- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.841
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
burdayım atlantammmmmmmmmmm
geldimmm..........
ah başıma gelenler.. dur anlatayım.. dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. bugün,dr dan öncesine randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu vs.. herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. para verip ona da gideyim bari yine:/
sen nasıl oldun durumun ne????
Ya ama böyle nick olur mu yaaayarım bırakman sorun olurmu die bir bilene danışsaydın canım.
geçmiş olsun cancağzımm ve gözünn aydınn bende merak ediodumm nolduu duydunmuu dieee :) kocamann olmuşş bakk bakk seninn bebişdee
inşallah canımm ahh bidee şuu uyku isteğimm olmasaa ne güzell olurr bide iştahım açıkken bu aralarr yemektenn tiksindimm aklımaa geldikçee çıkarcakk gibii oluıorumm
amin canım, hepimize gönlündekini versin inşallah.
canım ben uzun süre zorunlu korunmuştum. ilk hamilelikte 1. ayda hamile kaldım. ama riskleri söyleyince doktor sevinemedik bir türlü. sonra düşük oldu.
geçen ay ben yine hamile kalırım sandım, yumurtlamışsın demişti doktor çünkü. değerlendirdik. regl belirtilerinin hiçbiri olmamıştı bu ay. ama bebek gelmedi. bu ay inşallah. olmazsa sonraki ay, sonraki sonraki diye gidecek umudum. ben hamile kalamamaktan korkmuyorum o kadar. hamile kalıp ortalarda veya son aylarda kaybetmekten çok daha fazla korkuyorum. riskim fazla. yaşla beraber hastalıklar da artıyor. sağlıklı bir bebeğim olsun hele,sonrasında daha rahat edeceğim.
canım ikisi de yumurta ve spermin kalitesini çok etkiliyor ondan yazdım. çok sigara içen ve bebek isteyenler arkadaşlarımız da var diye.
Allah bağışlasın canım. dün akşam farkettim senin nickini yanlış yazmışım hep, parakedisi yazıyordum. kusura bakma canım.
benim düşük olan bebeğimin de kalbini dinletmiyordu doktor. ben de o sesi merak ediyorum. bebeği rahatsız etmemek için mi zaman kaybetmemek için mi dinletmedi bilmem. görmüştüm ama, şişip inen balon gibiydi.
ayrıntılı ultrasonda hamileliğin ortalarında dinletiyormuş.
sevvo yumurtlamanı etkileyebilir. bence aile hekimine falan sor ya da eczacıya. ben hapı bıraktığımda sonraki ayda reglim gecikmişti. normalmiş bu. başına gelir belki,şaşırma. hapı bırakınca birkaç ayda hormonların etkisi geçiyor. düzenli kullanmamışsan veya kısa süre kullanmışsan daha çabuk etkisi geçer.
Maşallah diyelim. Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun
Tebrikler canım... Allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin...
kızlar kusura bakmayın gözden kaçırdım sanırımbat tarihleriniz neydi???
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
Ben de bir kaç gün önce aynı duygular içindeydim ama ne olur üzülme zamamı değilmiş de,kısmet değilmiş de biz her şeyi sabırsızlıkla beklerken hayırlı mı zamanı mı düşünemiyoruz,rahat ol canım :)kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
Canımm bu ay olmamış olabilir ama hiiç kafana takma sen. Çünkü çok yakın zamanda senden güzel bi haber alıcazz.
Falcı gibi konuştum ama içimden öyle geçiyor nedense
ayyy canım yaaa
bende sana bakmaya gelmiştimüzüldüm yaaa
ama umudunu yitirme
bak ben bişey duydum onu dene benimde olmazsa bu ay bende yapıcam
şimdi
adetinin 2. günü yemeye başlıyorsun taaa 20. gününe kadar aralıksız her sabah bir tatlı kaşığı
karışım şu bir kaseye bal koyuyorsun sonra çörek otu bunu bir güzel eziyorsun toz oluyor bundan katıyorsun ve birazda toz tarçın bir güzel karıştırıyorsun bunu 20 gün her sabah sen yiyorsun
eşin için ise herkes keçiboynuzu diyorda
bir çakış otuydu galiba adını tam hatırlayamadım ama öğrenir sana tam yazarım bunuda balla karıştırıp kocana yediyorsun ama sadece hergün 1 tatlı kaşığı sakın fazla verme adama bişey olmasın bide spermleri hareketlendiriyormuş çoğaltıyormuş birde canlı tutuyormuş canım
üzülmek yok yeni yöntemler bulup allahın izniyle sabretcez gelcek bebişlerimiz...
Ben de bir kaç gün önce aynı duygular içindeydim ama ne olur üzülme zamamı değilmiş de,kısmet değilmiş de biz her şeyi sabırsızlıkla beklerken hayırlı mı zamanı mı düşünemiyoruz,rahat ol canım :)
Cnm sıkma canını daha ilk ayınmış zaten olur yaaa üzülme boşuna.. insanlar aylarca deniyo sen daha yeni başlamışsın
Dediğim gibi insan üzülüyo bı umut beklıyo psikolojik olarak sankı bütün hamilelik belirtilerini yasıyosun ama sonra görünce kırmızılarıcok dogru soyluorsun canım ben RABBIMDEN hep hayırlısını ıstıyorummm ama ne yapayımmmm cok uzuldum ınankı
canımmm benım mıdem hasas bayag yıyemem ole corek otu falan mıde dokunuyor ama adama uygulaya bılırm
ovulasyon testı alacagım bu ay onu denıyecegım desteğin ıcın saol bıtanem ama moralım sıfır
Yakındaysan bi koşu getireyim baklava tatlım :)Ya ama böyle nick olur mu yaaa
Canım acayip baklava çektiii
Geçen farklı bir sitede debirinin nicki "lahmacun ayran" dı. Bi de profiline lahmacun üstünde dilim soğan resmi yokmuyduu. Offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?