- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.661
dur hemen karamsar olma zaten adet belirtileriyle hamişlik belirtileri hemen hemen aynı:)
kızlar hamiş arkadaşlarıma bir sorum olacak sırtüstü yattığınızda sol veya sağ kasığınızda gerilme hafif bir acı hissediyor musunuz
kızlarr günaydın...
Bebişlerinizin kesesini kaçıncı haftada ve vajinal utrasonda mı normal ultrasonda mı gördünüz??
ya canım dua edın olurmuuu bebişim hayırlısıyla gelsınnn sen hamişsin duan kabul olur
cnm bende de oluyo göbek deliğimden sanki bir ip gerilmiş de keseye bağlamışlar gibi acıyo
cnm bende de oluyo göbek deliğimden sanki bir ip gerilmiş de keseye bağlamışlar gibi acıyo
Aslinda bazi kadinlarda olurmus ama bende ilk kez olduyumurtlama donemınde kan olyormukı canımmmmmm
atlanta sorularıma başlıyorum..
eşin gitti mi? son ilişkiden sonra mı kanama oldu? ne renk?
eşin ne zaman gelecek?
benim yorumum: zorlamadan dolayı olmuş,yumurta çatlamış olabilir cnm temmuzda bende de olmuştu.. kanama devam ediyor mu..
Merhaba kızlar bende 12 ocakta regli oldum inşallah 26-30 ocak arasında denemelere başlayacağız :) ama çok endişeliyim çünkü ilişki bittikten sonra ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.forum da bir sürü şeyler okudum ama kafam iyice karıştı.Bana da bir el atın yardımcı olun bacılar lütfen
ediyorum canım hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese versin bebişibi.. burcucum sana da
Merhaba kızlar bende 12 ocakta regli oldum inşallah 26-30 ocak arasında denemelere başlayacağız :) ama çok endişeliyim çünkü ilişki bittikten sonra ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.forum da bir sürü şeyler okudum ama kafam iyice karıştı.Bana da bir el atın yardımcı olun bacılar lütfen
adett olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
canım beni uykudan uyandıracak kadar olmuyo ama yine de tarif ettiğin gibi oluyo aynen.. ahh bu bebişler daha başımıza daha çok işler açacaklar inşallahuykudan uyandırıyoo namussuzz acıı
canım ne demek tabii ki her zamanselam herkeseeeee
peracım biz bugün bebişimi görmeye gittik kesenin içinde minicik görünüodu, daha hiçbişi belli diil tabikalp atışları henüz yok daha küçük olduğu için, ama bebeğim beslenmeye başlamış kan gidişi başlamış dedi doktor o damarlar atıodu ama pıt pıt 3-5 gün sonra duyulmaya başlar dedi cumaya çağırdı ama salı boşum o zaman gidicem bakalım senden ne haberler alıcaz c.tesi
eylül topiği çok kalabalık olmaya başladı bi de ne biliim soğudum bi, bi iki ufak tefek tartışma oldu ya, oraya takılmaktan vazgeçtim buraya uğrıcam arada, kabul ederseniz tabi
canım dışarı çıkacak kadarsa eğer ciddi bir kanama geliyor aklıma adet mi oldun diye düşündüm ama devam etmedi sonrasında sanırım... kahverengi lekelenme oluyor dediğine göre yerleşme kanaması olabilir mi acaba:44: ama kıpkırmızı kan neden geldi o halde... benim yazın olan kanamamda da öyle olmuştu.. ilişkiden birkaç saat sonra çamaşırımda kıpkırmızı birkaç damla kan vardı.. ama dışarı çıkacak kadar falan değildi.. kuzucum üzülme canını da sıkma.. olmazsa bugün de bekle ama bugünden randevu al,yarın da geçmezse doktora git.. bir baksın bakalım için de rahatlar.. inşallah önemli bir şey yoktur.. beni de merakta bırakmaAslinda bazi kadinlarda olurmus ama bende ilk kez oldu
Canim istedigin kadar sor.
Evet iliskiden 3-4 saat sonra oldu.Ama zannetmiyorum bundan kaynaklandigini. Hemen kan gelmedi cunku.
Bayaa kirmizi kandi canimic camasirim kirlendi nerdeyse disari cikacakmis hatta. Daha sonra hic kirmizi kan olmadi. Simdide dunden beri kahverengi lekelenme oluyor.
Esim gitti cankm. 1 aya anca gelir
günaydın kızlar:) kaç gündür giremedim forum a inşallah herkes iyidir ve beklediği güzel haberleri alanlar olmuştur...ben de bu ay vücut sıcaklığımı ölçerek yumurtlama günümü takip ettim bakalım bir de böyle denedik:) ama bu ay tuhaf birşey yaşadım reglim bittikten 4-5 gün sonraydı ilişkiden sonra sanki adet olmuşum gibi ama çok açık renkli bir kanama oldu çok kısa sürdü.endişelendim neden olmuş olabilir fikri olan var mı?
selam herkeseeeee
peracım biz bugün bebişimi görmeye gittik kesenin içinde minicik görünüodu, daha hiçbişi belli diil tabikalp atışları henüz yok daha küçük olduğu için, ama bebeğim beslenmeye başlamış kan gidişi başlamış dedi doktor o damarlar atıodu ama pıt pıt 3-5 gün sonra duyulmaya başlar dedi cumaya çağırdı ama salı boşum o zaman gidicem bakalım senden ne haberler alıcaz c.tesi
Eylül topiği çok kalabalık olmaya başladı bi de ne biliim soğudum bi, bi iki ufak tefek tartışma oldu ya, oraya takılmaktan vazgeçtim buraya uğrıcam arada, kabul ederseniz tabi
ben bunu yaşadım canlar. doktora gittiğimde tedavi eilmeyen enfeksiyon sorunu ya da kuruluk nedeni ile rahim ağzında oluşan yaraydı.. sonra antibiyotik aldım geçti canlar bence doktora gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?