- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.561
Allah tüm gebelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı bu sabah cok şiddetli ağrılı regl oldum
herşeyin bir zamanı var
canımmm bende yarın yazacaktım sana
sanırım yarın veya obür gün yumurtluycam, ovulasyon testime göre. Yarında kocam gidiyo
işlem yarıbuçuk tamam ama, 12 değilde 9,5 oldu.
yarın gitmeden yorayım kocişi biraz daha
heyyyy ugramayali baya oldu,neler ceviriyosunuz bakiim siz :) bu 12 ler 13 ler ne demek simdi,cozemedim..... eger bi taktik verme olayi ise sazan gibi atlarim walla,yumurtlama zamanim yaklasiyo cunku:) ocak ayi fos cikti yumurtaciklarim,su kardesinizede taktikleri yagdirin istiyorummm... benim koca dellendi hepten,durup durup kahvenin yanina bi de cocuk yapsana diyo manyak... dedigim gibi 3 ocaktan sonra memlekete gittim,nete giremedim hic.. yeni hamile arkadaslarada gozunuz aydin diyorum... peracim benim bilgileride guncellersen sevinirim tatlim.. bat 2 subat 2. Denemeolsun sen bugünden yap askerleri gönder yarın sabah ancak orda olurlar yavaş olanlar.. ben 13 yaptım tuttu unutma en az 12.. hadi boş durma... gerçi şu an burda yoksun boş durmuyo olabilir misin acaba
anlattıkların hamilelik belirtisi. bence idrar testi yap sabah ilk idrarınla inş çıkar..
Bu belirtiler yerleşme belirtiler ben daha önce gebe kaldım ondan biliyorum.. Hadi güzel haber ver bize
ay canım ya çok sağol eğer pazartesiye kadar adet olmazsam gidip test alıcam eşim artık baygınlık geçircek benim saplantılarımdan.. sabahtan bu yanaa bilgisayarı da yasaklıcam beni de olumsuz etkiliyorsun diye bağrınıp duruyor offf anlamıyor benio da çok istiyor bir buçuk yıldır her ayımız hüsran olnca o da bıktı artık... adet geciksin sonra diyor... pazar günü hayatta eczaneye gitmez zaten kızıyo... pazartesiye kadar olmam inşallah dua edin nolur.. pazartesi sabahtan ilk işim eczaneye gidip birkaç test almak olucak... umudum yok ama napiim..
olsun sen bugünden yap askerleri gönder yarın sabah ancak orda olurlar yavaş olanlar.. ben 13 yaptım tuttu unutma en az 12.. hadi boş durma... gerçi şu an burda yoksun boş durmuyo olabilir misin acaba
Ay canım yaa aynı durumdayız biz bu ay başladık çalışmaya, ocak 22 BAT tarihim.sağ kasıkta benim de batma var psikolojik mi anlamadım bakalım artık bu ay olmazsa gelecek ayaGünaydın güzel anniş adayları ve annişleri
Benim BAT a 9 gün kaldı. Kasığımda bir batma var. Sağ tarafımda. Batıp batıp duruyo
Dolgun hissediyorum yürürken.
Ovulasyonum 4-5-6 sında gerçekleşti. Kopkoyu çizgileri gördüm.
4 ve 6 sı değerlendirildi.
Ovulasyondan öncede ayın 1. de ve 10.unda oldu.
Nasip kısmet elbette kızlar.
Kendimi strese sokmuyorum kesinlikle.
Bu ay olmazsa diğer ay inşallah.
Ay canım yaa aynı durumdayız biz bu ay başladık çalışmaya, ocak 22 BAT tarihim.sağ kasıkta benim de batma var psikolojik mi anlamadım bakalım artık bu ay olmazsa gelecek aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?