- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.541
arkadaslar bu siteye arada bir bakıyordum ama son olaydan sonra uyelığıme adım attım7 aylık evliyim ve gecen ay yumurtlama takibine baslamısdık ve ocak 8de bir aylık hamile oldugumu öğrendim.... ama malesef ocak 10da tekrar gittiğimde düşük yapıyorsun dedi doktor yıkıldık eşimle cok uzulduk ve şuan adetımı bekliyorum adetimin 3.günü yine gidicem tekrar denicez işallah hemen tutar ve bu seferki tutunur dua edin nolur herkezede haber vermiştik sevıncımız kursagımızda kaldı yataktan cıkmaz oldum ıkı gundur
canım çok geçmiş olsun allahım dualarını geri çevirmez ve sana tez zamanda evlat nasip eder dualarım seninle bebeğin gelir inş hemen
İşallah ama ümidim yerle bir oldu şimdi eşim bana haberi alır almaz akşam getırdıği bebek patiklerine bakıyorumsürekli ağlıuyorum dayanamıyorum nasıl geciciek uzuntum aglama krizlerine giriyorum aklıma geldıkce delı olcak gibi oluyorum Allahım sabır ver nolurr
9 ay sonra yeni yıla bende bebek haberi aldm çok şükür. dün kan testinde değer 30 çıktı batıma3 gün varken. hamileyim:))) allah isteyen herkese nasip etsin inşşşş.
Kizlar çarşamba günü test ysptim sonuç 457.2 ve pozitiffffffffffff....
Kedikuyruğu ve sakrepcim, ben aylardır gebelik belirtisi yaşıyorum ama bişey yok malesef. Artık hiçbir belirtiye takılmak istemiyorum, böyle yapınca daha mutlu oluyorum çünkü beklentim olmuyor. İnşallah sizinkiler gebelik belirtisidir, gebelikle adet belirtileri çok yakındır. Siz çalışmalara devam edin yinede.. Güzel haberlerinizi bekliyorummm
Sağlık olsun tatlımm.. Yakındır senden de güzel haberler alıcaz.
Eski topiklere bskıyorum da onlarda bizim gibi, ay gebemiyim, ay adet oldum falan gilan diye diyeee şimdi hepsi hamiş veya çocukları olmuş
tamam normal ama ağrısı dizime kadar vuruyoo yaaçok zorr
Kizlar çarşamba günü test ysptim sonuç 457.2 ve pozitiffffffffffff....
9 ay sonra yeni yıla bende bebek haberi aldm çok şükür. dün kan testinde değer 30 çıktı batıma3 gün varken. hamileyim:))) allah isteyen herkese nasip etsin inşşşş.
merhaba kızlarrrnasılsınız bakalım? batı yaklaşanlar inşallah güzel haberlerle gelirler çalışma döneminde olanlara da derslerine çoook iyi çalışmalarını bol bol yaramazlık yapmalarını tavsiye ediyorum ben ve çikom iyiyiz çok şükür dün usg de gördüm çikomu kıpır kıpırdı eli dursa ayağını oynatıyo olmadı kafasını sallayıp duruyodu yaramaz rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
sağol canım sağlıklı olsunlarda bence cinsiyet çok sonra geliyor... tabi merak edilmiyoda değil yanimasalah cnm artık bır kac haftaya cınsıyetınıde ogrenırsın ınsallahh
canım allah çoook sabır versin sana....arkadaslar bu siteye arada bir bakıyordum ama son olaydan sonra uyelığıme adım attım7 aylık evliyim ve gecen ay yumurtlama takibine baslamısdık ve ocak 8de bir aylık hamile oldugumu öğrendim.... ama malesef ocak 10da tekrar gittiğimde düşük yapıyorsun dedi doktor yıkıldık eşimle cok uzulduk ve şuan adetımı bekliyorum adetimin 3.günü yine gidicem tekrar denicez işallah hemen tutar ve bu seferki tutunur dua edin nolur herkezede haber vermiştik sevıncımız kursagımızda kaldı yataktan cıkmaz oldum ıkı gundur
atlantaaaaaaaa işlem tamam mı bugün yumoş günün sanırım
sağol canım sağlıklı olsunlarda bence cinsiyet çok sonra geliyor... tabi merak edilmiyoda değil yanisenin bat ne zaman? bu arada ben senin avatarına bayılıyorum yaaa seni bulmuşken onuda söylemeden geçemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?