- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.941
kızlar kan testine gidiyorum şimdi dua edin lütfen sıpam benimle olsun
güzel haberlerini bizimle de paylaş olmazsa da lütfen üzülme hayırlısı :)))kızlar kan testine gidiyorum şimdi dua edin lütfen sıpam benimle olsun
Günaydın...
bi an önce bende adet olmayı beklıyorum ...
olunca yumurtlama takıbıne baslıcazzzz:2:
ama sıkıldım artık beklemekden doktor 10 gun ıcınde adet olcaksın dedidüşüğüm yenı bıttıgı ıcın adetım cok az olcakmısss ... sanki ben hiç umutlu deılım düşüğümde baya kanamam olduya adet olmıcakmısım gıbı gelıyoo...:18: amaa doktor bılır heralde baktıı ultrasonla az bısey adet gorceksın dedı...
Beklıyorum işdee adet olunca baslıcam klomene ....bekle babam bekle:18:
canım ben zaten bu ay ovu testi kullandım 13 ocakta
çift çizgiyi gördüm ama olmadı eşim belini ağırttı biz 3 gün sonra halvet olabildik
o yüzden tutmadı yani
iğne testine gelince eskiden kadınlar iğneyle anlarmış gebe olup olmadığını
bi kabın içine idrarını yapıyosun içine bitane toplu iğne atıyosun
8 saat karanlık biyerede bırakıyosun iğne kararıp
paslanırsa hamilesin bişey olmazsa değilsin
tabi günerliği tartışılır canım
kızlar kan testine gidiyorum şimdi dua edin lütfen sıpam benimle olsun
Canım beklemek için erken bence.. Çift çizgiyi gördükten sonra en az 4 gün ilişki diyor doktorlar.. Sen çalış çalış zararı olmaz
yaaakaçırdık bu seferde desene bende ateşim yükselince artık olmaz diye biliyordum
birde koyulaştı
işte koyulaşmadan 1 gün önce denk gelirse süper sperler hazır bekler orda
koyulaştı harika yine hemen
ertesi gün bi daha
sonrasında zaten yumurta çatlıyor ve bitmiyormu ki
ateş çıkınca vücutta spermler yaşamaz ölür diyorlaramannn
bu aydamı olmicak acaba yaaa
canım sıkıldı valla
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
Ohhh maşallah.....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Haydi kızlar halaya...
Aminn.
tebrik ederim canım.Rabbim bebeğinede sanada sağlık sıhhat versin inş.
Hayırlı olsun yaaa cok güzel haber bu Allah tamamına erdirsin dilerim sorunsuz bi hamilelik yaşa ve bebeğini kucağına al :) Darısı tüm isteyenlerin başına :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
Canım öyle hemen umutsuzluğa kapılma.. Daha dur birşey yok ortada..
Yanlış hatırlamıyorsam sen çift çizgiyi cuma gördün..
O gün çalıştım demiştin. Sen salıya kadar çalış bence..
Hem spermler 36 saat bile kalabiliyormuş içerde.
Olcak inşallah rabbimin izniyle...
Canım tekrar tebrik ederim hayırlı olsun..
Kan değerin kaç çıktı? Birde bat ne zamandı?
kızzz başım döndü bi ordan bi burdan yazıyom sana :))) dursana bi yerde :)))
evet canım cuma günü gördüm çift çizgiyi ve uçtuk havalara sanki gabelik testinde çıktı çift çizgi :) ve tabii değerlendirdik...
ama dediğin gibi yapayım bari devam....
pekiii ateş ne olcak
36.9 larda
amann kadın olmak ne zor :) herşeyi hesapla bak yap oooo
çok zor işimiz çok zorrrr :)
bat 3 ocaktı hcg değerimde 9000 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bizim sülalede ikiz varda olma ihtimali vardı bu doktoru beğenmedim ultrasona bile sokmadı bakalım yarında kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?