- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.521
adet tarihime 4 gün var ve açık kahverengi lekelenmem oldu büyük ihtimal adetimin geleceğini gösteriyor ama inşallah yerleşme kanamasıdır
ben adetlerim 29 yada 30 günde bir olur gelmeden bir gün önce lekelenmem olurdu biraz erken olunca şüphelendim sabah ateşime bakacağım şu an ateşim 36,9 inşallah bizi bekletmez bebişlerimiz
ayy kızlar nasıı uykum var anlatamam bide kasıklarım çok ağrıyoo anlatamaam bişimi oldu acaba yaa
bu ayda da bebiş yok kan testinde iki tane sıfır kuzu kuzu yatıyordu önümüzdeki aya inşallah
canlar gunaydınnnn
dun akşam banyoları temızledım camasır suyu ve cifleee amanın pek bi yoruldum bıde kousu mahvetti beni yalnız sonrada bole belıme bı agrı gırergıbı oldu oturdum dınlendım bıras bıde 2-3 gundur memişler acıyor ozellikle sol olan cok acıyor dun benım herufff uslu uslu oturken bıde baktım kendımı banyoda buldum anammm zatı yorgundum beee bıde o yordu saolsun ya asıl sunu dıycem bakıyorumda topıkde herkes erken adet gormus yoksa bendemı erken gorecem dıye suphelenmeye basladım
bana sorarsan 12 14 ve 16. günlerde yap daha cok erken tabi kaç günde bir adet görüyorsan ona göre hesaplamak gerekir galiba bende adet görecem uff
hamişlerin bağzıları çok ağrı hissediyolar onu bilemiycem de ben regl olurken solucan gibi ağrıdan kıvrandığım için hamilelik dönemimde o bana biraz az geldisenin tam kesin günün ne zaman
tatlim belki bu belirtiler bebis habercisidir... Cok yorma derim bu aralar kendini azicik bekleyiversin temizlik :)
bogazımda ağrı yok canım kuruluk var kasıklarımda agrı var ama adetten farklı bı agrı gıryor ve cıkıyor bı ara cok yogundu apandist sandım heee ayın 19 unu beklıycem canım baska turlu bellı olmaz
Arkadaşlar sizce gebelik belirtileri; sık tuvalete gitme, küçük kasık ağrıları en erken ne zaman olur? Benim bat taa 19 ocakta daha çok var ama ufaktan bu belirtilerde var.. Ya üşüttüm, ya psikolojik bir durum yaşıyorum yada.... :) Ne dersiniz daha çok erken değil mi? Bir öncekinde adetim geçince anlamıştım ben onda da düşük olmuştu zaten ama bu çok erken sanki...
Kedikuyruğu ve sakrepcim, ben aylardır gebelik belirtisi yaşıyorum ama bişey yok malesef. Artık hiçbir belirtiye takılmak istemiyorum, böyle yapınca daha mutlu oluyorum çünkü beklentim olmuyor. İnşallah sizinkiler gebelik belirtisidir, gebelikle adet belirtileri çok yakındır. Siz çalışmalara devam edin yinede.. Güzel haberlerinizi bekliyorummmarkadaşlar bu ağrı adet ağrısı gibimi?? ben her ay baya baya yoğun adet sancısı çekerim kıvranırım,bu ay da ağrılar başladı demekki tutmadı(
Sağlık olsun tatlımm.. Yakındır senden de güzel haberler alıcaz.bu ayda da bebiş yok kan testinde iki tane sıfır kuzu kuzu yatıyordu önümüzdeki aya inşallah
ağrı normalmiş cnm bende de oluyo
Kizlar çarşamba günü test ysptim sonuç 457.2 ve pozitiffffffffffff....
dayanamadım kız ayın 16 sında yap bi test bakalım neymiş yani regl sancısı için çok erken bebek için tam zamanıgeliyo geliyo hadi bakalım inşallah
Kizlar çarşamba günü test ysptim sonuç 457.2 ve pozitiffffffffffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?