Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Niye ya onunda bebişi istemesi lazım istemiyormu?
.. çok etkisi var,ona söyle isteyerek olması lazım

istiyo tatlım benden hevesli daha ortada bişey yok
her sabah süt içiriyo bana onun sıkıntısı ayıptır söylemesi
adamı nerde yakalasam ekşın yapıyorum yoruldu garibim 4aydır
canına okudum valla

kızlarr günaydın...

Bebişlerinizin kesesini kaçıncı haftada ve vajinal utrasonda mı normal ultrasonda mı gördünüz??

canım ben kullanıyorum laboquik gayet de memnunum bir stiede satılıyor çok da uygun fiyata aldım hatta yanında gebelik testi hediye oluyor

Tamam tatlım çok sağol başka arkadaşta onu kullanıyormuş. ben bu paketi alacağım 10 Paket Ovulasyon Testi içinde 20 kit var. 2 Ultra Erken Midstream Tipi Gebelik Testi. 22 tl ne dersin daha az olanı var daha uygun ama erken gebelik testi var diye ben bunu almak istiyorum.

canlar gunaydınnnnnn

benım kasık agrıları devam ozellıkle aykta kaldıgımda cok oluyor dınlkenınce gecıyor bu hafta ızınsız calıstım dunde cok yoruldum agrım vardı bayag goguslede hala acıyor ve bırden bıre halsız kaldıgımı cok hıssder oldum bole anıden olyor batıamıa 4 gun kaldı İNŞALLAH bebıs vardır.

bu arad hamiş arkadslarımı tebrık edıyorum.ALLAH tamına saglık ve hayırla erdırsın İNŞALLAH.

Gunaydın kızlar...
Yarın yada dıger gun reglım bıtecek ve bu ay regl bıter bıtmez gun asırı calısmaya baslıcam.
İnşallah onumuzdekı ay guzel haberler gelır.
Bu arada hamilelerin duası kabul olurmus hamile arkadaslar dualarınızda bızlerı de unutmayın

burcucum naberrr

ii haberler mi gelio yoksa sendennn
ay hadi inşşşşşşş

merhabalar,
bende 2011'de evliliğimin 2. ayında hamile kaldım ve 6 haftalıkken , kalp atışını duyduktan 1 gün sonra düşük yaptım ..

çok zor günler geçirdim, eşim zaten istemiyordu ve ben sanki içten içe onu suçladım kaybımdan dolayı.. derken artık evliliğimizde daha oturdu ve şimdi ikimizde bebek istiyoruz.

şu an sıkı bir diyet yapıyorum ve sigarayı bırakmaya çalışıyorum.. dişlerdeki çürükleri , temizlik ve bakımını bu ay yaptıracağım, jinekolojik muaynemi ve gerekli testleri yaptırıp bilinçli ve isteyerek hamile kalmaya çalışacağım.
henüz regliyim zaten ,
umarım en yakın zamanda hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günü saymaya başlarız.

canım dıslerın bakımı ve temızlıgını yaptır ama bebk dusunuyorsan dolgu yaptırma ozellıkle amalgam dolgu cocuklarda ALLAH korusun otıstıge yol açıyor

Canım ya bende kasık ağrısı var sadece 22 ocak 8 gün var inşallah iyi haberler alırız.

biliyorum ve gebelik sırasında diş ağrısı çekmekten korkuyorum. çürükler var bu ay onları halledip Allah nasip ederse martta çalışmaya başlarız. çünkü diş çürükleride bebeğe zarar verebiliyormuş, dolgunun yanı sıra..
önceki düşük yüzünden çok tedirginim bu yüzden elimden geldiğince önlemimi almak istiyorum canım

Merhaba kızlar,

Aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim, 1 yıldır çocuk düşünüyoruz ama henüz yok. 2012 için ümitliydim ama kısmet olmadı.

Forumları okudukça sizlerle dertleşmek istedim. Galiba gün geçtikçe strese giriyoruz. 1 yılda topu topu 12 ay var olasılık ise %25

Zaman su gibi geçiyor işte. Daha 24 yaşındayım ama eşimle aramda 11 yaş var o çok istiyor diye daha da strese giriyorum. E tabi bizi her gören çocuk sormaya başladı.

Zaten stresli bir işim var bide bunlar tuz biber ekiyor. Rahatlamamız lazım acilen :) Benim BAT' a tam 2 hafta var. Dayanamayıp her ay kan testi yaptırıyorum sonuç hüsran.

Bakalım bu ay beklicem. Bu kadar zor olduğunu tahmin bile etmezdim. Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız bu yıl inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

hoş geldın canımm yumurtlama gunlerıne gore ılıskıye gırıyorsun degıl mı?

Evet, işimi garantiye alıp 2 gün de öncesinden başlıyorum çalışmalara :) Allahtan adetim düzenli.

Eskiden çin takvimine falan bakardım, burcu ne olur çocuğun diye ama hepsinden vazgeçtim artık yeter ki olsun. Denk getirmek mümkün değil zaten.

Birbirimize destek olalım kızlar. Bir de çocuk istediğimizi eşe dosta erkenden söylemeyelim. Dikkat edin hep "Daha düşünmüyoruz." diyenler daha çabuk alıyorlar kucaklarına :)

Ben bebeklerin kalsiyum ihtiyacı yüzünden gebelikte çürüklerin oluştuğunu duymuştum. Ama artık kalsiyum desteği alınıyor zaten, korkma canım.

Ben de geçen ay ufacık bir çürük için dolgu yaptırdım hayatımda ilk defa, yaptırmasam da olurmuş aslında ama önlem alıp ufakken yaptırmak iyidir her zaman.
Esas 20'likleri halletmek lazım çünkü hamileyken çok hızlı çıkıyormuş ama cesaret edemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…