Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Hadi bakalım denizkızııı benimde 12 ocak inşaallah nasibimizde tatlı bebişler vardır bu ayyyy

rica ederim canım herşey gönlünce olsun :)

günaydın kızlar

sizlere birşey sorucam
5 ocakta tam gününde regli oldum. 2 gün geldi sonra çok az yok gibi korktum hatta yazım burdan ilaç içtiğim içim (clomid) olabir denmişti... buraya kadar tamam
ben dün itibariyle bebekte yok diye spora başladım genelde ip atlıyorum... dünden beri kahverengi siyaha yakın kanama gibi akınrı var yatınca yada oturunca yok ip atlamaya başlıyorum başlıyor akıntı neden olabilir sizce
benim aklıma gelen; acaba içmiş olduğum clomid bende kist yaptıda reglim az geldi ama böyle hoplayıp zıplayınca aktı gittimi acaba?
sizce neden olabilir arkadaşlar...

Herkese günaydın kızlar 15 gün sonra işe başladım özlemişim:) bugün inşallah bol bol hamiş haberi gelir..

Herkese günaydın kızlar 15 gün sonra işe başladım özlemişim:) bugün inşallah bol bol hamiş haberi gelir..

canım bence bı doktora danıs derim daha onemlı bısey olabılır

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kalmıştı. İlaçlarımızın büyük bir kısmını sattık kalanların dökümü ise aşağıda yazıyor. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakasında. Kalan ilaçlarımız;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur raporlu alınmadı eczane fiyatı 230 tl dir ben 145 tl ye vereceğim.
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, ve 2015 tir. İlaçlarımızı soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

mazur görün arkadaşlar bu clomid nedir neye yarıyor?

canım klomenin muadili yurtdışında ismi clomid... yumurta temlliği varsa doktor veriyor yumurta oluşturuyor sonra çaltıyor yada iğneyle çatlatıyorlar... benim burda doktora gitme şansım olmadığı için 6 aydır da bebeişimiz gelmediği için denemek istedim çok araştırdım sadece kist yaparmış eğer yumurta çatlamazsa o zamanda d.k hapı ile tedavi ediliyormuş 3 ay dan sonra kullanmayın diyorlar bildiğim bunlar canım...

sen ilaç kullanıyormusun?

daha bilimsel açıklaması

Klomen ( CLOMİD )Tedavisi Nedir?

Klomifen sitrat tedavisi (klomen, gonophene) yumurtalık uyarılması tedavisidir. Kısırlık (infertilite) vakalarında, kadınlardaki yumurtlama problemlerinin giderilmesi için klomifen sitrat kullanılır. Normal bir kadındaki adet döngüsünde, hipotalamustan gonadotropin, yani serbestleştirici hormon salgılanması, hipofizin FSH ile LH salgılamasına yol açar ve bu da follikül gelişmesini ve kadında yumurtlamayı sağlar. Hipotalamustan gonadotropin salgılanmasına bağlı bir sorun nedeniyle yumurtlamanın gerçekleşmediği kadınlarda hipotalamustan GnRH salgılanmasını başlatmak amacıyla klomifen sitrat, yani klomen, gonophene türünde ilaçlar kullanılabilir.
Klomifen sitrat (klomen-gonophene) tedavisi uygulanan kadınlarda, tedavi öncesinde yumurtlama meydana gelmeyen kadınların yüzde 75′inde yumurtlamayı sağladığı ve bunların yüzde 35′ inde gebelik oluştuğu görülmüştür. Bu gebeliklerin, yüzde 90 ında tekil gebelik olur; en çok yüzde 10′ u ikiz gebeliktir ve yüzde 1′den daha azı da çoğul doğumla sonuçlanır. Klomifen sitrat (klomen, gonophene) ile yumurtalık uyarılması tedavisi genellikle dört ya da beş siklus kullanılır. Bu süre zarfında ovulasyon ve gebelik oluşmazsa başka bir tedavi seçeneği tercih edilir.

teşekkür ederim Ssirin valla ben bu konularda pek bilgili değilim ilaç da kullanmıyorum d.kontrol hapındn bile bihaberim kullanmadım hiç.regl konusunda falan da hiç sıkıntım olmadı bugune kadar ağrı sızı gibi rahatım yani ama bundan sonra ne olacağı bilinmez.ilaç kullanmak zrounda kalırım belki bilemıyorum bu ay jınekologa gidicem. rutın bir kontrol için.

Ewt cnm arabistan mekkeye 800 km uzaklikta mecburen pece takiyorumm alistim artik sorun olmuyor

rica ederim melekcim... çok iyi yapmışsın d.k hapı kullanmamakla ben çok pişmanım bilmiyordum böyle olacagını gerçi ondan dolayımı olmuyor onuda bilmiyorum ama artık ona bağlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ve dolu dolu 3.5 yıl hatta evlenmeden 3 ay önce doktora gitti muayene oldum evleniyorum korunmak için en doğru yol nedir diye anlattı. bende herşey yolunda sıkıntı ama bebek istemiyorsan şimdiden yasmin kullan en iyisi dedi ve ben aralıksız kullandım bu ilacı sonra bebişe karar verdik hemen olur sandık biz... 5 ay geçince dedim bir terslik var şimdide arabiada olduğum için dr. gidebilme şansım yok araştırdım bu ilaçla clomidle ilk kullanımda hamile kalan çok vardı ikinci hatta üçüncüde daha da çok neyse geçen ay kullandım olmadı maalesef şimdi bu ay yine kullanıyorum bakalım artık inşallah gelir bu ay bebişim ve tüm bekleyen isteyen arkadaşlara gelir bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…