Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar...
Dün çok kötü şeyler yaşadım..Sadece filmlerde olur sanırdım böyle şeylerin..
Artık bebişim yok(((

Ayy canimmm neoldu (( cok gecmis olsunn tatlim ayy valla ne diyecegimide bilemiyorum ama cok uzuldum ya rabbim en kisa surede yine verir uzulme canim...

Ozlettin tatlim... Isler baya yogun sanirim sizin kedni isiniz mi? Onun icin bu kadar hirs bu kadar azim :)
Allah daha cok versin canim arada bi ugra :)

bende özledim canım
evet kendi işimiz marketimiz var allah herkesin gönlüne göre versin canım,
çok zor bizim iş ben kızımla gündüz çalışıyorum eşimde gece
sabaha kadar yani anlıycan gece yalnızım tam 11 yıl oldu alıştım sayılır
tek sorun bizim bebiş olayında ekşın zor oluyo

Nasil boyle hata yaparlar yaaa canim kiyamam sana uzulme tatlim ya olupda gitseydi o daha cok acitirdi icini rabbim vercektir en kisa surede bebisini... Ama o hangi hastaneyse sikayet etmek lazim boyle bir yanlislik yapilirmi ya terbiyesizler valla nasil sinirlendim... Uzulme canim toparlan bu ay yeni bir umut gelicek allahin izniyle gelicek insallah bebislerimiz

Ayy canim yaa uzuldugun seye bak bosver hic birseyi takma yat sen ne guzel gelmis bebisin ohh keyfini cikar tatlim yat diyorsa doktor yat :) kalkmak yok valla temizlik memizlik bosver olmayiversin bisi olmaz ustun koru yapar nasil olsa esin bir supurge tutsa yeter... Yemekte gelirken getiriversinler artik bir hamis var :) iyi baksinlar sana... Cok dikkak et kendine

Evet zormus canim ya ama bir yolunu bulursun sen eksin icin :)
Allah kolaylik versin canim

canım yımırtlamam bıtmıstır artık dıye onumuzdekı tarıhe attım

aferin sana böyle söz dinle :86:<-- dişlerine de bayıldım yani... bu arada kadınlar kulübü mobil uygulaması aktif edildiği için apple uygulamasını iptal etmişler girmekte zorlanıcam bu gidişle ama ara ara bakıcam hep ... bende seni çoookkk

A aaa!... nasıl böyle bir hata yaparlar? çok şaşırdım.
yakında sevincini doya doya yaşarsın inşallah. üzülme lütfen.

kevok çok geçmiş olsun canım,ne söylesek boş inşallah bi an önce atlatırsın bu talihsiz olayı. senin sağlığın,eşinin sağlığı iyi ya rabbim bugünleri unutturacak güzel günleri bi an önce gönderir inşallah

ben de eşime hemen söylemek istemiyorum. ilk başlarda sorun olmasından korkuyorum. keseyi görsün doktor önce.

düşük olan bebekte, kan tahili yapmıştık, eşim önce öğrenmişti tek başına almış sonucu. oradakilere sormuş pozitif demişler. buluştuk,bana zarfı verdi. ben sonra öğrendim. şimdi tersi olsun istiyorum. gizli gizli test yaptıracağım 3 güne kadar belirtiler olmazsa.

inşallah hepimiz kısa zamanda pozitif sonuçları alırız kızlar. Allah hepimize bekletmeden versin.

güzel fikir. şu minyatürlere bakayım, görünce başka fikirler de bulurum belki. teşekkürler :)

canım çok geçmiş olsun en azından düşük falan değilmiş Rabbim korumuş hayırlısı tatlım inşallah bir dahaki aya alırsın hayırlı haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…