Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
ayyy gerçektenmi ne güzel yaaa.hayırlısı olsun tatlım kan testi yaptırr çabuk çabuk:)

Tebrikler canım. Ne güzel bir gebe haberi daha aldık. Allah tamamına erdirsin

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::81::81::81::81::81:

ohh ohh maşallahh bir hamiş haberi daha, tebrik ederim canım..

arkadaşlar teşekkür ediyorum ama kesinliği yok yarın kan testi yaptıracağım umarım pozitif çıkar:)

2013 de inşallah hayrlısıyla biz de bebeğimz olsun istiyoruz. yarın doktora gideceğiz hatta. bebek düşünüyoruz diyeceğiz. daha hiç denemedk. 1,5 yıllık evliyz bn 3. yılımzda istedim ama eşim artık olsun deyince bişey diyemedm. bakalım hayrlısı yarından sonra deneyeceğiz hastaneden allah korusun olumsuz birşey demezlerse. kısmet bakalım

kızlar hamiş arkadaşlarıma bir sorum olacak sırtüstü yattığınızda sol veya sağ kasığınızda gerilme hafif bir acı hissediyor musunuz

kızlar inş. bende 2013 hamişi olmak istiyorum ocak sonu dr ye gidicem kontrollerden gecicem bakalım hayırlısı ama çalışmalar için biraz daha beklememiz lazım ve bu zaman da benı cok sinir ediyor gecmek bilmiyor

kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varmı ?
Varsa hangi marka bana fikir verirmisiniz ?
İnşaallah hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz

kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varmı ?
Varsa hangi marka bana fikir verirmisiniz ?
İnşaallah hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz

canım ben kullanıyorum laboquik gayet de memnunum bir stiede satılıyor çok da uygun fiyata aldım hatta yanında gebelik testi hediye oluyor

günaydın, benim kırmızılar dün geldi. çok üzgünüm öncesinde kahverengi leke oldu bi an sevindim ama 3-4 saat sonra kırmızılar beliriverdi. listeye batı 13 şubat yazarsannız sevinirim.

lekenmemi oldu sadece bak buda iyi haber olabilir cunki lekenme olurmuş bebek yerleşirken

Canım dün sabah oldu ama akıntının içinde gördüm .. sonra bişi gelmedi sanki adet olcam ama sökülemiyor gibi.. amaaan anlamadım bişi yaaa.. hiç umutlu değilim 16 sı gelmeden umut etmicem canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…