- Konu Sahibi perakedisi
-
canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif... kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem
günaydıııııınnnnn kızlarrrr
biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldımordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem [/QUO
hayırlııolsunnnnnnnnn peraaa ayy konu açan hamile kalıyor galiba diğer topiğimdede konu sahibem hamile kaldıı bende konu açcam
yeni yıla bebişlerinizle girdinizzzzz allah kucagınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn
biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldımordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
teşekkür ederimm cannımmmm çok sağol perakedisii sendee git bi an öncee kan vermeyee hadii çok meraklandımm
kızlar benim 192.53 çıktı yaa ne kadarlıktır acabaa çok merakettiimmm
bu arada sizce ne zaman gitmeliyim dr.a ???
canım senin 3 ocakmıs bence önümüzdeki hafta sonu gidebilirsin yada sonraki pazartesi tam gecmiş olur batın
kızlar aranızda izmirli olan varmııııııııı
benim izmirde doktora ihtiyacım var ve ben kimseyi tanımıyorum
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem
çok sağoılll canımm aminnnn inan sizin içindee duaa ediorumm bi an önce sizdee koca göbüşlü olursunuzzz
cnm ben seni zaten eklemiştim listedesin:)
Aminn canim insallahh
Ayy benide umitlendirdin simdi varya nasil zor duruyorum test yapmamak icin :)
Senin son 3 gununmuydu tatlim
Bende 3 gun kalami yapsam acaba :) ayyy dayanamiyorum catlayacamm
Insallah bende de vardir yA
Bu sabah yine olctum atesimi 37 cikti
Ayy yaaa insallah dusmez
Bende burda sizinle paylasirim bu mutlulugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?