Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Allah tüm gebelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı bu sabah cok şiddetli ağrılı regl oldum
herşeyin bir zamanı var

tez zaman da olursun işallah canım allah bizede nasip edicek sabır sabır :) popişlerini sevcez bol bol :)

Kızlar merhabaaa... ben de 3,5 yıllık evliyim ve bir buçuk yıldır bu yola başkoydum benim de bebeğim olmuyor.. testler normal eşiminki de öyle.. hsg bile çektirdim kasım ayında.. 1 kez adet oldum şimdi ikinci ayım.. adet ağrılarım başladı ama hala adet olmadım.. gerçi günüme de daha var.. 3-4 güne olmazsam eğer şüphelencem.. inşallah olmam dicem ama bu ay da ağrılar başlayınca umutlarım söndüü bei de listeye ekleyin.. belki bu topic uğurlu gelir bana

olsun sen bugünden yap askerleri gönder yarın sabah ancak orda olurlar yavaş olanlar.. ben 13 yaptım tuttu unutma en az 12.. hadi boş durma... gerçi şu an burda yoksun boş durmuyo olabilir misin acaba

Son düzenleme:
olsun sen bugünden yap askerleri gönder yarın sabah ancak orda olurlar yavaş olanlar.. ben 13 yaptım tuttu unutma en az 12.. hadi boş durma... gerçi şu an burda yoksun boş durmuyo olabilir misin acaba
heyyyy ugramayali baya oldu,neler ceviriyosunuz bakiim siz :) bu 12 ler 13 ler ne demek simdi,cozemedim..... eger bi taktik verme olayi ise sazan gibi atlarim walla,yumurtlama zamanim yaklasiyo cunku:) ocak ayi fos cikti yumurtaciklarim,su kardesinizede taktikleri yagdirin istiyorummm... benim koca dellendi hepten,durup durup kahvenin yanina bi de cocuk yapsana diyo manyak... dedigim gibi 3 ocaktan sonra memlekete gittim,nete giremedim hic.. yeni hamile arkadaslarada gozunuz aydin diyorum... peracim benim bilgileride guncellersen sevinirim tatlim.. bat 2 subat 2. Deneme

Kızlar slm tekrar... hamile arkadaşlara bişi sormam gerek.. benim adetime birkaç gün kaldı daha önce kasıklarda bol sızlama batma yaşadım sonra 2 gündür adet ağrısı çektim şimdi de adetime 2 gün var ama kasık ağrısı değil tam göbeğimin altında bir ağrı var adet olcam gibi ama.. akıntım fazla göğüsler şiş.. az önce başım döndü ve 2 saat kalkamadım ayy kabus gibiydi.. tam adet olcam sandım vazgeçmiştim ki az önce başım da dönünce tekrar şüphelendim... bu kasık ağrısı nasıl oluyor hamilelerde adet gibimi ve tam nerde? bir de başdönmesi yaşayan oldumu? nolur cevap verin kıslar.. offf delirdim galibaaaa

anlattıkların hamilelik belirtisi. bence idrar testi yap sabah ilk idrarınla inş çıkar..
Bu belirtiler yerleşme belirtiler ben daha önce gebe kaldım ondan biliyorum.. Hadi güzel haber ver bize

ay canım ya çok sağol eğer pazartesiye kadar adet olmazsam gidip test alıcam eşim artık baygınlık geçircek benim saplantılarımdan.. sabahtan bu yanaa bilgisayarı da yasaklıcam beni de olumsuz etkiliyorsun diye bağrınıp duruyor offf anlamıyor beni o da çok istiyor bir buçuk yıldır her ayımız hüsran olnca o da bıktı artık... adet geciksin sonra diyor... pazar günü hayatta eczaneye gitmez zaten kızıyo... pazartesiye kadar olmam inşallah dua edin nolur.. pazartesi sabahtan ilk işim eczaneye gidip birkaç test almak olucak... umudum yok ama napiim..

elifnil bütün eşler aynıı benimkide aynı şeyleri söylüyor,bir hafta oldu doğru dürüst giriyorm bu siteye.
Canııım hiç olumsuz düşünmü inşaallah gelir bebişiniz. sen inanki gelsin kafanı yorma evliliğinin tadını çıkart illaki olacak zamanı gelinceee
Dua et

canım alemsin yaa
Dün bişey yapmadık. Biraz spermler biriksin diye. Aşkımla son çalışmamızı yaptık rezillik diz boyu, kahvaltımı yatakta ysptım bugün

kızlar hepinize günaydın kocaman öpüyorum hepinizi
bir iki gündür giremedim nete yeni hamile arkadaşlarımız var onları çok tebrik ediyorum
sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah ve bizlerede bol bol dua etsinlerki bizde tez zamanda
kavuşalım bebişlerimize

Günaydın güzel anniş adayları ve annişleri

Benim BAT a 9 gün kaldı. Kasığımda bir batma var. Sağ tarafımda. Batıp batıp duruyo

Dolgun hissediyorum yürürken.

Ovulasyonum 4-5-6 sında gerçekleşti. Kopkoyu çizgileri gördüm.

4 ve 6 sı değerlendirildi.

Ovulasyondan öncede ayın 1. de ve 10.unda oldu.

Nasip kısmet elbette kızlar.

Kendimi strese sokmuyorum kesinlikle.

Bu ay olmazsa diğer ay inşallah.

Ay canım yaa aynı durumdayız biz bu ay başladık çalışmaya, ocak 22 BAT tarihim.sağ kasıkta benim de batma var psikolojik mi anlamadım bakalım artık bu ay olmazsa gelecek aya

Ay canım yaa aynı durumdayız biz bu ay başladık çalışmaya, ocak 22 BAT tarihim.sağ kasıkta benim de batma var psikolojik mi anlamadım bakalım artık bu ay olmazsa gelecek aya

BAT larımızda aynıymış inşallah hamiş kalırız tabi bütün isteyenlerde

Bizimde 3.ayımız.

Hayırlısı Allah tan

10. Haftadan itibaren fetusun genital tüberkülünden cinsiyet tahmini yapabilirsiniz.
Genital nuk kadınlarkulubu yazsanız çıkar google dan. Bu konuyu biri yazmış uzun uzun. Buarada bilimsel bişey, atmasyon değil :)
Bulursam linki vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…