Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Vavvv taktikli calistin bu sefer demek
Tamam tatlim, merakla bekliyorum taktiklerini
Bi hamile kalayim, degil 360 derece donmek, tuvalet disinda yerimden bile kalkmiycam :)

eheheehehhhhheeee.... kendime göre basit bir taktik işte:112: dur bakalım hem sen kıpırdamamaya başla.. belki de hamişsin:)

Laboquik daha guvenilir canim ya nova cok dandik bence. Hem benimde adet belirtilerim var. labo daha dusuk hcg degerini olcebiliyor. O yuzden laboda pozitifse pozitiftir senin
eheheehehhhhheeee.... kendime göre basit bir taktik işte:112: dur bakalım hem sen kıpırdamamaya başla.. belki de hamişsin:)

Yok canim ya. Hiiic umudum yok, belirtimde yok
Sen tsktikleri ver bana. Bu ay pek odaklanamadim zaten calismalara:26:

canım bu arada az önce dünkü testle karşılaştırdım bugünkü bariz daha koyu.. ama herkes labo hakkında atıp tutmuş sen neden öyle bir kanıya sahipsin labo hakkında.. benim çalışmalar da çok az oldu aslında ama(eğer gerçekten hamişsem) ne zaman hangi gün hangi saatlerde hamile kaldığımı biliyorum resmen:))))))))))

Son düzenleme:

Canim bugunku testin daha koyuysa dogrudur. Bence gebesin yaaa
Novayla kiyaslayinca labo daha duzgun calisiyor. Novada tuhaf bi kirmizilik oluyor. Bi de benim cizgim o kadar silik cikti ki, resim cekince gorunmedi bile :)
Labonun aciklamasinda 25 lik degeri bile olcebildigini yaziyor. Bu da duyarliliginin yuksek oldugunu gosteriyor

Peraaaa hamilesiiiin,gozun aydin canim benim :) bian once yap su kan testini lutfen,soru isaretlerinden kurtul :) ben 3. Haftamda ilk kan testi yaptirmistim 6 cikmisti degerim,ve eve gelince laboyla yapmistim,silik cikmisti.. yani 6 gibi bir degeri bile cikardi :) lutfen kan testine git hemen,silik cizgiyi gordugun halde nasil dayaniyosun yaaaa... ben coooktan ucmustum hastaneye :) TUYKUCUK seninde gozun aydin arkadasim :) bebisler pitir pitir gelmeye basladi,yasasiiiin,darisi basimiza :)

bence de var bebegin canimmm :) iki gun ard arda yaniltir mi bi test. bence hemen gidip bi kan versen cok heycanli

bence de var bebegin canimmm :) iki gun ard arda yaniltir mi bi test. bence hemen gidip bi kan versen cok heycanli
ladyyyyyyycimmm ikinci defa da daha koyu çıkınca benim içimde de bi umut oldu offf ya negatif çıkarsa:26:
canım çooook sağolasın ama hala şüphelerim var evet yarın gidicem kan testine:)

ahh tatlım yaa aslında umutlanmak istemiyorum bu şüpheler yüzünden ama labo hassas diyenler de olmuş haklısın...

kızlar son olarak kan testine neden gitmediğimi açıklayayım:) ben de gidip hemen öğrenmek isterdim ama eşim evde ben hastaneye gidersem anlıycak olayı ve ben de yarın o işteyken, benim boş dersimde gidip öğrenicem pozitiif olursa da yeni yıl hediyesi olucak

