Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlarr bende dün 11:30da aşılama oldum.bugün 1.günüm.dinlenıyorum.umudumuzu yıtırmeyelım.allah yardımcımız olsun.buarada bizde bir liste yapsak aşılama günü,kaçıncı günü vs gibi.

evet haklısın psikolojık olarak sıkıntı yapınca olmuyor sanırım

layle şey battan 5-6 gun once yapılınca cıkıyor mu merak ettımde

Tatlim normalde yumurtlamadan 10 gun sonra kanda betahcg yukseliyo ve cikiyo ama idrardan belli olmasi icin degerin dahada yukselmesi lazim. Ama bu herkeste farkli oluyo ben battan 7 gun once ogrenmistim,ama gec dollenmeolursa battan sonra ancak cikiyo.. yani ben bukez disimi sikip bat bekliycem mesela

Allah razı olsun canım
Hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Tatlım saglık olsun, napalim bu ay da nasip değilmiş
Birkaç güne toparlarız inşallah

Hepinize duyarlılığınız için cok teşekkür ediyorum
Burcu
Ayser
Layle
Pera
Lady

Ve adını yazamadiklarim..
Hepinizi cok seviyorum
İyi ki varsınız
Rabbim tez zamanda hepinize bebisler nasip etsin. Âmin

kızlarr bende dün 11:30da aşılama oldum.bugün 1.günüm.dinlenıyorum.umudumuzu yıtırmeyelım.allah yardımcımız olsun.buarada bizde bir liste yapsak aşılama günü,kaçıncı günü vs gibi.

İnsallah tutmuştur canım
Bende bir iki ay sonra klomenle başlıcam tedaviye
Klomenle olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Aşılama zor oldu mu canım?
Siz kaç aydır deniyorsunuz?

canım benım bızde senı cok sevıyoruz inş. hepimizin yüzü güler

benım bat 6 ocak ama ben dayanamadım bır umut test yaptım negatıf ama umut fakırın ekmeğidir yılmak yok umut etmeye devam

canım ne gibi işlemler uygulandı sana, aşamalarını ayrıntılı anlatabilir misin? zor bir işlem miydi? bir de ne zaman belli olacakmış?

soru bombardımanı gibi oldu kusura bakma canım ama merak ediyorum:)

inşallah tutmuştur, bebeğin göbüşündedir

Son düzenleme:
Tatlım saglık olsun, napalim bu ay da nasip değilmiş
Birkaç güne toparlarız inşallah
kuzum çok sağol moralsizim evet ama kısmet napalım artık

canım arkadaşım iyi ki sen de varsın hamile kalana kadar beraberiz inşallah,yorulsak da durmak yok devam:111:

İnsallah tutmuştur canım
Bende bir iki ay sonra klomenle başlıcam tedaviye
Klomenle olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Aşılama zor oldu mu canım?
Siz kaç aydır deniyorsunuz?
sen benden önce zaten sormuşsun yeni gördüm

sağol canım daha iyiyim şimdi.. duaların için çoook teşekkürler.. inşallah desteklerimizle birbirimizi ayakta tutacağız cnm..

çıkar ama hamile olduğumu sanmıyorum canım negatifi görünce bütün belirtilerim hafifledi nedense. psikolojikmiş yani demek ki

Ya canim dogru soyluyosun, ben 7 gun kala ogrenmistim kanda dusukte olsa cikmisti,gelincede idrar testi yapmistim silik cikmisti. Ama cogunda bati 3_5 gun gecmeden cikmiyo. Insallah sizdede oyle olur canim yaa :)
insan "acaba mı" diyo yine de haklsın cnm

6 gün önce laboquicle yapıp pozitif sonuç alan var canım
sunbalcım negatif çıktı

ben ozel bır klınık vardı ona sordum kan tahlılıne 43 tl dedı bıraz pahalı geldı bana
cnm burda 30 tl ye yapıyorlar 2 saatte sonuç çıkıyor

kızlar demın kapı caldı actım komsu bızım bı tanıdık benden bır hafta sonra evlenmıştı yanı altı aylık evlı kocası 26 yasında trafık kazasında hayatını kaybetmış karısıda 1 aylık hamıle
cok uzuldum kızlar anlatamam Allah ne verırse versın ama hayırlısını versın cocugunu kucagına alamadan vefat ettı

Canim benim,birbirimize destek olmak icin burdayiz,dimi ama :) birbirimizi tanimasakta duygularimiz,isteklerimiz ayni :) birlikte sevincez,uzulcez,sacmaliycaz vs vs... kimseyle konusamadiklarimizi konusuyoruz burda,yani kim kocasiyla fanfinfon yapcak,onu bile biliyoz nerdeyse :) dusun artik :) yani birbirinin yasadiklarina duyarli olmayanin burda isi yok bence... ayy dua edelim birbirimize ya...

kızlar merhaba adet duzensızlıgıyle doktora gttım pkolu oldugumu ogrendım progestan verdı 6 gun kullandım adet olmayı beklıyorum bu aralar... 1.5 yıllık evlıyım ve yenı yılda anne olmak ıstıyorumm bende allah nasıp ederseee

Allah rahmet etsin çok zor bir durum Allah karısına ve ailesine sabır versin. Evet Allah herşeyin hayırlısını versin çok üzüldüm başınız sağolsun

kızlar ya bugün feci bel ağrı vardı sanki yerinden çıkmış gibi dünden beri daha doğrusu.parol içtim geçti.sadece bi elektrk süpürgesiyle evi çektim ondan sonra oldu.yürürken bile zorlanıyodum anlamadım ya neydi .şimdi ağrı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…