Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Deneme: 6. ay
BAT:1 ocak
bu ay fazla umutlu değilim ama İnşallah sürprizim olur minnacıkk :18:
belli olmaz bu işler canım sürpriz olur belki:)))

canım güzel haberlerini bekliyoruz:)

Hosbulduuum canim :) insallah dedigin gibi olur,hepimize nasip olur bu mutluluk.. nihayet ovulasyon testim nar gibi kizardi bugun..aksama senlik var :) :) ayy gaza gelince +18 oluyorum hemen.. amaan yasi tutmayan yokkiiiiii....
:)))))) hadi bakalım inşallah yakalarsınız:))))

çok tatlısın canım ya bi anda kendimi yeni gelin gibi hissetim:))
geçmişi bırakalım canım gün doğmadan neler doğar

topiginiz hayirli olsun insallhhh...
sanirim en uzun zamandir ben istiyorum aranizda 2.5yildir istiyorum neredeyse,1.5yil once dusuk yasadim ve bir daha hamile kalamadim...
yasim 27 beklenmeyen tarihim ise 21 aralik benide eklerseniz sevinirim...

sağol canım inş. kısa zamanda gelir bebişin

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr unuttuklarım varsa kusura bakmasınlarrrrrrrrrr acelem var çıkıyorum şu an hepinizzzzzzzzzzz hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz

slm ınş bu topik hepimize hayırlı gelır hamılelık haberlerını bır bır patlatırız burda

halaylarıda beraber cekerız

yer : bursa

deneme suresı : 4. ay

inş son ay olur

slm ınş bu topik hepimize hayırlı gelır hamılelık haberlerını bır bır patlatırız burda

halaylarıda beraber cekerız

yer : bursa

deneme suresı : 4. ay

inş son ay olur

merhaba ayser89 ocak topiğinde de karşılaşmak nasip oldu bize inşallah bu son topiğimiz olur hayırlısıyla sende bursada sınn demek bu arara bende bursadanım yazmayı unutmusumm

Canım benide listeye eklediğin için çok teşekkür ederim.Umarım topiğin hepimize uğur getirir :) Bu arada yaşadığım şehir İstanbul :)

merhaba ayser89 ocak topiğinde de karşılaşmak nasip oldu bize inşallah bu son topiğimiz olur hayırlısıyla sende bursada sınn demek bu arara bende bursadanım yazmayı unutmusumm

ıns. ıns. bu son hamılelık haberı beklegımız topık olur burdan hamılelıler topiğine geceriz.

6 aralık mı... tam anlayamadım ama 6 aralık geçtiiii:44: yoksa 6 ocak mı???

amaaaaan kafa mı kalıyor adamda ben aralık dıyım sen ocak anla işteyım acele acele yazıyorum ondan bazen karıstırıyorum

canikom küsme batını ve bilgilerini yazmamışsın özellikle baktım var mı diye yoookkk yazanları ekledim hadi yaz da seni de ekleyeyim

ya peracım ben burdaylen bole bır lıste yapıldıgından haberım bıle yoktu dun gorunce lısteyı farkettım bole bırsey yaptıgını oyusden bende naz yapayım dedım ne gerekıyor bakayımda yazayım

bat :19 ocak
deneme: resmı deneme ılk olacak sanırım cunku daha once ovulasyona gore degel kafama gore takılmıstım
isim:burcu

bugun benim bat gunumdu....
sabah idrar testi yaptim ve pozitif cikti cok saskinim cok uzun zamandir deniyoruz biz...
kana bugun gidemedim belki yarin esmle gideriz belki de pazartesi bilemiyorum...suan saskinligimi uzerimde hala atamiyorum...
pazartesi doktorumdan randevu alip direkt ona da gidebilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…