- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.301
evet ama hala doktorumuzu bulamadık
Kızlar dün geceden beri tüm paylaşımları okudum süpersiniz hamile kalanlar adına çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin pıtırcıklarınızı darısı biz isteyenlerin başına benide listeye eklersenîz çok sevinirim yaş 25 bat 11 Ocak deneme ilk başlangıç :)
ben de eşime hemen söylemek istemiyorum. ilk başlarda sorun olmasından korkuyorum. keseyi görsün doktor önce.
düşük olan bebekte, kan tahili yapmıştık, eşim önce öğrenmişti tek başına almış sonucu. oradakilere sormuş pozitif demişler. buluştuk,bana zarfı verdi. ben sonra öğrendim. şimdi tersi olsun istiyorum. gizli gizli test yaptıracağım 3 güne kadar belirtiler olmazsa.
inşallah hepimiz kısa zamanda pozitif sonuçları alırız kızlar. Allah hepimize bekletmeden versin.
güzel fikir. şu minyatürlere bakayım, görünce başka fikirler de bulurum belki. teşekkürler :)
günaydın kızlar
sizlere birşey sorucam
5 ocakta tam gününde regli oldum. 2 gün geldi sonra çok az yok gibi korktum hatta yazım burdan ilaç içtiğim içim (clomid) olabir denmişti... buraya kadar tamam
ben dün itibariyle bebekte yok diye spora başladım genelde ip atlıyorum... dünden beri kahverengi siyaha yakın kanama gibi akınrı var yatınca yada oturunca yok ip atlamaya başlıyorum başlıyor akıntıneden olabilir sizce
benim aklıma gelen; acaba içmiş olduğum clomid bende kist yaptıda reglim az geldi ama böyle hoplayıp zıplayınca aktı gittimi acaba?
sizce neden olabilir arkadaşlar...
canım bence bı doktora danıs derim daha onemlı bısey olabılır
mazur görün arkadaşlar bu clomid nedir neye yarıyor?
Aa canim baya olmus senin ne guzel seviyor olman orayi hic bilmiyorum duymadim arabistandami yine orasi... Kapalilik mecburimi orda da... Mekkede kabe muthis orayi herkesin gelip gormesi gerekir gercekten ertelenmemesi gereken bir guzellik yaslanmadan gormek gerekmis... Rabbim bize nasip etti hamdolsun zorluklari var tabi ama guzellikleri ve maniviyeti cok buyuk... Zaten kabe icin burdayiz esim kabenin insaatinde muhendis kismet olursa yani bir sorun cikmazsa allahda nasip ederse 1 yil daha butdayiz insallah...
teşekkür ederim Ssirin valla ben bu konularda pek bilgili değilim ilaç da kullanmıyorum d.kontrol hapındn bile bihaberim kullanmadım hiç.regl konusunda falan da hiç sıkıntım olmadı bugune kadar ağrı sızı gibi rahatım yani ama bundan sonra ne olacağı bilinmez.ilaç kullanmak zrounda kalırım belki bilemıyorum bu ay jınekologa gidicem. rutın bir kontrol için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?