- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.501
bak bu iyi haber işte .. inşallah iyileşeceksin cnm.. biz burdayız her zaman da herşeyi paylaşırız emin ol.. bebiş çalışmasına başlamak istersen batını söyle listeye de yazabilirim seni.. gelişmeleri de paylaşmayı unutma merak ederim ben seni şimdi:18::18::18:3 farklı doktorla görüştüm canım kendi kendime değil.
Kızlar ablam hamileleğinde gördüğüm en özenli kişiydi. Sürekli çantasında ceviz kuru üzüm kayısı hurma ve meyve taşırdı. Ara öğün olarak yerdi. Haftada 2 kez balık 1 kez tavuk 1 kez et ve diğer günlerde sebze ağırlıklı yerdi. Ertesi gün farklı bir yere gidiyorsa akşamdan pişirir koyardı çantasına dışarda yapılanları yemesin diye. Her öğünde taze salata yerdi.. Ve buna benzer şeyler... Ve şuanda 1. sınıfa giden yeğenim var maşallah zekası süper.. Zekası çok dikkat çekiyor korkuyoruz nazar değecek diye:)
bak bu iyi haber işte .. inşallah iyileşeceksin cnm.. biz burdayız her zaman da herşeyi paylaşırız emin ol.. bebiş çalışmasına başlamak istersen batını söyle listeye de yazabilirim seni.. gelişmeleri de paylaşmayı unutma merak ederim ben seni şimdi:18::18::18:
SUREKLI uyuma ıstegı halsızlık kasıklarımda ve sag yumartalıklarım tarafında hafıff agrı kokulara karsı haasasıyet bazı seylerın kokuna dayanamıyorum mıdem bulanıyorr cok hafıf ama sızcde hamılelık soz konusu olabılır mı yoksa psıkolojıkmen mııı???? :44:
adet tarihime 4 gün var ve açık kahverengi lekelenmem oldu büyük ihtimal adetimin geleceğini gösteriyor ama inşallah yerleşme kanamasıdır
ben adetlerim 29 yada 30 günde bir olur gelmeden bir gün önce lekelenmem olurdu biraz erken olunca şüphelendim sabah ateşime bakacağım şu an ateşim 36,9 inşallah bizi bekletmez bebişlerimiz
bende de aynı belirtilerden hafifte olsa var. uykum çok var mesela şu an.. koku meselesi değilde bende tat alamıyorum resmen ağzım çok tatsız
canım ben bugun regl oldum.
Listede beni duzenleyebılırsın 3. ay oldu yenı bata da 15 subat dıyelım ama benım regl gunlerım ıyıce sastı hıc tutmuyo her ay bır sonrakı aydan daha uzun oluyo ve 40 gune yaklastım 2 regl arası :44:
Cnm gecmis olsun uzulme insallah gelecek ay olur bu duzensizlik bendede war 60 gun bile surdugu oluyordu
canlar gunaydınnnn
dun akşam banyoları temızledım camasır suyu ve cifleee amanın pek bi yoruldum bıde kousu mahvetti beni yalnız sonrada bole belıme bı agrı gırergıbı oldu oturdum dınlendım bıras bıde 2-3 gundur memişler acıyor ozellikle sol olan cok acıyor dun benım herufff uslu uslu oturken bıde baktım kendımı banyoda buldum anammm zatı yorgundum beee bıde o yordu saolsun ya asıl sunu dıycem bakıyorumda topıkde herkes erken adet gormus yoksa bendemı erken gorecem dıye suphelenmeye basladım
belkide bebiş vardır :) ayaklarını uzattığın zaman geçiyorsa kasık ve bel ağrın sana tavsiyem temizlik yapıcam diye fazla coşma
ne bılyım canım bugunde acayıp bı agrı var kasıklarımda bır gıryor bı cıyor cıkıyor ozellıklede sol tarafımda dah cok sancı var. bıde agzım kuru bugun cok nan sabah patlıyack gıbı bır sancı gırdı ağpandıstten korktumm haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?