- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.441
ayyyy dıme yawww yanlız ben kan degerlı 2 ay once felan olcturdum ıyıydı ama ailemde anemı ve troıd rahatsızı cok ben bıde cıgara tututryom
haaaa canım hazır acılmısken bırde gazım cok yaa normalde adet donemınde gazlı olurum ama bu ay bayagdır gazlıyım bırde cok cısım gelıyor be ama işte normaldede migde problemım ve koku hasasıyetım oldug ıcın vede umutlanıp da sonradan uzulmemek ıcın normal gıbı dusunmeye calışıyorum
ama İNŞALLAH bebiş vardır
bende tüttürüyomcanikom değerin iyidir ama sana göre hamile kalınca bebeğe nekadar kan pomalıyo vücüt senin haberin varmı adamıda at gitsin dediğin gibi onlara bişey olmuyo sen kendini sıcak tut şaka biyana ailede varsa troid dikkat et bi baktır derim o illet yüzünden arkadaşımın 5 yıl sonra oldu bebişi
ayy canımmm inşallah vardır bebişş bendede tuvalete sık gitme işi var hatta biri demişti eğer tuvalete sık gidiosan ümidini kesme die bide ben hemen ateşime bakmıştım hemde öğleden sonra 4 5 gibi falan hatta 1er saat arayla bakmıltımbence sende bi bak
evet onda çok şükür bu zmana kadar cıkmadı
haaa halvet zamanı kural bir herüf kişi balkonda donarken ben ayaklarımı ve yatagı ısıtıcam
hahahaha süpersin hadi bakalım 5 gün sonra yap 2 farklı test te sevinelim
canım senin daha ilk denemenmiş ve bebeğinin hemen olup olmayacağını bilmiyorsun.. o yüzden hemen o karışımı deneme bence dokunur falan.. o karışımı genelde bebek için aylarca çalıştıktan sonra olmazsa yapıp yiyorlar.. dur bi bakalım bekle olacak belki de.. daha ilk ayKızlaar merhaba.. Bugün kırmızılarım geldi çok şükür.. Bu ay ilk denememizi yapacağız biz de kısmetse.3,5 yıldır evliyim 3 ay önce karar verdik üç aydır folik asit alıyorum ve korunmaya devam ettik. Bu ay çalışmalara başlicaz hayırlısı ile. Yarın bal-çörek otu-tarçın karışımı yemeye başlicam ve günde 3 tane kuru incir yicem. Başka bir öneriniz var mı bana? Ne yemeliliym/yememeliyim? Rabbim hepimize aratmadan versin bebişini inşallah..
canım senin daha ilk denemenmiş ve bebeğinin hemen olup olmayacağını bilmiyorsun.. o yüzden hemen o karışımı deneme bence dokunur falan.. o karışımı genelde bebek için aylarca çalıştıktan sonra olmazsa yapıp yiyorlar.. dur bi bakalım bekle olacak belki de.. daha ilk ayadetlerin de düzenliyse sorun yoksa neden hormonlarınla oynuyorsun ki... karışıma falan gerek yok.. hadi hayırlısı
valla bilemiyorum... sonuçta ilaçlar da bitkilerden ve besinlerden meydana getiriliyor.bu açıdan düşününce insan yarayabilileceğini düşünüyo... yumurta geliştirici ilaçlar da var sonuçta.. olabilir yani,işe yarayabilir, ama son çare olarak,.. o karışım sağlam hormonları da bozabilir yani.. çok ta masum değil.............ya ben bı sağlık sıtesınde yenılen ve ıcılen seylşerın hıc bırının bole bıseye yaramadıgını okudum
normalde sportif aktiviteler yapınca, bende daha yoğun olurum. ilaçtan da olabilir, ilacı ve etkilerini bilmiyorum ama nerdeyse tüm ilaçlar regl kanamasını değiştiriyor. hoplayıp zıplamaya biraz ara verseniz iyi olur bence.
dk haplarını bıraktıktan sonra vücutta 4-5 ayda tamamen etkisini yitirir demişti dr bana, hatta yasmini düğünden 2 ay önce kullanmaya başlamıştım.
düzenli kullanmışsanız, etkisi daha uzun sürmüş olabilir. prospektüsünde de öyle yazıyordu galiba.
arkadaşlar
ben de bu ay çok umutluydum, düşük olan bebeğe ilk aydan hamile kalmıştım. bu da öyle olur sandım.
bu ay kürtaj sonrası için, korunmayı bırakalım mı diye kontrole gittim. ultrasonda bakmıştı, yumurta çatlamış, korunmayı bırakın demişti. bıraktık. regl öncesi erkenden belirtilerim başlardı, bu ay hiçbiri olmadı. ben de iyice umutlanmıştım, test yapayım diye beklemedeydim ama regl olmuşum bugün...
gelecek aya inşallah... moralleri yüksek tutuyoruz!!!
***** yeni ve eski hamilelerimizin bebekleri sımsıkı tutunsun, pıt pıt kalp atışlarını vaktinde alsınlar inşallah *****
nazar boncuğu smile'larını nerden koyuyorsunuz bende hiçbirşey görünmüyor(( neden???
valla bilemiyorum... sonuçta ilaçlar da bitkilerden ve besinlerden meydana getiriliyor.bu açıdan düşününce insan yarayabilileceğini düşünüyo... yumurta geliştirici ilaçlar da var sonuçta.. olabilir yani,işe yarayabilir, ama son çare olarak,.. o karışım sağlam hormonları da bozabilir yani.. çok ta masum değil.............
saol canım 5 gun onceden cıkarmıkı:26:
Günaydın bayanlar :) Batım 11 ocaktı bugün itibariyle kırmızılarım geldi daha geçen hafta başlamıştık çalışmalara ama yinede üzüldüm
merhaba kızlar
bende yumurtlama dönemindeyim bu hafta 15 ine kadar gün aşırı yapmaya çalışıyorum.
inşallah bende bu ay hamile kalırım.
benim çıkmıştı belli belirsiz 2 farklı marka ile yaptım aynı idrar la diğeri daha belirgindi
kıssss kanser falan ALLAH korusun
hamiş olabilirmiyim cıdden İNŞALLAH olsam ama benım ıkısde agrıyor ama dokununca bıde akıntı var ayıptır solemesi
kızlar batıma 5 kala benim de karnımda ağrı var göğüslerim de şişti ümitlenmelimiyim acaba
burcucum hadii inşallahh geliyormu acaba bebişşş ayy bende heyecalandım yaa :) gögüs ağrısı ve akıntı en önemli belirti diyorlar ama canım yaaa hadi inşallah gelmiştir bebişinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?