- Konu Sahibi perakedisi
-
bugun benim bat gunumdu....
sabah idrar testi yaptim ve pozitif cikti cok saskinim cok uzun zamandir deniyoruz biz...
kana bugun gidemedim belki yarin esmle gideriz belki de pazartesi bilemiyorum...suan saskinligimi uzerimde hala atamiyorum...
pazartesi doktorumdan randevu alip direkt ona da gidebilirim....
sabah idrar testi yaptim ve pozitif cikti cok saskinim cok uzun zamandir deniyoruz biz...
kana bugun gidemedim belki yarin esmle gideriz belki de pazartesi bilemiyorum...suan saskinligimi uzerimde hala atamiyorum...
selam kızlar
peracım nasılsın kuzum
selam canım hoşgeldinn iyiyim valla ne olsun bekliyorum bakalım hala... sen nasılsın canım haberler sende gittin mi dr a?
canımm inşallahhhgiitim ama dr biraz daha beta hcgnin yükselmesi lazım dedi inş pazartesi görücem kuzumu
Beni hala eklemediniz
canımm inşallahhhhcg yükselmeden görünmüyomuş evet. Allah şimdilik görmeyi, sonrasında ise kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah sunbalımm
seni tam şu an ekliyodum canım aynı anda yazmışsın:)
amin canım inş mercimeğim sağlıklıdır ve sağlıcıkla kucağımadaalırım rabbim sizlerde bu heycanı yasatsın canım
Teşekkür ederim canımmhadi bakalım herkes için hayırlısı
hadi bakalım hayırlı olsun gelsin minişlerrrrrr:)))))))Canım benide listeye eklediğin için çok teşekkür ederim.Umarım topiğin hepimize uğur getirir :) Bu arada yaşadığım şehir İstanbul :)
ayyy aminnnnnnama şimdilik geldiği geleceği yok kızgınım ona
olur olur bal gibi olur canım ben 11 ay sonra buldum meleğimi seninde olur yakın zamandaaa
canım hayırlı olsun İNŞALLAHH
cnm hayırlı olson allah kucağına almayıda nasip etsin
canım hayırlı uğurlu olsun:) 30. ay diye yazmıştım doğru di mi........... topiğimiz mi uğurlu geldi yoksaaaaaaaaaaAllah bize de nasip etsin
bu arada bu ne hızzzzzz................ hemen hamiş haberleri gelmeye başladı, hadi bakalım uğurumuz devam etsinnnnnnnnnnn
:118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?