- Konu Sahibi perakedisi
-
hemen ekliyorum incicim:) inşallah sana da uğurlu gelir ve bebişlerle dolar topiğimizBenide ekler misin canım ?
BAT 22 OCAK
Deneme : 3. ay
ANTALYA
2013 bize ugurlu gelsin inşallah...
neeee silik çizgi mi çıktı... labaquike güveniyorsun da nova ya mı güvenmiyorsun cnm.. şu anda senin cephende de şüpheli bir durum var hiiiç belli olmaz canım, belki de sen hamilesin...:))))
bu arada benim sabah labaquikle yine pozitif çıktı ama adet sancılarım başladı...bu konuda asıl sabıkalı marka o bence(( 5: kesin adet olucam
hemen ekliyorum incicim:) inşallah sana da uğurlu gelir ve bebişlerle dolar topiğimiz
hiç de bile, bence kesin hamilesinnnnn
benim bat'ı mı sormuştun sen, bat dündü ama olmadı işte
ben de bilgilerimi söliyim tabloya beni de ekler misinnnn
6.ayı dolduruoduk çalışmalarda
ımm başka ne sölüoduk bi bakıp geliim
yarın kan testi sonucumuza göre ikimize de hamile yazarsın inşşşşşş
baktım başka bişi yokmuşşş
canım benim batım 1 ocak yani salı.. planıma göre yarın dr uma gidip muayeneden sonra tahlil yaptıracaktım.. ama aradım bugün akşamüstü hastaneyi benim dr yarın komple dolu.. çarşamba 13:40 a randevu verdi.. eeee ben napıcam şimdi..
Kizlar ya size moralimi cok bozan bir olay anlatmak istiyorum. Esime bile anlatamadim
"Oz babaannem, kayinvalidem ve benden sonra evlenmesine ragmen cocugu olan eltimin yaninda, anneme demiski: neden artik atlanta dogurmuyor, bir bebek dogursun. Daha ne bekliyor vs vs.."
Sagolsun kayinvalidem ve annem benim calistigimi yogun oldugumu filan anlatmislar ama babaannem..bu nasil akrabalik yaa
canım sağlık ocağı 2 gün sonra veriyomuş sonucu.. benim dr da çaşamba randevuya gittiğimde muayeneden önce kan verince kızıyo kadın biraz gıcık bu konuda,geçen aylarda saat 10 da randevum vardı kanı önden vereyim dedim fırçaaaaya boşversene illa kendi doktorun olmak zorunda mı?git bi sağlık ocağına hiç olmadı, kan ver sonucunu al, eşine söyle, mutluluktan uçun, sonra doktora beraber gidinnn
iyi akşamlar kızlar listemize baktımda 2013 girmeden bile hamişler var bol bebekli yıllar inşallah bu arada ben pek zaman ayıramıyorum bu aralar malum çalışınca pek vakit kalmıyor ama 20 gün sonra yaklaştıkça transfer zamanı aktif olurum fırsattan istifade edip iki haftada rapora çıkacam evde olacam tek başına tabi laptopla:)
canım benim batım 1 ocak yani salı.. planıma göre yarın dr uma gidip muayeneden sonra tahlil yaptıracaktım.. ama aradım bugün akşamüstü hastaneyi benim dr yarın komple dolu.. çarşamba 13:40 a randevu verdi.. eeee ben napıcam şimdi..
Tamam canim, simdi daha iyiceyim
Iste canim benim, gormus gecirmis olabilir ama maalesef yaslaninca hemen hemen ayni olabiliyolar.. Hem iste bilmiyo senin de bebek sahibi olmayi cok istedigini. Aklinca senin erteledigini dusunup sitem etmistir. O da istemezdi eminim seni boyle kirmayi uzmeyi hi ? Hic uzme kendini daha fazla
Sanirim bizim bebek istemedigimizi dusunuyor aklinca :)Canım sana hak veriyorum.Kırılmakta haklısın, fakat bazen yaşlı insanlar söyledikleri sözlerin nereye gideceğini bilemeyebiliyorlar bence kendini üzme canım.Benim anneannemde bana sizin çocuğunuz olmuyor mu yoksa dedi.Bende çok üzüldüm ama artık üzerinde durmuyorum.Sende üzerine durmamaya çalış güzelim olur mu?
Buyugum oldugu icin tersleyemem ama karsilasmamata calisicam. Canim bu ay olmadi benim lekelenmem basladicanım;
kayınvaliden, eltin, annen ve babaannen dördü konuşurken (üstüne ne vazifeyse) babaannene mi düşmüş bebek tasası! hmm tamam velev ki tasalandı üzüldü merak ediyor senin durumunu,,, sen onun torunusun.. yani o senin tarafından, kız tarafı.. insan kendi torununun bebek konusunu kayınvalisesinin yanında mı açar.. çok merak ediyorsa annene sorsun.. küçük düşürmeye çalışır gibi..!!!! hem ne varsa bunda.. çok mu önemli hemen olup olmaması... ayrıca o konunun dillendirilmesi bile ayrıca bir saçmalık... tamam yaşlı ama insanlar ağızlarını tutmayı bilecek... bilmezse sen ona(yaşlı olduğu için) kibarca cevabını verirsin... hala da anlamazsa "sana ne" diyebilmelisin
üzülme hem atlantam.. bak göreceksin biz onların ağzını zaten kapatacağız Allahın izniyle
+1 :)peracim senin yazilarin niye boyle bit kadar olduuuuu
Takmaya calisicam ama bu biraz zaman alacsk sanirim. Saol canimcanım bence kotu nıyetle dememıştır benımde anneannem durmadan yapsın bırtane dıye anneme soyluyor her onune gecen neden olmuyor dıye soruyor bana benden sonra evlenen herkes hamıle kaldı bende yok basta uzuluyordum sımdı takmıyorum sende takma uzme kendını
batım 6 ocak ama demin test yaptım sonuç maalesef negatifbelkı bır umut dedım bellı olmuştur dıye dusundum ama yok bellı olmamış
su gunler bır gecse su çift çizgiyi bir görsem ben değilde kocam cok uzuluyor 6 aydır ayın 6sında sonuc negatıf desem hemen gozlerı doluyor kıpkırmızı oluyor kocama çok üzülüyorum onun için istiyorum zaten :18::18:
Herkese merhaba kızlar..Yaralı parmağımla sitenin başındayım:) Benim bat 4 ocak ve 4. denemem. Ne adet belirtisi ne de farklı bi belirti hissediyorum. Hayırlısı artık bakalım:)
Benim eşimde üzülüyor ama hiç belli etmemeye çalışıyor.Hayırlısı olur inşallah.. Rabbim en hayırlısını nasip etsin..
benım kı maalesef cok bellı oluyor hemen değişiyor suratı tavrı o oyle olunca ben daha cok uzuluyorum inş. canım hayırlısıyla olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?