Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Canim ben mekkedeyim buraya gelmez saniyorum gelse bile burda kargolari acip icindekileri aliyorlar yani cok guvenilir degil. Insallah eczanelerde bulabiliriz...

eczanelere sor... eğer bu markadan yoksa başka marka alırsın cnm.. sonuçta işlev olarak bütün testler aynı:))))

Son düzenleme:
eczanelere sor... eğer bu markadan yoksa başka marka alırsın cnm.. sonuçta işlev olarak bütün testler aynı:))))

Evet tatlim ya esim bugun sorucak bakalim insallah vardir bide insallah anlarlar :) bi garip bu araplar:) neyse benim gittikce umudun azaliyor son bir kez hem ates hemde ovu testini kullanarak denicez bakalim artik insallah rabbim buay nasip eder...

Gozunaydin canim cok sevindim... Ben anlamistim zaten :) ates superdi :) allahim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirlisi olsun...

Teşekkür ederim canım benim. Darısı tüm isteyenlere olsun ama karıştırıyon galiba ben bu ay ateş ölçmedim. Hatta hiç birşey yapmadım. Sadece bir gün boş bir gün dolu şeklinde ilişki yaşadım.

kızlar mrh size bişey sorcam ben 26.12.2012de saat 11:45teaşılama oldum.bugün itibariyle kaçıncı günümdeyim.10.günümmü 11.günümmü.kafam karıştıda ben 10.günüm diye test yaptım ama arkadaşım 11.günün dıyor.

Aa evet canim zehra ile karistirmisim ozur dilerim onunda gunu gecmisti ve test yapmamisti atesi yuksekti onunla karistirdim cok afedersin... Seni cani gonulden kutlarim tekrar hayirlisi olsun canim

Peracım günaydın. Sen Ankaradaydın değil mi?

Bebeğin takibi, doğumu için ne düşünüyosun hastane - doktor canım ?

selam kizlarrrr

Peracim ben sana bisey sormustum neden bana cevap vermedin

beni begenmiyor müsün

canımmmmm bu iki yazdığını da yeni görüyorum hayırrrr hayırrrrrr arkadaşım tabiii ki seni beeeniiiorummmmm

eylül anneleri topiğine de sormuştum dün ben de hastane arıyorum canım şu an gittiğim yer geçici.. kalıcı kendi dr um olsun istiyorum.. daha kese ve kalp atışı derdindeyim henüz bulamadım sen ne düşünüyorsun ladycim bu konuda???:44:

Son düzenleme:
Evet tatlim ya esim bugun sorucak bakalim insallah vardir bide insallah anlarlar :) bi garip bu araplar:) neyse benim gittikce umudun azaliyor son bir kez hem ates hemde ovu testini kullanarak denicez bakalim artik insallah rabbim buay nasip eder...

anlarlar canım varddır muhakkak orda da.. inşallah bulursun

peracım kafam çok karışık sana sorayım dedım aşılamamı 26.12.2012de saat 11:45te oldum bugun benım kacıncı gunum.ben 10.gunum dıye test yaptım.arkadaşım 11.günün dıyor.

bende ayın 26 sında iğne yaptım 10. günümüz..var mı sende de kasık ağrısı filan..

Tatlim topik gebe doldu
Artik buraya bi ebe, bi kadin dogumcu, bi ultrason bi de kres lazimm
Topik sahibesine duyruluuurrrr

bende ayın 26 sında iğne yaptım 10. günümüz..var mı sende de kasık ağrısı filan..

cnm benim bugüne kadar neredeyse hiçbir belirtım yoktu.sabah biraz miyde bulantısıyla uyanınca kendım test yaptım.biri silik olmakla bırlıkte iki çızgı cıktı.kasıklarım ve bırazda belım adet olacakmışımgıbı agrıyor ara ara.birde akıntım oluyo.ben bunları adet olacağıma yoruyorum valla.sende durum nedır ne gıbı degısıklıkler var.ben pazartesı tekrar test yapıcam.dr sana ne zaman test yap dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…