- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.861
Dediğim gibi insan üzülüyo bı umut beklıyo psikolojik olarak sankı bütün hamilelik belirtilerini yasıyosun ama sonra görünce kırmızıları
Ama her ay bizim için bi umut unutma o kırmızılar olmazsa umudumuz da olmazdı :)
canım öğrendim çakşır otuymuş mutlaka yap tatlımm...
bu arada bende bugün ovu testimi yaptım ve ilk kez çift çizgiyi koyu koyu gördüm :) şimdi yumurta oluşmuş oluyor sanırım bunu görmek bile nasıl mutlu etti anlatamam sende mutlaka yapmalısın burdan tavsiye eden tüm arkadaşlarada teşekkür ederimmm iyiki varsınız...
demek oluyor ki benim yumurtalar 14. günde oluşuyo inşallah tutunur...
sende bu ay hem ateş ölçmeye başla bence tatlım hemde ovu testi inşallah allahın izniyle gelicek burcucum üzülme olurmu
dualarımda sende varsın inşallah gelicek canım hepimizin yüzü gülecekkk...
Yakındaysan bi koşu getireyim baklava tatlım :)
ya napıyım ne yazdıysam kabul etmedi kullanıcı ismimi ya da başkaları kullanmış.en son aklımdan tatlı geçti baklava yazıyım dedim. :)
neden canım periyodun düzenli değil mi?
ıkı aydır ıstıyoz olmuooor
ıkı aydır ıstıyoz olmuooor
biz de 7 aydır iştioruzzama bebeğim naz yapıorrrr bir türlüüüü gelmedi anneciğineeee
Ama şunu söyliyeyim Duanın gücü çok kuvvetli bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar.
Rabbim tez zamanda hastalara şifalar dertli olan arkadaşlarıma devalar versin inş.
bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş.
Kızlar aranıza yeni katıldım aslında ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez üye olmuştum ama 8.haftada melek oldu bebeğim ben de o günden sonra pek takip edemedim şimdi yine denemelere başladık :) Ocak ayında olmadı ama ben ŞUBAT tan çok umutluyum eeeeee umutsuz olmuyor :))) BAT:15 Şubat :) şuan adetimin 3. günü çalışmalara devam edeceğiz gün hesabı yapıyorum her ay eşim de çok destek sağolsun Allah isteyen herkesi bebek sahibi etsin Rabbim aratmasın sağlıkla inşallah :)))
kıslarrr sınırımden aglıycam regl oldumm hamıs belırtılerım vardı cok hemde tabı adet belırtılerımde oldu ama yanı gununden 1 gun once oldum ve belkı haytımda 1-2 kez omustur bu offfffffffff offfffffffff
Güzel yazmışın canım benim. Ama hamile kalırsam sık sık kapını çalarım "baklava isterim " diyeee
Canım eğer tahmin edebiliyorsan gerek yok bence. Ama biliyorsunki yumurta çatladığında spermlerin yumurtayı tüplerde bekliyor olması lazım. Yani ıvulasyondan 12 saat önce ilişki olmalıarkadaşlar, bu testleri nasıl kullanıyorsunuz?
benim reglim bitti. 10.gündeyim. önümüzdeki günlerde alıp denesem mi ki?
ben ateşim yükseldiğinde ve yumurtalıkların ağrısına göre tahmin ediyordum yumurtladığımı. test almama gerek var mı sizce?
inş tatlım inş. hamile olda baklava getirenlerin çok olsun :)))
canım benimmm. dikkat et kendinee..
karnına bi koruma kalkanı mı koysak napsak tatlım. yaramaz çocuklara karşı bebişi korumak amaçlıı
hadi gözün aydın canım ne güzel herşey normal gelmiş. ilk 9 haftayı atlatırsan daha da bişeycikler olmaz inşallah.
bende iyiyim canım. yeni bir ay, yeni bir umut..
beklemedeyim bakalımm
lekelenmem 2 gün sürdü ve bitti.
bu arada sende kasık ağrısı ne zaman başlamıştı canım? yani erken bi belirti yaşadın mı??
hadi bakalım buldun gününü
inşaallah buluşurlar sizinkiler
kızlar herkese mrbbende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Allah ım inş bu sefer tutunur bebeğiim..Listede zaten vardım peracım hamile olarak değiştirirsin artık cnm..Burdan birbirimize deneyimlerimizi yazar hamilelik süreçlerindeki zorlukları beraberce hafifletiriz inş kızlar...Hepinizi öpüyorum görüşürüzz
arkadaşlar, bu testleri nasıl kullanıyorsunuz?
benim reglim bitti. 10.gündeyim. önümüzdeki günlerde alıp denesem mi ki?
ben ateşim yükseldiğinde ve yumurtalıkların ağrısına göre tahmin ediyordum yumurtladığımı. test almama gerek var mı sizce?
ayy canım geçmiş olsunn iyiki birşey olmamış çok dikkat et tatlım allah nazarlardan korusun
vesile olmuş gerçi erkenden görmüşsün bebişini :) çok güzell ya hadi güzel güzel geçsin inşallah hamileliğin...
önemli değil tatlım:)))amin canım, hepimize gönlündekini versin inşallah.
canım ben uzun süre zorunlu korunmuştum. ilk hamilelikte 1. ayda hamile kaldım. ama riskleri söyleyince doktor sevinemedik bir türlü. sonra düşük oldu.
geçen ay ben yine hamile kalırım sandım, yumurtlamışsın demişti doktor çünkü. değerlendirdik. regl belirtilerinin hiçbiri olmamıştı bu ay. ama bebek gelmedi. bu ay inşallah. olmazsa sonraki ay, sonraki sonraki diye gidecek umudum. ben hamile kalamamaktan korkmuyorum o kadar. hamile kalıp ortalarda veya son aylarda kaybetmekten çok daha fazla korkuyorum. riskim fazla. yaşla beraber hastalıklar da artıyor. sağlıklı bir bebeğim olsun hele,sonrasında daha rahat edeceğim.
canım ikisi de yumurta ve spermin kalitesini çok etkiliyor ondan yazdım. çok sigara içen ve bebek isteyenler arkadaşlarımız da var diye.
Allah bağışlasın canım. dün akşam farkettim senin nickini yanlış yazmışım hep, parakedisi yazıyordum. kusura bakma canım.
benim düşük olan bebeğimin de kalbini dinletmiyordu doktor. ben de o sesi merak ediyorum. bebeği rahatsız etmemek için mi zaman kaybetmemek için mi dinletmedi bilmem. görmüştüm ama, şişip inen balon gibiydi.
ayrıntılı ultrasonda hamileliğin ortalarında dinletiyormuş.
sevvo yumurtlamanı etkileyebilir. bence aile hekimine falan sor ya da eczacıya. ben hapı bıraktığımda sonraki ayda reglim gecikmişti. normalmiş bu. başına gelir belki,şaşırma. hapı bırakınca birkaç ayda hormonların etkisi geçiyor. düzenli kullanmamışsan veya kısa süre kullanmışsan daha çabuk etkisi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?