- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.281
kızlar günaydın herkese
ben bi kaç gündür giremedim nete işlerden dolayı
hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum
Günaydın kızlar...
Dün çok kötü şeyler yaşadım..Sadece filmlerde olur sanırdım böyle şeylerin..
Artık bebişim yok(((
Ozlettin tatlim... Isler baya yogun sanirim sizin kedni isiniz mi? Onun icin bu kadar hirs bu kadar azim :)
Allah daha cok versin canim arada bi ugra :)
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum....benide aranıza alırmısınız?
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
tabikide canım benim anneler topiğinde buluşucaz ozamanda allah isteyen herkeze versin sağlıklı olsunlarda geç olsun önemli değil
cancağzımm gittim doktoraa bişi taşımaa perde asmaa temizlik yapma falan dedi bende dedim belimdee çok ağrıoo öle böle değil dedimm dinlencen sürekli uzancan dedi düşük olursaa bidaha zor tutar dedi çook üzüldüm amaa napalımm dinlencez artıkk bu hafta sonudaa annemler gelcek kyınvaldemler falan onlaraa söliicezz temizlik yapmam lazımm yemek yapmam lazımmartıkk temizlikkocişinn ellerinden öpcek napalımm
bende özledim canım
evet kendi işimiz marketimiz var allah herkesin gönlüne göre versin canım,
çok zor bizim iş ben kızımla gündüz çalışıyorum eşimde gece
sabaha kadar yani anlıycan gece yalnızım tam 11 yıl oldu alıştım sayılır
tek sorun bizim bebiş olayında ekşın zor oluyo
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum....benide aranıza alırmısınız?
Umitsizlige kapilmak yokkk :) full enerjik pozitif olucaz ki gelecek bebislerimiz... Hem neden bir dahaki aya erteliyorsun ovu testini al tatlim yap valla ben bu testi burda ogrendim bilmiyorsum bileydim en basindan beri yapardim :) ben bu ay ucu bir arada kullaniyorum canim :) insallah gelir bebislerimiz bu ay
canım yımırtlamam bıtmıstır artık dıye onumuzdekı tarıhe attım
canlarrr İNŞALLAHHH hepiciğimizin bebiklerimiz geir
aferin sana böyle söz dinleah kuzum yaaa özür dlerimmmm kıyma banaaasenin sağlığın için bi daha kaybolmıycam söz ne geldi ki aklına ben az çok tahmin ediyorum sankimmm:105::105::105 hh herşeyin iyi gittiğine sevindim bakalım dualarımız bu ay kabul olacak mı kuzucum tamam mesaj kutumu da boşaltıyorum:86: kocamaannnnn
Batım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
kevok çok geçmiş olsun canım,ne söylesek boşBatım cumartesi günüydü ve ilk defa gittiğim bir hastanede kan tahlili yaptırmıştım. 3566 çıkmıştı.. Hatta ikiz bile olabilir diye düşünmüştük. Değer o kadar iyiydi. Dün kendi doktoruma gittim. Önce kan tahlili verdim ve muayene için beklemeye başladım. O sırada çok şiddetli sancım olmaya başladı ve ardından kanamam. Hemen muayeneye aldılar beni ve düşük yapıyorum diye düşündüm. Ama meğersem ilk yaptırdığım kan tahlili bana ait değilmişAynı isimde başka bir kişiye aitmiş. Hatta tahlili 2011 tarihinde yapılmış. Başka birinin sonucunu vermişler bize. Yani hamile değilmişim ve adet başlangıcı yaşıyormuşum... Neye uğradığımı şaşırdım. Allak bullak oldum... Çok üzgünüm...
Gunaydin
Ayy canim insallah gelmistir bebisin benim hic bilgim yok yerlesme kanamsi ile ilgili herkesde yasaniyormu acaba!... Ama iyi bir konu actin valla :) keske hemen geliversede bebisler supriz yapsak kocislere :) dusunelim neler yapabilirizzz...
Ben turkiyede olsam ve sabah ogrensem :) ayy insallahhh i gunleri goruruz :) neyse
Cenemi tutabilirsem birde yuzumden anlar gerci ama :) gizleyebilirsem boyle guzel minyaturler var kapilara asilan gormussunuzdur belki... Dis kapiya babacim hosgeldin yazisi seklinde ama bir leylegin agzindaki bebek diyor bunu :) ve buna benzer bi suru guzel seyler var ben izmirde gormustum bebek sekerleri yapan yerlerde satiyorlar genelde... Ben olursam turkiyde de olursam herkese aynisini yapmayi dusunuyorum :) once kocise tabi sonra anneme anneannecim hosgeldin dayicim teyzecim :) hangisi size uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?