Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff

Canımm bu ay olmamış olabilir ama hiiç kafana takma sen. Çünkü çok yakın zamanda senden güzel bi haber alıcazz.
Falcı gibi konuştum ama içimden öyle geçiyor nedense

ayy canım geçmiş olsunn iyiki birşey olmamış çok dikkat et tatlım allah nazarlardan korusun
vesile olmuş gerçi erkenden görmüşsün bebişini :) çok güzell ya hadi güzel güzel geçsin inşallah hamileliğin...

yarım bırakman sorun olurmu die bir bilene danışsaydın canım.
Ya ama böyle nick olur mu yaaa
Canım acayip baklava çektiii

Geçen farklı bir sitede debirinin nicki "lahmacun ayran" dı. Bi de profiline lahmacun üstünde dilim soğan resmi yokmuyduu. Offf offff

tatlı sıkıntılar canım bunlar nasıl olsa geçici
gelmş bebişin onun keyfini çıkar olsun versin o kadarcık
yeterki sağlıkla dursun göbişinde tekmeler atsın annesine burdayım desinn :)
hissetmek kadar güzel birşey yoktur herhalde
şikayet etmek yokkk :)

geçmiş olsun canımm
rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verecek
tüm dualarımız hepimiz için burda herşeyimizi paylaşıyoruz
seviniyoruz üzülüyoruz umudumuz bir gidiyor ama hemen toparlanıyoruz çünkü biliyoruzki yüce rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir ve verir
seninde bebeğinin zamanı varmış tatlım
geç olsun ama güç olmasın
sağlıkla gelecektir bebeğin allahın izniyle...

hep beraber sabrediyoruz :)

Maşallah diyelim. Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun

Tebrikler canım... Allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin...

Çok tşk ederiiim kızlar darısı diğer bekleyenlerin başına inş..hamiş kalanlara bi sorum olucak benim gibi çok karın ağrısı çeken var mı acaba:26:

Cnm sıkma canını daha ilk ayınmış zaten olur yaaa üzülme boşuna.. insanlar aylarca deniyo sen daha yeni başlamışsın

ayyy canım yaaa
bende sana bakmaya gelmiştim üzüldüm yaaa

ama umudunu yitirme
bak ben bişey duydum onu dene benimde olmazsa bu ay bende yapıcam
şimdi
adetinin 2. günü yemeye başlıyorsun taaa 20. gününe kadar aralıksız her sabah bir tatlı kaşığı
karışım şu bir kaseye bal koyuyorsun sonra çörek otu bunu bir güzel eziyorsun toz oluyor bundan katıyorsun ve birazda toz tarçın bir güzel karıştırıyorsun bunu 20 gün her sabah sen yiyorsun
eşin için ise herkes keçiboynuzu diyorda
bir çakış otuydu galiba adını tam hatırlayamadım ama öğrenir sana tam yazarım bunuda balla karıştırıp kocana yediyorsun ama sadece hergün 1 tatlı kaşığı sakın fazla verme adama bişey olmasın bide spermleri hareketlendiriyormuş çoğaltıyormuş birde canlı tutuyormuş canım
üzülmek yok yeni yöntemler bulup allahın izniyle sabretcez gelcek bebişlerimiz...

Ben de bir kaç gün önce aynı duygular içindeydim ama ne olur üzülme zamamı değilmiş de,kısmet değilmiş de biz her şeyi sabırsızlıkla beklerken hayırlı mı zamanı mı düşünemiyoruz,rahat ol canım :)

canımmm benım mıdem hasas bayag yıyemem ole corek otu falan mıde dokunuyor ama adama uygulaya bılırm
ovulasyon testı alacagım bu ay onu denıyecegım desteğin ıcın saol bıtanem ama moralım sıfır

cok dogru soyluorsun canım ben RABBIMDEN hep hayırlısını ıstıyorummm ama ne yapayımmmm cok uzuldum ınankı

cok dogru soyluorsun canım ben RABBIMDEN hep hayırlısını ıstıyorummm ama ne yapayımmmm cok uzuldum ınankı
Dediğim gibi insan üzülüyo bı umut beklıyo psikolojik olarak sankı bütün hamilelik belirtilerini yasıyosun ama sonra görünce kırmızıları
Ama her ay bizim için bi umut unutma o kırmızılar olmazsa umudumuz da olmazdı :)

canımmm benım mıdem hasas bayag yıyemem ole corek otu falan mıde dokunuyor ama adama uygulaya bılırm
ovulasyon testı alacagım bu ay onu denıyecegım desteğin ıcın saol bıtanem ama moralım sıfır

canım öğrendim çakşır otuymuş mutlaka yap tatlımm...
bu arada bende bugün ovu testimi yaptım ve ilk kez çift çizgiyi koyu koyu gördüm :) şimdi yumurta oluşmuş oluyor sanırım bunu görmek bile nasıl mutlu etti anlatamam sende mutlaka yapmalısın burdan tavsiye eden tüm arkadaşlarada teşekkür ederimmm iyiki varsınız...
demek oluyor ki benim yumurtalar 14. günde oluşuyo inşallah tutunur...
sende bu ay hem ateş ölçmeye başla bence tatlım hemde ovu testi inşallah allahın izniyle gelicek burcucum üzülme olurmu
dualarımda sende varsın inşallah gelicek canım hepimizin yüzü gülecekkk...

Ya ama böyle nick olur mu yaaa
Canım acayip baklava çektiii

Geçen farklı bir sitede debirinin nicki "lahmacun ayran" dı. Bi de profiline lahmacun üstünde dilim soğan resmi yokmuyduu. Offf offff
Yakındaysan bi koşu getireyim baklava tatlım :)
ya napıyım ne yazdıysam kabul etmedi kullanıcı ismimi ya da başkaları kullanmış.en son aklımdan tatlı geçti baklava yazıyım dedim. :)

üzülme canım daha ilk denemen di galiba üzülme sakın streste yapma.olsun olabilir böyle şeyler Rabbim kısmet ederse 2.ayında olur inş.
Hayırlı haberlerle sevinçten uçacağın zamanların yakın olsun inş. Dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…