- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.101
canımmmm çoook tebrik ederimmm3566 ve HAMILEYIMMM..
Canim ben mekkedeyim buraya gelmez saniyorum gelse bile burda kargolari acip icindekileri aliyorlar yani cok guvenilir degil. Insallah eczanelerde bulabiliriz...
3566 ve HAMILEYIMMM..
3566 ve HAMILEYIMMM..
selam kizlarrrr
Peracim ben sana bisey sormustum neden bana cevap vermedin
beni begenmiyor müsün
3566 ve HAMILEYIMMM..
eczanelere sor... eğer bu markadan yoksa başka marka alırsın cnm.. sonuçta işlev olarak bütün testler aynı:))))
Gozunaydin canim cok sevindim... Ben anlamistim zaten :) ates superdi :) allahim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim. Hayirlisi olsun...
Teşekkür ederim canım benim. Darısı tüm isteyenlere olsun ama karıştırıyon galiba ben bu ay ateş ölçmedim. Hatta hiç birşey yapmadım. Sadece bir gün boş bir gün dolu şeklinde ilişki yaşadım.
Peracım günaydın. Sen Ankaradaydın değil mi?
Bebeğin takibi, doğumu için ne düşünüyosun hastane - doktor canım ?
selam kizlarrrr
Peracim ben sana bisey sormustum neden bana cevap vermedin
beni begenmiyor müsün
Evet tatlim ya esim bugun sorucak bakalim insallah vardir bide insallah anlarlar :) bi garip bu araplar:) neyse benim gittikce umudun azaliyor son bir kez hem ates hemde ovu testini kullanarak denicez bakalim artik insallah rabbim buay nasip eder...
canımmmm çoook tebrik ederimmm
3566 ve HAMILEYIMMM..
3566 ve HAMILEYIMMM..
peracım kafam çok karışık sana sorayım dedım aşılamamı 26.12.2012de saat 11:45te oldum bugun benım kacıncı gunum.ben 10.gunum dıye test yaptım.arkadaşım 11.günün dıyor.
Tebrikler canimmmm3566 ve HAMILEYIMMM..
bende ayın 26 sında iğne yaptım 10. günümüz..var mı sende de kasık ağrısı filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?