Kizlar ya size moralimi cok bozan bir olay anlatmak istiyorum. Esime bile anlatamadim
"Oz babaannem, kayinvalidem ve benden sonra evlenmesine ragmen cocugu olan eltimin yaninda, anneme demiski: neden artik atlanta dogurmuyor, bir bebek dogursun. Daha ne bekliyor vs vs.."
Sagolsun kayinvalidem ve annem benim calistigimi yogun oldugumu filan anlatmislar ama babaannem.. bu nasil akrabalik yaa

kızlar son olarak kan testine neden gitmediğimi açıklayayım:) ben de gidip hemen öğrenmek isterdim ama eşim evde ben hastaneye gidersem anlıycak olayı ve ben de yarın o işteyken, benim boş dersimde gidip öğrenicem pozitiif olursa da yeni yıl hediyesi olucak[/QUOTE]

madem surpriz yapmak istiyooosun peraciiimmm, o zaman beklicez biz de sabaha kadar ve bence negatif cikmicak sen de muhtemelen uyuyamicaksin sabaha kadar dogru durust

Son düzenleme:

hic takma atlantacim.. oz babaannen de olsa her seyden once yasli bi kadin o. yaslilari hepimiz biliriz. cocuk gibi olmazlar mi? bazen bu lafin sonu nereye gider diye dusunemeden pat diye soyleyiverirler. hiccc canini sikma olur mu

Son düzenleme:
hic takma atlantacim.. oz babaannen de olsa her seyden once yasli bi kadin o. yaslilari hepimiz biliriz. cocuk gibi olmazlar mi? bazen bu lafin sonu nereye gider diye dusunemeden pat diye soyleyiverirler. hiccc canini sikma olur mu

Sagol canim. Yasli ama gormus gecirmis bir kadin, nerde nasil davranacagini kestirmesi lazim. Cok isterdim sohbeti dinlenen, bos konusmayan, guzel ahlakli buyuklerim olsun diye.
Babaannem sagolsun kiza kiza soylemis tum bunlari ve defalarca tekrar etmis. Cok rencide oldum, aklima geldikce agliyorum icim bi tuhaf oluyor

Peracığım şimdiden senin adına çok sevindim.Çünkü yazdıklarına göre hamişsin canım bence Ben adet oldum kızlar çok ama çok üzgünüm Bu ay yine hayal kırıklığı.Ne yapalım durmak yok yola devam.Her ay yeni bir umut,adetim bitsin de yeni sezon başlasın

Canım sana hak veriyorum.Kırılmakta haklısın, fakat bazen yaşlı insanlar söyledikleri sözlerin nereye gideceğini bilemeyebiliyorlar bence kendini üzme canım.Benim anneannemde bana sizin çocuğunuz olmuyor mu yoksa dedi.Bende çok üzüldüm ama artık üzerinde durmuyorum.Sende üzerine durmamaya çalış güzelim olur mu?

Iste canim benim, gormus gecirmis olabilir ama maalesef yaslaninca hemen hemen ayni olabiliyolar.. Hem iste bilmiyo senin de bebek sahibi olmayi cok istedigini. Aklinca senin erteledigini dusunup sitem etmistir. O da istemezdi eminim seni boyle kirmayi uzmeyi hi ? Hic uzme kendini daha fazla

canım;

kayınvaliden, eltin, annen ve babaannen dördü konuşurken (üstüne ne vazifeyse) babaannene mi düşmüş bebek tasası! hmm tamam velev ki tasalandı üzüldü merak ediyor senin durumunu,,, sen onun torunusun.. yani o senin tarafından, kız tarafı.. insan kendi torununun bebek konusunu kayınvalisesinin yanında mı açar.. çok merak ediyorsa annene sorsun.. küçük düşürmeye çalışır gibi..!!!! hem ne varsa bunda.. çok mu önemli hemen olup olmaması... ayrıca o konunun dillendirilmesi bile ayrıca bir saçmalık... tamam yaşlı ama insanlar ağızlarını tutmayı bilecek... bilmezse sen ona(yaşlı olduğu için) kibarca cevabını verirsin... hala da anlamazsa "sana ne" diyebilmelisin

üzülme hem atlantam.. bak göreceksin biz onların ağzını zaten kapatacağız Allahın izniyle

canım inşallah hamişimdir.. en kısa zamanda da sizler hamiş olursunuz inşallah:)) yeni sezon adetin bitmeden başlasın hemen söyle de yazalım yeni bat tarihiniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…