- 18 Mart 2011
- 79
- 71
- 88
- 39
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.901
18 ocak ve 14 hamiş hiç fena değillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Mrb benide alirmisinz topige bat 18ocak ve regl olmadm daha ne yapaym sizce...
selam tatlım
bende 7 ay sonunda ilk kez kullandım ve keşke daha önce kullansaymışım dedim
mutlaka al derim
bizde yeni gördük dün çift çizgiyi
ve 14. günde benim yumurta oluşuyormuş
ve diğer ayların notları var bende kaçıncı gün ilişki oldu diye baktım ve hiçbirkez bile 14. güne denk gelmemiş belkide ondan gelmedi bilemiyorum tabii rabbim takdiri ama bu çift çizgiyi görünce baya umutlandım diyebilirim moral oluyor ben dene derim tatlım
inşallah bu ay hepimizin bebekleri tutunur bizlereeee
kızlar geçen hafta size kan testi negatif demiştim ya negati olmasına ragmen ben hala regl olmadım pazartesi tekrar kan vereceğim sizce geç döllenme olabilir mi ve bebişim benimle olabilir mi
gaz sancısı olabileerrrBenim kasık ağrılarım yumurtlamadan 3 gün sonra başladı. Demek gaz sancısıymış
İnşallah canımmm dua et olurmu?
Göğüslerimde tık yok daha
çok güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle
içimde bir sıkıntı var ruhum daraldı ya hu.
Sanırım ben bu gün kendimi temizliği vurucam.
Hadi hayırlısı ...
hayrolsun canım... aynen bende de var o sıkıntı..benim de temizlik yapmam lazım, içimden temizlik yapmak ta gelmiyo ev aldı başını gidiyo offf napıcam ben
oofff kızlar yaa adetim bitemedi gitti.. 14 ünde başladı hala az az geliyor bu ay baya yoğun oldum ben :26: neyse, yeni bir aya gircez.. yeni mutlar... bir ayı daha nasıl takip edicem off ya kafayı takmamam lazım ama bu ay da tutmazsa eşim kızsın kızmasın yumurta takibi yaptırıcam.. hesg çektirmiştim bu 3. ayım bu ay tutsun nolur Rabbim
Rabbim inş. yumurta takibine bile gerek kalmadan bu sefer sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder inş.
ve tüm isteyenlere...
hayrolsun mevlam sıkıntını gidersin kalbini ferahlatsın inş. tatlım.
aynen bu evde öyle aldı başını gitti bi sihirli deynek olsada bu eve dokunsa aksi taktirde bana kalırsa temizlik bitmiycek.
gaz sancısı olabileerrr
bebiş sancısı da olabilerrrrr
canım benim dua ediyorum inan... inşallah bu ay bebeğine kavuşursun
Peracım ben bugün kırmızıları gördüm. 2 gün erken geldi.
İyice düzenim bozuldu bu 3 aydır.
İnşallah rahmim bebişe hazırlanıyordur.
19 şubat yada 20 şubat Yeni bat.
inanır mısın aynı şeyi bugün sabah ben aklımdan geçirdim... şöööööyle bir eve baktım "bir sihirli değneğin değdiğini ve anında toplandığını" hayal ettim:))))yetişemiyorum ev işlerineeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben döndum..bir suredır internete gıremıyordum.ilk aşılamamda hamıle kaldım.tecrubelerımı paylasabılırım.allah isteyen herkese nasıp etsin meleklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?