Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
hahaaa evet yapalım.
ya aslında bısey gelısse sole bebıs calısması yaptıgımız gun ogrensek evde kolayca dedmı

yaa valla burcucum ne güzel olurrr :)
günler geçmek bilmiyor böyle bekleyince :) gerçi ben bu ay daha başlamadım çalışmalara :) ama dediğin gibi keşke sabahsı öğreniversek pek güzel olurrr :))))

Çok az kaldı batımıza bakalım tutturmuş muyuz gerçi benim bu aydan pek umudum yok çünkü bu hafta başladık. Bu topikteki hamiş sayısı maşşallah çok fazla okudukça hevesim artıyor :)

Biz çalışmaları tamtas yaptık
Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)

EWT CNM COK ACAYIP BAKARLAR hele bızım burda yuzun acıksa yamyam gıbı bakıyorlarr hazır esarplar war ben onlardan kullanıyorum hemen basıma gecırıyorum uzerıne peceyı baglıyorumm cok pratık ben abayey gıyıyorum ıslemelı olanlarından ben yuzum kapalı daha rahatımm kımse bakmıyorr ama mekkede yuzumu kapatmadım hele cıdde ye gıttıyım zaman saclarım bıle acıktı sorun olmuyor orda orası kadınlar ıcın bıraz daha rahat we ozgur benım yasadıgım yerde guzel aslında tek basıma cıkabılıyorum yakın olan heryere gıdebılıyorumm esım olmadan cocuk olunca ınsan daha bı cesaret edebılıyor tek skntım cevem yok pek fazla arkadas ortamım yok onceden wardı hepsı turkıye ye gıttı yanlızım sımdılık eltım gelecek 1 aya kadar o zaman daha ıı olur benım ıcın senın oratmın nasıl cewren gıdebılgın arkadasların warmı yoksa cok zor cunku ınsan skntıdan patlıyorr

Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)

hadı ınsallah olurr bıraz daha bekle dayabılırsenn

kızlarrrr bi hamiş daha varrr artıkk bhcg değerim 96 çıktııı...

Darısı sizlere olsun inşallah

sorma hemde nasıl bakıyorlar yamyamlar :) neyse aldım bende bir peçe hala takmadım sanırım yanlış almışım yüzümü komple kapandan almışım ben gözlerimi nerden çıkaracam :) önümü görmem ben böyle:) neyse takıyım bi bakalım nasıl olcak... bende abaya giyiyorum ama burda genelde çarşaf görmüşssündür zaten...cidde gerçekten rahat bende orda başı açık geziyorum ama abaya şart mecburiyi yani birde bu cuma çok fazla a.polisi vardı başımızı örtürdüler neyse... mekkede zaten full kapalı... burda benim zamanım genelde otelde bazen kabede haftasonları cuma günüde cidde de geçiyor canım... mekkede hiç yok maalesef arkadaş tanıdık kabede tanıştığım burda yaşayan arkadaşlar var yaşları 45 üzeri :) ama çok tatlılar neyse onlar çok çağırıyorda evlerine eşim izin vermiyor daha doğrusu güvenemiyoruz bende tedirgin olurum açıkcası neyse onlarla telefonda görüşüyoruz arıyorlar sağolsunlar kabe ye gidecekleri zaman haber veriyorlar orda görüşüyoruz... cidde de eşimin arkadaşları var biri evli onun eşiyle iyi anlaştık perşembe akşamından gidiyoruz ciddeye zaten burda gündüzleri heryer kapalı saat 5 den sonra açılıyor bizde avm leri geziyoruz bol bol alışveriş :) geliyoruz sonra alışverişle atıyorum ben sıkıntımı :)))) eşimde anlıyor öyle rahatladığımı hadi bi alışverişe gidelimde rahatla diyo :)))) pek güzel oluyo :) böyle iştee başka birşey yok... siz ne kadar kalacaksınız daha orada temellimi ordasınız?

inşallah canım hayırlısıyla...

YA kıslar ne dıycem bende acayıp takıntı oldu bu ay 1 hafta boyunca yanı yımırtlama donemı boyunca konsantrasyonum bıle dusuktu yanı sureklı akıllımı kemırıp durdu bu dusunce kendımı kaptrımaktan korkuyyorum

kızlarrrr bi hamiş daha varrr artıkk bhcg değerim 96 çıktııı...

Darısı sizlere olsun inşallah

A aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :)))))))))))) dün giremedim yine bir hamiş haberi varmış.. bu arada sondan başa doğru okuyorum daha şimdiden hamiş haberi gördüm... başka var mı acaba

tebrik ederim canım, SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

walla cnm benımde tek tesellım alıswerıs her hafta gıderımm bazen haftada 2 defa ne begenırsem alıyorum burada gecım sıkıntısı olmaması benı cok mutlu edıyorr hersey ucuz en onemlısıde benım kafam burda cok rahat o aldıgın peceden bende de war esarbın ustune dogru getırıyorsun arkadan baglıyorsun ustunde tul war onu basının ustune atıyorsun ınce bı tul kalıyor kalıyor bazıları oyle kullanıyor ama o tulu de basının ustune at gozlerın cıkıyor ortaya ama dıkkat et ters baglama delıklı olan tarafı gozlarının uzerıne gelecek sekılde bagla bız sımdılık burdayızz 10 yıl kesın turkıyede ıyı bır ıs we bırıkım yaptıktan sonra ancak donerızz ama ben memnnunum burdan donmesekte olurr

canım üzüldüm bu duruma ama bir o kadar da şaşırdım canım.. bu çağda herşey elektronikken nasıl böyle bir hata yaparlar... bir yandan da kötünün iyisi olarak düşünüyorum.. ya gerçekten hamile olsaydın da kaybetseydin, çok daha fazla üzülecektin... bunları mahkemeye vermek lazım aslında

merhabalar topik hayırlı olsun 2013 bol hamişli olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin...
bende 1,5 yıldır istiyorum inşallah 2013 de bende anne olurum inşallah.
listeye beni de eklerseniz sevinirim
bilgilerim:
İSİM: kelam/melek YAŞ: 24 YAŞADIĞI ŞEHİR: Batman BEKLENMEYEN ADET TARİHİ:24 Aralık KAÇINCI DENEME AYI:17 ay (hala adet olmadım bat geçtikten 7 gün sonra id. testi yaptım negatif çıktı üstünden 9 gün geçti yarın kısmet olursa kanda baktıracağım ama korkuyorum negatif görmekten):44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…