Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canımmm benım mıdem hasas bayag yıyemem ole corek otu falan mıde dokunuyor ama adama uygulaya bılırm
ovulasyon testı alacagım bu ay onu denıyecegım desteğin ıcın saol bıtanem ama moralım sıfır
canım ben ovu testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.. üzülme önümüzdeki ay hamiş kalırsın burcucum

çok sağol canım

canım ya bişi sorucam sana
dün biz çift çizgiyi koyu koyu gördük nihayet
ve malum olan oldu :)
sonra ben ayaklarımı tam 1 saat duvara yaslayarak kaldırdım
sonra kalktım ve azıcık aktı gitti sinir oldum tabi hemen yattım tekrar
sonra sıkıştım ama gitmedim wc ye gidersem şimdi hepsi gider diye koydum belime yastığı yattım geçe saat 4 de kasık ağrısıyla uyandım
gittim wc ye ama geçmiyor ağrı nasıl bir ağrı ama bugün öğlene kadar yatırdı beni kımıldamadan
neden olmuştur sence ters bişey yoktur inşallah idrarımı tuttum diyemi olduki
ne dersin

geçmiş olsuunn canımm üzülmee bakk bebişinn nazlanmayaa devamm edioo çok nazlıı bbi bebişinn olcann demekkii :)

canımmm belkii üşütmüşündürr ayaklarınıı ondann gaz sancısıı gibidee olabilr benn ayaklarımı kaldırınca heen çoraplarımı geçiriodummhemenn üşürlerdee yoksaa tuvaletini tuttuğun için ağrıı olcağnı sanmıorumm duymadımdaa amaa dediğim gibii gazz sancısıı olabilirr :)

evet tatlım ya aslında üşümüşlerdi 1 saat yukarda durunca kan gitmedi buz gibi oldu valla :)
belkide ondandır başak bir sıkıntı olmasında allah korusun...
gaz zaten malum hepimizin derdi üşütünce dahada bi rahatsız ediyor tabiii
ama ilk kez böyle bir ağrı olunca çok endişelendim acıkcası şimdi hafif hafif var rahatsız etmyor hayırlısı bakalımm
bu akşamda çalışma sonra gün saymaya başlıcaz :) hayırlısıyla bakalımm

valla dediğimm gibii hemenn geçirçoraplarıı ayağnaa bidee 20 dk. yeterr havada durmasınaa sonraa dizlerini kırıpta yatabilrisin ben ölee yapıodumm bide altınaa yastık koy oldu bitti gitti

valla dediğimm gibii hemenn geçirçoraplarıı ayağnaa bidee 20 dk. yeterr havada durmasınaa sonraa dizlerini kırıpta yatabilrisin ben ölee yapıodumm bide altınaa yastık koy oldu bitti gitti

:) valla pek zor oluyo öyle bu akşam dediğin gibi denerim tatlım
inşallah bu ay gelir hayırlısıyla
bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor
varmı bulantın sıkıntın falan

:) valla pek zor oluyo öyle bu akşam dediğin gibi denerim tatlım
inşallah bu ay gelir hayırlısıyla
bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor
varmı bulantın sıkıntın falan

inşallahh canımm gelirr bebişinn :)
valla 2-3 gün öncesine kadar bişiyim yoktuu amaa bu bi kaç gündürr çok kötüyümm sabah bulantısıı değil amaa yemeklerden sonra oluoo ve et süt yoğurtt peynirr değil yemekk konuşurken bile bulandırıoo midemii çok fenaa bidee sanki heryewr sigara kokuoo eşim içioo ama adamcağazz dışarı çıkıp içioo ön balkondaa ondada içemio bilee ama o kokuuöldürüoo arabayı yıkattırttım kokuoo diee bi dahadaaiçmeyi yasakladım

çok iyi yapmışssın tatlım :)
nasıl olsa geçiçi bu bulantılar bir iki ay sürüyor sanıyorum inşallah senin daha çabuk geçer tatlım...
arabanın içine koku topları var biliyorsundur onlardan al böyle küllüğüne para bölümüne falan koy arabaya binince nasıl güzel kokuyorlar anlatamam kapalı kalıyor ya gece butün kokusu siniyor koltuklara direksiyona bile siniyordu bizimkisi :) biz kavun kokusunu çok seviyoruz eşimle onu alırdık hep şimdi burda da bavullarımın içine koyuyorum açınca mis gibi kokuyo :)
dene belki iyi gelir tatlım sevdiğin bir kokuyu al için açılır mis gibi...

canım ben öle kokularada gelemiorum eşimlee hemen alerjim kuduroo başlıorum hapşırmayaa

idrarını tuttugun için olabilir canım... ilişkiden önce fazla su içmeyip idrarını yaparsan önlemiş olursun..

aynen canım yaa, yedikten sonra midemde durmuyo yediklerim..

idrarını tuttugun için olabilir canım... ilişkiden önce fazla su içmeyip idrarını yaparsan önlemiş olursun..

sağol tatlım
yarın son bir testi daha yapıcam
artık bu testin silikleşmesi gerek dimi
bundan sonra çalışmalar bitiyormu
biliyorsun benim test azdı birgün arayla yaptım ve 4. teste koyuyu gördük bundan daha koyu olurmu bilmiyoum ama bugün yapmadım yarın yapıcam işte
inşallah doğru zamanı tutturmuşuzdur rabbim inşallah dualarımızı kabul eder de bu ay gelir bebişim :)
dualarınızı esirgemeyin olurmu...

inşallah bu ay son olur da bir daha kırmızıları görmezsin canım... ama hamile kaldığında bizi bırakıp başka topiklere gitme ona görebiz burdayız

kızlar geçen hafta size kan testi negatif demiştim ya negati olmasına ragmen ben hala regl olmadım pazartesi tekrar kan vereceğim sizce geç döllenme olabilir mi ve bebişim benimle olabilir mi

Benim kasık ağrılarım yumurtlamadan 3 gün sonra başladı. Demek gaz sancısıymış
İnşallah canımmm dua et olurmu?
Göğüslerimde tık yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…