- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.401
boş durma zaten canım çalış durmak yok ona göreee :128:
canımmmmmm çoooooook sağol:)))Peroşş gözün aydın keseyi görmüşsün canım
evet canım bana vajinal baktıı ama ölee üstten görmekk için bi çaba sarf etmedibi tuttu makineyi yok vajinal bakalımdedi
bendee demin sölemsi ayıp tost yedim ama tost makinesinden garipbi deterjan kokusu gelioduu bende bişi olmaz dedimm yedim tadındada bişi yoktuu ama şimdidee içime bi kurtdüştüü ya keratayaa bşiii olursabidee tencereleree yağsökücü döktümm acaba onun kokusundan bişi olurmu ya
peracım naberrr
keseciğini görmüşsün gözün aydınbi topiğine gelip selam veriim dedim
aferin sana böyle söz dinle:86:<-- dişlerine de bayıldım yani... bu arada kadınlar kulübü mobil uygulaması aktif edildiği için apple uygulamasını iptal etmişler girmekte zorlanıcam bu gidişle ama ara ara bakıcam hep ... bende seni çoookkk
olsun canım şaka bir yana yaşadığımız ortamın şartlarına da eşimiz ve huzurumuz için alışmaya çalışmalıyız di mi.. Allahım bize de hac için gelmeyi nasipeder inşallah oralaraayrıca peçe deneyimlerini de merakla bekliyorum aslında.. anlatırsın
Biz çalışmaları tamtas yaptık
Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)
kızlarrrr bi hamiş daha varrr artıkkbhcg değerim 96 çıktııı...
Darısı sizlere olsun inşallah
kızlar ben de bugün minik mercimeğin kesesini gördüm
günaydın kızlar
sizlere birşey sorucam
5 ocakta tam gününde regli oldum. 2 gün geldi sonra çok az yok gibi korktum hatta yazım burdan ilaç içtiğim içim (clomid) olabir denmişti... buraya kadar tamam
ben dün itibariyle bebekte yok diye spora başladım genelde ip atlıyorum... dünden beri kahverengi siyaha yakın kanama gibi akınrı var yatınca yada oturunca yok ip atlamaya başlıyorum başlıyor akıntıneden olabilir sizce
benim aklıma gelen; acaba içmiş olduğum clomid bende kist yaptıda reglim az geldi ama böyle hoplayıp zıplayınca aktı gittimi acaba?
sizce neden olabilir arkadaşlar...
rica ederim melekcim... çok iyi yapmışsın d.k hapı kullanmamaklaben çok pişmanım bilmiyordum böyle olacagını gerçi ondan dolayımı olmuyor onuda bilmiyorum ama artık ona bağlıyorum. 3.5 yıllık evliyim ve dolu dolu 3.5 yıl hatta evlenmeden 3 ay önce doktora gitti muayene oldum evleniyorum korunmak için en doğru yol nedir diye anlattı. bende herşey yolunda sıkıntı ama bebek istemiyorsan şimdiden yasmin kullan en iyisi dedi ve ben aralıksız kullandım bu ilacı sonra bebişe karar verdik hemen olur sandık biz... 5 ay geçince dedim bir terslik var şimdide arabiada olduğum için dr. gidebilme şansım yok araştırdım bu ilaçla clomidle ilk kullanımda hamile kalan çok vardı ikinci hatta üçüncüde daha da çok neyse geçen ay kullandım olmadı maalesef şimdi bu ay yine kullanıyorum bakalım artık inşallah gelir bu ay bebişim ve tüm bekleyen isteyen arkadaşlara gelir bebişleri...
yok canım yanlış hayal etmişsin... uzun boylu kapalı zayıf hanımlar da çok hoş görünüyorlar cidden.. ben senin profil resmine benziyorum saç olarak falan yani:)
sağolasın canım.. evet yaa aramızda 2 gün var ve sen benden yine 2 gün önce gideceksin19 ocak yani cumartesi sabahı gidicem evet.. hadi hayırlısı sana vaginal mi bakmıştı.. bana karından baktı keseye.. inşallah duyarız.. doktora da dedim zaten bugün çok hoplayıp zıpladım bu bebek inşallah yaşıyodur dedim..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?