- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.641
kısalr sanırım adet olucam cunku basım agrımaya basladı
Yaşım 35,5 :) Ankaradayım..bi tane 5 yasında oglum var..yaklasık 5 aydır deneme yapıorum..b.a.t'ım 23 Ocak..BENI DE EKLERMISINIIIIZZZ :))
Aramiza hosgeldin. 2013 hepimizin umudu, guzel haberler vermek dilegiyle..
Hosbulduk.tesekkur ederıımm:)hepimiz icin umut olsun ınsallaahh :)
Umarim olmazsin canim. Dur daha azcik beklemek lazim, basi agriyanlarda gebe olabulur :)
Kizlaarr
Sanirim dun yumurtladim. Sag kasigimda bir sizi oldu. 2-3 saat sonrada ic camasirimu kirletecek kadar kanamam oldu. Simdide ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor
Noluuor banaaaa:18:
Yaşım 35,5 :) Ankaradayım..bi tane 5 yasında oglum var..yaklasık 5 aydır deneme yapıorum..b.a.t'ım 23 Ocak..BENI DE EKLERMISINIIIIZZZ :))
Kizlaarr
Sanirim dun yumurtladim. Sag kasigimda bir sizi oldu. 2-3 saat sonrada ic camasirimu kirletecek kadar kanamam oldu. Simdide ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor
Noluuor banaaaa:18:
atlanta sorularıma başlıyorum..
eşin gitti mi? son ilişkiden sonra mı kanama oldu? ne renk?
eşin ne zaman gelecek?
benim yorumum: zorlamadan dolayı olmuş,yumurta çatlamış olabilir cnm temmuzda bende de olmuştu.. kanama devam ediyor mu..
kısalr sanırım adet olucam cunku basım agrımaya basladı
kızlarr napiosunuzzzz ya bişi sorcam size ben uykudayken nasıı yatıyosam artıkk bi anda ordanoraya dönerken ya ghöbek deliğim bi andas kasılıyoo acıyoo yada kasığım bi anda kasılıp acıoo aynı bıçak kesiği gibii bişi olurmuu yaa hemen şekil değiştiriyorum sırt üstü yatıyorumm korktumm amaaa
burcucum benim de başım ağrıdı ama adet olmadım şekerim
canım bu ay bende degısık belirtilerin dısında batım yaklaştıkca adet belirtileri de başlıyor sanırım bebısım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?