arada geçmiş olsun umarım düzelmişsindir.
çıkar ama hamile olduğumu sanmıyorum canım negatifi görünce bütün belirtilerim hafifledi nedense. psikolojikmiş yani demek kigunaydın kıslarrr
peracımm aslında kan testınde cıkar sabredemıyorsan hemen gıdıp 2 dkkda yaptır canımmm
ben kadın doguma bı rahatszlgım uzerıne gıtmıstım ve ılac yacagından dolayı gebelık testı istedi benden kı ilişkye bı hafta once gırdıgımı cıkmayacagını dusundugumu soledım doktora oda kanda cıkar mutlaka dedı
insan "acaba mı" diyo yine de haklsın cnmYa canim dogru soyluyosun, ben 7 gun kala ogrenmistim kanda dusukte olsa cikmisti,gelincede idrar testi yapmistim silik cikmisti. Ama cogunda bati 3_5 gun gecmeden cikmiyo. Insallah sizdede oyle olur canim yaa :)
sunbalcım negatif çıktı6 gün önce laboquicle yapıp pozitif sonuç alan var canım
cnm burda 30 tl ye yapıyorlar 2 saatte sonuç çıkıyorben ozel bır klınık vardı ona sordum kan tahlılıne 43 tl dedı bıraz pahalı geldı bana
Hepinize duyarlılığınız için cok teşekkür ediyorum
Burcu
Ayser
Layle
Pera
Lady
Hepinizi cok seviyorum
İyi ki varsınız
kızlar demın kapı caldı actım komsu bızım bı tanıdık benden bır hafta sonra evlenmıştı yanı altı aylık evlı kocası 26 yasında trafık kazasında hayatını kaybetmış karısıda 1 aylık hamıle
cok uzuldum kızlar anlatamam Allah ne verırse versın ama hayırlısını versın cocugunu kucagına alamadan vefat ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?