Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

iyi haberlerin gelir inşallah canım. senin için çok içten dua ediyorum, Rabbim daha fazla bekletmesin.
ağrın, yumurtlamadan olmuştur belki. ayaklarını üşüttüysen ondan da olabilir.
doktor bana hemen kalkma demişti, birkaç saat yatmak yeterliymiş. sana 1 tane sağlam yeter, milyonlar akıp gider belki ama geride kalan sağlam sperm vardır canım. bu kadar kasma kendini.

kızlar geçen hafta size kan testi negatif demiştim ya negati olmasına ragmen ben hala regl olmadım pazartesi tekrar kan vereceğim sizce geç döllenme olabilir mi ve bebişim benimle olabilir mi

olabilir canım. 1-2 gün daha bekle bakalım.
uyku hali, sık idrara çıkma oluyor mu sende?

Mrb benide alirmisinz topige bat 18ocak ve regl olmadm daha ne yapaym sizce...

hoşgeldin zeynep, 2-3 gün daha bekle, normalde adetlerin düzenli ise, bebek gelmiş olabilir. hayırlısı inşallah.

Benim kasık ağrılarım yumurtlamadan 3 gün sonra başladı. Demek gaz sancısıymış
İnşallah canımmm dua et olurmu?
Göğüslerimde tık yok daha
gaz sancısı olabileerrr
bebiş sancısı da olabilerrrrr

canım benim dua ediyorum inan... inşallah bu ay bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydın
bugün herkese sağlıklı,mutlu,bolekşınlı,bol bebiş haberleri
alacağınız bir pazar diliyorum inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz.

beni sorcak olursanız ben bu aydan hiç ümitli değildim
benim BAT 25 ocak ama ben dün akşam iğne tesri yaptım
sabahki sonuç iğne olduğu gibi duruyodu
yani hem benim bebiş yok hemde iğne testi bir kez daha
tesçillenmiş oldu gerçi pazar pazar canım sıkılmadı değil ama
elden gelen bişey yok

ooffffff zaten hiçbirinizde yoksunuz moralimde bozuk sıkıldım ben yaaaaa
ben çalışıyorum ama siz benim yerimede kocişlerinizle gezin
öpüyorum hepinizi

çok güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle
içimde bir sıkıntı var ruhum daraldı ya hu.
Sanırım ben bu gün kendimi temizliği vurucam.
Hadi hayırlısı ...

çok güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle
içimde bir sıkıntı var ruhum daraldı ya hu.
Sanırım ben bu gün kendimi temizliği vurucam.
Hadi hayırlısı ...

hayrolsun canım... aynen bende de var o sıkıntı.. benim de temizlik yapmam lazım, içimden temizlik yapmak ta gelmiyo ev aldı başını gidiyo offf napıcam ben

oofff kızlar yaa adetim bitemedi gitti.. 14 ünde başladı hala az az geliyor bu ay baya yoğun oldum ben :26: neyse, yeni bir aya gircez.. yeni mutlar... bir ayı daha nasıl takip edicem off ya kafayı takmamam lazım ama bu ay da tutmazsa eşim kızsın kızmasın yumurta takibi yaptırıcam.. hesg çektirmiştim bu 3. ayım bu ay tutsun nolur Rabbim

hayrolsun canım... aynen bende de var o sıkıntı.. benim de temizlik yapmam lazım, içimden temizlik yapmak ta gelmiyo ev aldı başını gidiyo offf napıcam ben

hayrolsun mevlam sıkıntını gidersin kalbini ferahlatsın inş. tatlım.
aynen bu evde öyle aldı başını gitti bi sihirli deynek olsada bu eve dokunsa aksi taktirde bana kalırsa temizlik bitmiycek.

Rabbim inş. yumurta takibine bile gerek kalmadan bu sefer sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder inş.
ve tüm isteyenlere...

hayrolsun mevlam sıkıntını gidersin kalbini ferahlatsın inş. tatlım.
aynen bu evde öyle aldı başını gitti bi sihirli deynek olsada bu eve dokunsa aksi taktirde bana kalırsa temizlik bitmiycek.
inanır mısın aynı şeyi bugün sabah ben aklımdan geçirdim... şöööööyle bir eve baktım "bir sihirli değneğin değdiğini ve anında toplandığını" hayal ettim:))))yetişemiyorum ev işlerineeeeeeeeeeeeeeeee

Peracım ben bugün kırmızıları gördüm. 2 gün erken geldi.

İyice düzenim bozuldu bu 3 aydır.

İnşallah rahmim bebişe hazırlanıyordur.

19 şubat yada 20 şubat Yeni bat.

Peracım ben bugün kırmızıları gördüm. 2 gün erken geldi.

İyice düzenim bozuldu bu 3 aydır.

İnşallah rahmim bebişe hazırlanıyordur.

19 şubat yada 20 şubat Yeni bat.

inşallah dediğin gibidir de bebişe hazırlanıyordur canım.. inşallah son görüşün olur kırmızıları tamam düzeltiyorum:)

kızlar ben döndum..bir suredır internete gıremıyordum.ilk aşılamamda hamıle kaldım.tecrubelerımı paylasabılırım.allah isteyen herkese nasıp etsin meleklerimizi...

valla inanırım
tüm bayanların hayal ettiği bişey bu ama sonu hep hüsran sihirli deynek yerine yine bize kalıyo işler

kızlar ben döndum..bir suredır internete gıremıyordum.ilk aşılamamda hamıle kaldım.tecrubelerımı paylasabılırım.allah isteyen herkese nasıp etsin meleklerimizi...

canım öncelikle tebrik ederim.. aşılamayı ne kadara yaptırdın özel değilse? bir de bu aşılamanın mantığı nedir ben anlamış değilim.. spermleri tüplere mi bırakıyorlar.. ymurtaları takip mi ediyorlar... fiyatı uygunsa para biriktirip yapıcam valla.. umudum git gide azalıyor

Günaydın kızlar 4 günlük gecikmem var, dün sabah idrar testi yaptım, çok hafif 2.çizgi vardı...adetlerim duzenlidir ama çok hafif 2.çizgi olunca tam emin olamadım, bugün bir tane daha alıp yapmayı düşünüyorum, hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…