Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

kızlar günaydın
şunun güzelliğine baksanıza dayanamadım sizede gösteriyim dedim
mevlüt setiymiş inşallah böyle güzel şeyleri giydirebilecek
bebişlerimize kavışuruz hepimiz

Ewt cnm arabistan mekkeye 800 km uzaklikta mecburen pece takiyorumm alistim artik sorun olmuyor

ayy canım yaa :) bende alışırmıyım acaba :)
buraya geldiğimde ben bir etek bir bluzla geldim :) abaya burdan gezer dilediğimi alırım çeşit nasılsa burda daha boldur diye :) ne mümkün nerden alacağımı şaşırdım ertesi gün ilk gördüğüm abayacıdan aldık nasıl bakıyorlar o olmadan dolaşılmıyor hakktten ben sadece bşımı örtüyordum ama daha geçen cuma bende peçe aldım :) ama daha kullanmadım peçesiz olmuyor ya...
bakalım kullanabilcekmiyim :) eşarbıda kullanamadım bi habire düşüyordu sonra sabitlerinden aldım :) kaymıyor şimdi rahatım bakalım peçeyi nasıl takıcam :)
sen çarşafmı yoksa abayamı giyiyorsun canım...

canım burda doktora gitme şansım yokki arabistandayım ben
derdimi anlatamıyorum eşimide almıyorlar kadınlar bölümü ayrı çünkü burda
inşallah kötü birşey değildir ya

hıııım anladım canım ozaman sole yok turkıyedekı bı yakını ara senın ıcın bı doktora sorsun normal mı dıye

arkadaşlar merhaba 5 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz bu ay adet olmadım kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum ilaç verdi kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce ?

arkadaşlar merhaba 5 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz bu ay adet olmadım kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum ilaç verdi kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce ?

canım kan testinde çıkmadıysa yoktur herhalde ama kaç gün geçti adetin istersen başka bir doktora daha git içine sinmediyse...

kızlar sabah test yaptım ve yine tek çizgi ama hala regl olmadım beklemedeyim kan testine mi gitsem ki bu soğukda da gözüm hiç yemiyo

Hadi bakalım denizkızııı benimde 12 ocak inşaallah nasibimizde tatlı bebişler vardır bu ayyyy

Çok az kaldı batımıza bakalım tutturmuş muyuz gerçi benim bu aydan pek umudum yok çünkü bu hafta başladık. Bu topikteki hamiş sayısı maşşallah çok fazla okudukça hevesim artıyor :)

kızlar sabah test yaptım ve yine tek çizgi ama hala regl olmadım beklemedeyim kan testine mi gitsem ki bu soğukda da gözüm hiç yemiyo

canım yaptır tabikii güzel haberlerinide getir hemen bize... idrar testinin yanılma payı var sonuçta hadi durma git hemen yaptır gel :)
keşke benim günüm geçeydi de bende gidebilseydim tam gününde geliyor ya bi tutturamadık :) inşallah senin bebişin gelmiştir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…