Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

tatlım geçmiş olsun
üzülme rabbim çok büyük umudu yitirmek yokk
bu arada doktor demişse gelir herhalde ama sen bence 1 hafta bekle gelmezse tekrar git tatlım bir kontrole...
ben bu ay ovu testi kullandım
sanada tavsiye ederim canım
yumurta oluştu çatladı gösteriyo valla
moral oluyor
bakalım neler olacak
dediğin gibi beklemekk öldürüyo insanıı çok zor yavv günler çabucak geçiverse
geliverse bebişlerimizzz dimi
ne güzell olurrrr
rabbimmmm duy sesimizii
hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla huzurla bollukla bereketle ver bebişlerimiziiiii
amin...

öncelikle geçmiş olsun tatlım olsun belki olmuştur bazıkadınlar
ayda 2 kez yumurtluyırmuş rabbim nasip ettiyse gelir sıkma canını
bizde kullandık bu ay biliyorsun zaten benimkinde 5 tanecik çıktı
neyse gün aşırı yaptım 14.günümde koyu koyu gördük ve çalıştık
tabii allahın takdiri
hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahh
ama çok istiyorum 7 ay oldu gelmiyor üzülüyorum artık ama allahım bilir doğru zamanı
biz sadece isteriz rabim ol der ve olur inşallah gelmiştir zamanlarımız canım...
bu arada
çok ilginçmiş tatlım ya o iğne olayı
ilk kez duydum
demek gerek :)
peki ne zaman yapılıyor bu
ben şimdi ypsam çıkarmı :)))
beklemek çok zorr geçmez şimdi günlerr

Canım beklemek için erken bence.. Çift çizgiyi gördükten sonra en az 4 gün ilişki diyor doktorlar.. Sen çalış çalış zararı olmaz

yaaa kaçırdık bu seferde desene bende ateşim yükselince artık olmaz diye biliyordum
birde koyulaştı
işte koyulaşmadan 1 gün önce denk gelirse süper sperler hazır bekler orda
koyulaştı harika yine hemen
ertesi gün bi daha
sonrasında zaten yumurta çatlıyor ve bitmiyormu ki
ateş çıkınca vücutta spermler yaşamaz ölür diyorlar amannn
bu aydamı olmicak acaba yaaa
canım sıkıldı valla

Canım öyle hemen umutsuzluğa kapılma.. Daha dur birşey yok ortada..
Yanlış hatırlamıyorsam sen çift çizgiyi cuma gördün..
O gün çalıştım demiştin. Sen salıya kadar çalış bence..
Hem spermler 36 saat bile kalabiliyormuş içerde.
Olcak inşallah rabbimin izniyle...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı

Ohhh maşallah.....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Haydi kızlar halaya...

Tatlım gözün Aydın Rabbim analı babalı büyütsün darısı tüm isteyenlerin başına :) tatlı bir annesin artık sen

Aminn.
tebrik ederim canım.Rabbim bebeğinede sanada sağlık sıhhat versin inş.

amin canımm inş rabbim isteyenlerede tattırsın hala inanasım gelmiyor bugün kocişin doğum günü ona sürpriz olsun diye bugun teste gittim kocişede en özel doğum günü hediyesi olacak

GÖZÜNAYDINNNNN :))))
çok sevindimmm canımmmm
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza inşallahhhhhh
bizede dua et olurmuuu

Hayırlı olsun yaaa cok güzel haber bu Allah tamamına erdirsin dilerim sorunsuz bi hamilelik yaşa ve bebeğini kucağına al :) Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Canım tekrar tebrik ederim hayırlı olsun..
Kan değerin kaç çıktı? Birde bat ne zamandı?

kızzz başım döndü bi ordan bi burdan yazıyom sana :))) dursana bi yerde :)))
evet canım cuma günü gördüm çift çizgiyi ve uçtuk havalara sanki gabelik testinde çıktı çift çizgi :) ve tabii değerlendirdik...
ama dediğin gibi yapayım bari devam....
pekiii ateş ne olcak
36.9 larda
amann kadın olmak ne zor :) herşeyi hesapla bak yap oooo
çok zor işimiz çok zorrrr :)

Canım tekrar tebrik ederim hayırlı olsun..
Kan değerin kaç çıktı? Birde bat ne zamandı?

bat 3 ocaktı hcg değerimde 9000 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bizim sülalede ikiz varda olma ihtimali vardı bu doktoru beğenmedim ultrasona bile sokmadı bakalım yarında kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek

Sen geziniyon bende senin peşinde:))
Sen ateşe devam et çalışmaya da .. Ateş adete 1 hafta kala düşüşe geçerse tutmamış oluyo.. Hatta kimisinde yüksek gidiyo birden düşüyo o gün adet oluyo..Bünyeden bünyeye farklı yani...
Eğer edinebiliyorsan ovu testinden edin.. Adete 1 hafta kala sürecinde yap.. Eğer hamişsen oda gösteriyor çünkü:))

bat 3 ocaktı hcg değerimde 9000 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bizim sülalede ikiz varda olma ihtimali vardı bu doktoru beğenmedim ultrasona bile sokmadı bakalım yarında kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek

Maşallah canım benim ya
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat eder... Ya da evlatlar:))
İkiz olsun ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…