- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.381
evet canım ben aralıksız 4 ay kullandım sonra baktım bebiş yok içmemeyim bari demim bir zararı olmasın... Sonra annem sordu bizim doktora hiç bir sakıncası yok aksine faydası var içsin ihmal etmesin demiş 2 kez içiyordum ben şimdi 1 indirdim nerdeyse 7 aydır içiyorum canım hamile kalmadan 1 ay önceden içmek çok faydalıymış bebek için... Ihmal etme derim
yok tatlım ya kapalı değilim ama burda mecburi yoksa çıkamazsın dışarı...
hatta artık peçe takıcam o derece... daha takamadımda :) beceremiyorum bi :))))
canım dünkü randevumu kar nedeniyle arabayla gittiğim için cesaret edemeyip bugüne almıştım... 1 gün rötarlı gördüm kesemizi10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi.. geç değil mi biraz daha erken olması gerekmiyor muydu:44::44::44::44::44:
sen ne yaptın canım bugün gelişmeler var mı?
öyle yapacağım sizin ora yine iyiymiş bura da sabah veriyon öğleden sonra veriyorlar. öğleden sona verirsen ertesi gün veriyorlar çabucak yapamıyorlar sankim
ben de kapalı değilim ama merak ediyorum peçe gizemli oluyorAma sıcakta falan zor olur nefes alamam ben onun içindeeee:122:
canım dünkü randevumu kar nedeniyle arabayla gittiğim için cesaret edemeyip bugüne almıştım... 1 gün rötarlı gördüm kesemizi10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi.. geç değil mi biraz daha erken olması gerekmiyor muydu:44::44::44::44::44:
sen ne yaptın canım bugün gelişmeler var mı?
Ya bu arada benım bı kac gundur acayıp mıgdem yanıyor ne ysem yanıyorum yaaa bıde kokular delı edıyor benı bugun buzdolabını actım bı koku aldım ogurdum dırek akşamda buz dolbından ustu streclı kase vardı tatlı onu yıyeyım dedım yıne buz dolabı kokusu mahvettı benı hamişlik belirtisi dedğil biliyom cunku normaldede cok hasasım kokulara ve migdem hasas ama iycene arttı stersden mı acaba dusunuyorum:26:
ayy canım çok güzelll ya :) allahım o güzel duyguyu bizede tattırsın inşallahhh
çok sevindim tatlım allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım...
canım vallaa heveslendirmek gibi olmasınn amaabendede aynı şeyler var hele streç film deme banaa kokusunu duyduğum andaa bi öğürtü bi öğürtüü resmen kitleniorumm mahvoluorumm midemm desemm gebertioo nasıl yanmaa nasıı ekşimee
cnm ben kalı deglım buraya gelınce mecburen kapandım turkıyeye gıttıgımde acık oluyorumm ewt zor ama sadece alısana kadarr
cnm ne dıyosun sen bayagı pahalıymıss bızde muz 3 rıyal ennn pahalı buluzde 100 rıyal en cok yanıı domates 10 rıyal kıyafette ındırımı takıp ettıgın zaman acayıp uyguna seyler alabılıyorumm bızde hep avm den alıswers yapıyoruz sız orası cok pahalıymıs gercekten
gözünaydınn canımm bak gördün keseyii bendee haftaya gidicemm kalp atışlarını duymayaa hemen hemen aynı zamanaa denk gelioo ben 17 sinde gitcemm sen 19 undaa demekkio zamanaa çağrıolarinşallah duyarızz pıtpıtlarıı :)
tamam canım bakayım evde zaten KURAN'IN türkçe meailine basladım
bensenı kapalı canlandırmıstım hayalım de bole uzun boylu zayıf narın beyaz tenli kumral saclı falan
ben de kapalı değilim ama merak ediyorum peçe gizemli oluyorama sıcakta falan zor olur nefes alamam ben onun içindeeee:122:
evet canım ya sıcakta siyahların içinde olmak zaten zor ama ben sadece kabeye gideceğim zaman dışarda oluyorum o zamanda çok sıcak olsada değer... diğer zamanlarda hep akşam dışarı çıkılıyo gündüz heryer kapalı canım... peçeyide deneyince tecrübelerimi aktarırım :))))
Beni de ekler misiniz?
sağolasın canım.. evet yaa aramızda 2 gün var ve sen benden yine 2 gün önce gideceksin19 ocak yani cumartesi sabahı gidicem evet.. hadi hayırlısı sana vaginal mi bakmıştı.. bana karından baktı keseye.. inşallah duyarız.. doktora da dedim zaten bugün çok hoplayıp zıpladım bu bebek inşallah yaşıyodur dedim..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?