Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Atesin cok iyi canim masallah insallah hic dusmezzz atesin ve hemen gelir bebisin... Ates olcmeye devam :)

Tatlim belki bu belirtiler bebis habercisidir... Cok yorma derim bu aralar kendini azicik bekleyiversin temizlik :)

Selam kizlar...
Bugun burda internet sorunlu kopuyor surekli... Neyse
Aksam esim bulmus ovu. Testini ejap diye bir marka ve icinde 5 tanecik var bunuda zar zor buldu canim kocam...
Ben dayanamayip bir tanesini yaptim bugun acaba yumuslar olusmusmu neoluyo diye :)))) dayanamam hic cok merakliyimdir ama simdi kaldi 4 tane
Ben diyorum ki simdi diger ikinciyi 10. Gun yapayim suan 7 gunum digerini 12 gun digerini 14 ve 16 gunler yapsam olurmu?
Yoksa yetmicek ya

bana sorarsan 12 14 ve 16. günlerde yap daha cok erken tabi kaç günde bir adet görüyorsan ona göre hesaplamak gerekir galiba bende adet görecem uff

Kizlarr bisi dicem simdi yaptigim testte azcik belirgin cizgi cikti ama yarim saatti gecti. Gerci 10 dak. Bakmistim yoktu sonrasinda bakmadim hic simdi bir bakayim dedimm aaaa silik bir cizgi.... Bu arada simdiye kadar yaptigim testlerde silikte olsa ilk kez cift cizgiyi gordum :))) bu bile mutlu etti yav ne skilmisim tek cizgiden :)
Sizce ne yapayim ben baslasammi bugunden?

bana sorarsan 12 14 ve 16. günlerde yap daha cok erken tabi kaç günde bir adet görüyorsan ona göre hesaplamak gerekir galiba bende adet görecem uff

Canim bazen 28 gunde bazende 32 gunde yani ortalam 30 gun dersek 14 geliyor garanti olmasi icin uygun dimi o zamanlar... Ama simdi baktimda silik cizgi cikti yav :) acaba erkenmi yumurtluyom yada gecersiz 20 dk dan sonrakileri dikkatte almayin diyor ama bilemedim iste 10 da. Sonra baktim bidaha bakmadimki simdi bir bakayim dedim silik bir cizgi ayy allah kafam karisti simdi...
Neyapsam ben

Canim atesin cok iyi ya gelmez insallah... Gebelik ve adet belirtileri ayni diyorlar biliyorsundur... Iyi dusun tatlim hayirlisiyla gelsin bebisin...

hamişlerin bağzıları çok ağrı hissediyolar onu bilemiycem de ben regl olurken solucan gibi ağrıdan kıvrandığım için hamilelik dönemimde o bana biraz az geldi senin tam kesin günün ne zaman

bogazımda ağrı yok canım kuruluk var kasıklarımda agrı var ama adetten farklı bı agrı gıryor ve cıkıyor bı ara cok yogundu apandist sandım heee ayın 19 unu beklıycem canım baska turlu bellı olmaz

arkadaşlar bu ağrı adet ağrısı gibimi?? ben her ay baya baya yoğun adet sancısı çekerim kıvranırım,bu ay da ağrılar başladı demekki tutmadı(

dayanamadım kız ayın 16 sında yap bi test bakalım neymiş yani regl sancısı için çok erken bebek için tam zamanı geliyo geliyo hadi bakalım inşallah

Arkadaşlar sizce gebelik belirtileri; sık tuvalete gitme, küçük kasık ağrıları en erken ne zaman olur? Benim bat taa 19 ocakta daha çok var ama ufaktan bu belirtilerde var.. Ya üşüttüm, ya psikolojik bir durum yaşıyorum yada.... :) Ne dersiniz daha çok erken değil mi? Bir öncekinde adetim geçince anlamıştım ben onda da düşük olmuştu zaten ama bu çok erken sanki...

arkadaşlar bu ağrı adet ağrısı gibimi?? ben her ay baya baya yoğun adet sancısı çekerim kıvranırım,bu ay da ağrılar başladı demekki tutmadı(
Kedikuyruğu ve sakrepcim, ben aylardır gebelik belirtisi yaşıyorum ama bişey yok malesef. Artık hiçbir belirtiye takılmak istemiyorum, böyle yapınca daha mutlu oluyorum çünkü beklentim olmuyor. İnşallah sizinkiler gebelik belirtisidir, gebelikle adet belirtileri çok yakındır. Siz çalışmalara devam edin yinede.. Güzel haberlerinizi bekliyorummm
bu ayda da bebiş yok kan testinde iki tane sıfır kuzu kuzu yatıyordu önümüzdeki aya inşallah
Sağlık olsun tatlımm.. Yakındır senden de güzel haberler alıcaz.
Eski topiklere bskıyorum da onlarda bizim gibi, ay gebemiyim, ay adet oldum falan gilan diye diyeee şimdi hepsi hamiş veya çocukları olmuş

dayanamadım kız ayın 16 sında yap bi test bakalım neymiş yani regl sancısı için çok erken bebek için tam zamanı geliyo geliyo hadi bakalım inşallah

evet benım regl sancım adetımın oldugu gunu gun gelır ve benı yatırır o derece yane,1-2 gun onceden memişler acır basım agrır ve iştahım artar bole tatlı seyler ıster canım sişdi 10 gun onceden memişlerim acıyor kasık ve bel agrım var İNŞALLAH bebektir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…