Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
boş durma zaten canım çalış durmak yok ona göreee:128:

hehehe bu gün karın ağrısıyla uyandım regl olucam sandım kürtaj olalı 27. günüm bugün regl günlerim çok sancılı geçiyor yaklaşık 10 günden fazladır karnım hiç ağrımadı ama bugün var bi durum çözemedim olmasada bahtıma önümüzdeki ay yerim bal tarçın çörek otu tam teşkilat bakalım artık umarım uzun sürmez

Peroşş gözün aydın keseyi görmüşsün canım
canımmmmmm çoooooook sağol:)))

yok bişey olmaz bence ama sen yine de dikkatli ol bir dahakine...

peracım naberrr

keseciğini görmüşsün gözün aydın bi topiğine gelip selam veriim dedim

peracım naberrr

keseciğini görmüşsün gözün aydın bi topiğine gelip selam veriim dedim

teşekkürler alishiacım:) iyi yapmışsın hoşgeldin.. eylül annelerine de arasıra yazıyorum canım.. sen de iyisindir umarım .. görüşmek üzere

Son düzenleme:
canım ben söz dinlerim zaten çok uysalımdır arasıra da olsa gir konuşalım tatlım:))

Son düzenleme:

Evet canim ayri kalmak cok zor rabbim kimseyi esinden ayri birakmasin... Dedigin gibi canim buludugun yer neresi olursa olsun, sagligin ve huzurun yerindeyse orasi cennettir zaten... Biz gurbetlik cok cektik insallah bundan sonra cekmeyiz :)
Peceyi simdilik odada takiyorum alistirma yapiyorum :) kayiyor surekli :) lastikli aldim ben bilmiyorum ki bunlarin hangisi kullanisli kullana kullana ogrencez :) disarida takinca olan biteni yazicam :)

Biz çalışmaları tamtas yaptık
Bakalım ne olacak acaba test yapsammı yarın sabah bilemedim. ben tam 14.gün yumurtladım biliyorum,yaaaaaa Allahım hyırlısı ile pozitif çıksaaa ne güzel olur demi :)

Senin için çok heyecanlı ne güzel 12 şini iple çekiyorsundur inşallah batlarımız gelir geçer kırmızıları görmeyiz içim içime sığmıyor

normalde sportif aktiviteler yapınca, bende daha yoğun olurum. ilaçtan da olabilir, ilacı ve etkilerini bilmiyorum ama nerdeyse tüm ilaçlar regl kanamasını değiştiriyor. hoplayıp zıplamaya biraz ara verseniz iyi olur bence.

dk haplarını bıraktıktan sonra vücutta 4-5 ayda tamamen etkisini yitirir demişti dr bana, hatta yasmini düğünden 2 ay önce kullanmaya başlamıştım.
düzenli kullanmışsanız, etkisi daha uzun sürmüş olabilir. prospektüsünde de öyle yazıyordu galiba.

arkadaşlar
ben de bu ay çok umutluydum, düşük olan bebeğe ilk aydan hamile kalmıştım. bu da öyle olur sandım.
bu ay kürtaj sonrası için, korunmayı bırakalım mı diye kontrole gittim. ultrasonda bakmıştı, yumurta çatlamış, korunmayı bırakın demişti. bıraktık. regl öncesi erkenden belirtilerim başlardı, bu ay hiçbiri olmadı. ben de iyice umutlanmıştım, test yapayım diye beklemedeydim ama regl olmuşum bugün...
gelecek aya inşallah... moralleri yüksek tutuyoruz!!!

***** yeni ve eski hamilelerimizin bebekleri sımsıkı tutunsun, pıt pıt kalp atışlarını vaktinde alsınlar inşallah *****

nazar boncuğu smile'larını nerden koyuyorsunuz bende hiçbirşey görünmüyor (( neden???

Kızlaar merhaba.. Bugün kırmızılarım geldi çok şükür.. Bu ay ilk denememizi yapacağız biz de kısmetse.3,5 yıldır evliyim 3 ay önce karar verdik üç aydır folik asit alıyorum ve korunmaya devam ettik. Bu ay çalışmalara başlicaz hayırlısı ile. Yarın bal-çörek otu-tarçın karışımı yemeye başlicam ve günde 3 tane kuru incir yicem. Başka bir öneriniz var mı bana? Ne yemeliliym/yememeliyim? Rabbim hepimize aratmadan versin bebişini inşallah..

Peracım gözün aydın canım. İnşallah yakındada kalp atışlarını sonra da pipisini görürsünüzz

Günaydın bayanlar :) Batım 11 ocaktı bugün itibariyle kırmızılarım geldi daha geçen hafta başlamıştık çalışmalara ama yinede üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…