Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
1 gün çok önemli değil her zaman düzenlide çok şükür insan ümitleniyo ilk seferde tutturmayın bekliyor artık bu ay ovulasyon tarihimi takip edeceğim umarım bekletmez bizi pıtırcık :)))

evet yasdım yazaten 1 gunmus ben daha cok sandım bırden okuyunca
ewet canım gec kalmıs sen duzenlı adet görüyorsan yumurtlama gunun tahmını olarak ayın 28

merhaba kızlar
bende yumurtlama dönemindeyim bu hafta 15 ine kadar gün aşırı yapmaya çalışıyorum.
inşallah bende bu ay hamile kalırım.

benım goguslerım acıyorr yaa adetıme 9 gun var dun aksam acımaya basladı normalde 2-3 gun onceden acırdı noldu asnlamadım

benimde hamile kaldığım zaman öyle oldu 9 10 gün varken sol göğsümde ağrı acıma gibi bişey oldu mamografi çektirmeyi düşünmüştüm kanser oldum zannettim

benimde hamile kaldığım zaman öyle oldu 9 10 gün varken sol göğsümde ağrı acıma gibi bişey oldu mamografi çektirmeyi düşünmüştüm kanser oldum zannettim

kıssss kanser falan ALLAH korusun

hamiş olabilirmiyim cıdden İNŞALLAH olsam ama benım ıkısde agrıyor ama dokununca bıde akıntı var ayıptır solemesi

kıssss kanser falan ALLAH korusun

hamiş olabilirmiyim cıdden İNŞALLAH olsam ama benım ıkısde agrıyor ama dokununca bıde akıntı var ayıptır solemesi

kıs ne ayıp olcak aaaaaaa inşallah vardır bebiş canım valla benim öyle oldu birde 1 hafta kala şu meşhur kasık ağrısı başkada bişeyim yoktu zağten bat a 4 gün kala test yapmıştım hayalet çizgiler çıktı sana birde tüyo vereyim önceden test yapacaksan hep 2 yada 3 farklı marka al çünkom duyarlılıkları farklı oluyo birinde az belirginse diğerinde birazdaha belirgin oluyo

haaaa canım hazır acılmısken bırde gazım cok yaa normalde adet donemınde gazlı olurum ama bu ay bayagdır gazlıyım bırde cok cısım gelıyor be ama işte normaldede migde problemım ve koku hasasıyetım oldug ıcın vede umutlanıp da sonradan uzulmemek ıcın normal gıbı dusunmeye calışıyorum

ama İNŞALLAH bebiş vardır

inşallah vardır tatlım ama bu vc yi su yolu yapmak aşerme tiksinme sonradan oluyo özellikle idrar olayı rahim büyüyor uterus mesaneye baskı yapıyor bağırsaklar kenara itiliyor yani sıpa kendine yer açıyor o zaman oluyor daha erken onun için rahatla biraz bak ben 2 ay kafama taktım olmadı baktım olcak gibi değil akışa bıraktım yapmam gerekenleri yaptım oldu sıkma kendini çay ve kahveden uzak dur bol su iç olacak üzülme

ana kısss wc yı evet dogru solyorsunn sonra oluyor baskıdan onu bılıyom da ben cok cay ıcıyorum yaaa ya koku olayı sole ben normaldede zati k9 gibiyim kokulara karsı cok hasasım
haklısın takıntı yapmamam lazımm aksına bırkmaya calışıcam İNŞALLAH

Son düzenleme:
inşallah canım yumurtmalama gunune bı gun kla ara verki o gun esınde sağlam spremler olsun cok yorma adamı

tamam şekerim söylediğini dikkate alıcam. Merak etme ama çocuk istiyorsak çalışmak lazım dimi ama
bu soğuklarda da zor oluyor ama ne yaparsın çocuk aşkı yüzünden katlanıyoruz.

hıhhh aferin sana devam et çaya benimgibi kansız kalda demir de olmasın vucudunda sonra bebek kansız kalsın yavruş ben o yüzden kaybettim bebeğimi daha yeni bırak şu çayı ben olan kanımıda kürtajda kaybettim tam 3,5 saat sürdü 4 ünite kan verdiler 2 gün yattım hastanede

tamam şekerim söylediğini dikkate alıcam. Merak etme ama çocuk istiyorsak çalışmak lazım dimi ama

bebek yapma şansı soğukta daha çok artar çünkom erğin........ dışarda olma sebebi soğuk kalması sıcakta sperm üremez netten araştır

heee yaaaa benım yımırtlama donemı bıttı esıme pas dahı vermıyorum gıt surdan damızlık dıyorum adama yumurtlama haftamda damızlık naver yawrum dıyp sırnasıyordum

ayyyy dıme yawww yanlız ben kan degerlı 2 ay once felan olcturdum ıyıydı ama ailemde anemı ve troıd rahatsızı cok ben bıde cıgara tututryom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…