- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.341
hahaaa evet yapalım.
ya aslında bısey gelısse sole bebıs calısması yaptıgımız gun ogrensek evde kolayca dedmı
Çok az kaldı batımıza bakalım tutturmuş muyuz gerçi benim bu aydan pek umudum yok çünkü bu hafta başladık. Bu topikteki hamiş sayısı maşşallah çok fazla okudukça hevesim artıyor :)
ayy canım yaa :) bende alışırmıyım acaba :)
buraya geldiğimde ben bir etek bir bluzla geldim :) abaya burdan gezer dilediğimi alırım çeşit nasılsa burda daha boldur diye :) ne mümkün nerden alacağımı şaşırdım ertesi gün ilk gördüğüm abayacıdan aldıknasıl bakıyorlar o olmadan dolaşılmıyor hakktten ben sadece bşımı örtüyordum ama daha geçen cuma bende peçe aldım :) ama daha kullanmadım peçesiz olmuyor ya...
bakalım kullanabilcekmiyim :) eşarbıda kullanamadım bi habire düşüyordu sonra sabitlerinden aldım :) kaymıyor şimdi rahatım bakalım peçeyi nasıl takıcam :)
sen çarşafmı yoksa abayamı giyiyorsun canım...
Biz çalışmaları tamtas yaptık
Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)
kızlarrrr bi hamiş daha varrr artıkkbhcg değerim 96 çıktııı...
Darısı sizlere olsun inşallah
EWT CNM COK ACAYIP BAKARLAR hele bızım burda yuzun acıksa yamyam gıbı bakıyorlarr hazır esarplar war ben onlardan kullanıyorum hemen basıma gecırıyorum uzerıne peceyı baglıyorumm cok pratık ben abayey gıyıyorum ıslemelı olanlarından ben yuzum kapalı daha rahatımm kımse bakmıyorr ama mekkede yuzumu kapatmadım hele cıdde ye gıttıyım zaman saclarım bıle acıktı sorun olmuyor orda orası kadınlar ıcın bıraz daha rahat we ozgur benım yasadıgım yerde guzel aslında tek basıma cıkabılıyorum yakın olan heryere gıdebılıyorumm esım olmadan cocuk olunca ınsan daha bı cesaret edebılıyor tek skntım cevem yok pek fazla arkadas ortamım yok onceden wardı hepsı turkıye ye gıttı yanlızım sımdılık eltım gelecek 1 aya kadar o zaman daha ıı olur benım ıcın senın oratmın nasıl cewren gıdebılgın arkadasların warmı yoksa cok zor cunku ınsan skntıdan patlıyorr
Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)
sorma hemde nasıl bakıyorlar yamyamlar :) neyse aldım bende bir peçe hala takmadım sanırım yanlış almışım yüzümü komple kapandan almışım ben gözlerimi nerden çıkaracam :) önümü görmem ben böyle:) neyse takıyım bi bakalım nasıl olcak... bende abaya giyiyorum ama burda genelde çarşaf görmüşssündür zaten...cidde gerçekten rahat bende orda başı açık geziyorum ama abaya şart mecburiyi yani birde bu cuma çok fazla a.polisi vardı başımızı örtürdüler neyse... mekkede zaten full kapalı... burda benim zamanım genelde otelde bazen kabede haftasonları cuma günüde cidde de geçiyor canım... mekkede hiç yok maalesef arkadaş tanıdıkkabede tanıştığım burda yaşayan arkadaşlar var yaşları 45 üzeri :) ama çok tatlılar neyse onlar çok çağırıyorda evlerine eşim izin vermiyor daha doğrusu güvenemiyoruz bende tedirgin olurum açıkcası neyse onlarla telefonda görüşüyoruz arıyorlar sağolsunlar kabe ye gidecekleri zaman haber veriyorlar orda görüşüyoruz... cidde de eşimin arkadaşları var biri evli onun eşiyle iyi anlaştık perşembe akşamından gidiyoruz ciddeye zaten burda gündüzleri heryer kapalı saat 5 den sonra açılıyor bizde avm leri geziyoruz bol bol alışveriş :) geliyoruz sonra alışverişle atıyorum ben sıkıntımı :)))) eşimde anlıyor öyle rahatladığımı hadi bi alışverişe gidelimde rahatla diyo :)))) pek güzel oluyo :) böyle iştee başka birşey yok... siz ne kadar kalacaksınız daha orada temellimi ordasınız?
kızlar ben de bugün minik mercimeğin kesesini gördüm
canım ben de hepinize dua ediyorum.. inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederteyzesi yesın onu yaaaaa canım cok sevınıyorum adına darısı hepimizin başına İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?