Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
ağzınn bal yesin emii :)))
hadi inşallahhh canımm
valla 7 ay oldu yolu gözlüyoruz meleğimizin gelsin artık
sen ne durumdasın canım
bat yaklaştımı
:))) benım bat 15 subat ovulasyon testi alayım diyorum adetlerim düzenlı 30 günde bir oluyo sen kullandın mı benım bu 3.denemem olacak ilkinde olmuşu ama düşükle sonuçlandı canım insallah ŞUBAT ayı bizim ayımız olsun bebek sayısında patlama olsun bütün anne adaylarının önce karınları kocaman olsun sonra da kucakları melekleriyle dolsun :))))

Perakedisi nasılsın pıtırcığın nasıl kaç haftalık oldu hamilelik nasıl gidiyo? Bu arada batları Şubat'a endeksli değiştirebilir misin benim 10 Şubat. Şimdi birde sormak istediğim birşey var 14 . Gün ovulasyon diyorlar ya ortalama birkaç gün daha çalışmalara devam etmeli miyiz ?

ayy canımm İNŞALLAHHHHH :)
öncelikle düşüğün için çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın...
bizim bu ay 7. denememiz ve ilk kez ovu testi kullandım canım
aldığım testte de 5 tane çıktı delirdim valla
ama neyseki 14.günümde çift çizgiyi koyu koyu gördük :)
nasıl sevindik anlatamam eşimi bir görce canım yaa sanki hamilelik testi gibi sevindi şimdi tam zamanı o zaman dimi diyo 9:
evet evetttt tam zamanı dedik ve çalıştık :)
ama meğersem o çizgiyi görünce koyu koyu oldukdan sonra arka arkaya 4 gün devam edilemsi gerekmiş
ben 16. günde çizgi silikleşince valla bırkatım gitti
bitti gitti diye
bakalım ne olcak herhalde bu ayda benden bişi çıkmıcak
ama tabii allahtan ümit kesilmez yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallahhhh

söylemeyi unuttum :)))
ovu testini bence mutlaka almalısın canımmm
türkiytedekilerde 20li hatta 50 li olanları varmış
bol bol al çok çok yap
sizde yakalayın tatlım çift çizgiyiiii
rabbim gönlünüze göre versin canımm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı

süpperrrrr haberrrrr... tebrikler........................:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124:batın çok gecikmişti zaten vardı bunda bir sürpriz zaten... yalnız 9000 hcg ye ultrasonla bakmalıydı... bırak keseyi, kalp atışı bile duyulur bu değerle

Son düzenleme:
canım topiğin ilk sayfasında var.. zaman zaman da paylaşıyorum.. sen de eklisin bakabilirsin:)

Perakedisi nasılsın pıtırcığın nasıl kaç haftalık oldu hamilelik nasıl gidiyo? Bu arada batları Şubat'a endeksli değiştirebilir misin benim 10 Şubat. Şimdi birde sormak istediğim birşey var 14 . Gün ovulasyon diyorlar ya ortalama birkaç gün daha çalışmalara devam etmeli miyiz ?

iyiyiz canım çok sağol iyi gidiyor:) 7. haftadayız daha:) kalp atışını cumartesi gördüm ekranda ama dr dinletmedi.. hareketini gördüm oynuyodu pıtır pıtır:))) sen 1-2 gün daha devam et canım.. 14. gün yumurtluyorsan 16-17 güne kadar en az devammmmmm:) batın değiştirildi..

Ne hoş Rabbim önce kalp atışını dinletsin sonra sağlıkla sıhhatle istediğin cinsiyet olsun hamişliğin tadını çıkar çok özel ve unutulmayacak bişi :) bizde reglim bittiğinden beri hız kesmeden çalışmalara başladık. Ya bu bebiş yapma olayı biraz garip geldi bana :) kendimi sırf bebişe odakladım eskisi gibi kendimi veremiyorum

canım benim umudum sıfırdı... bak ben en güzel örneğim,hamile kaldığım çalışmadan yüzde yüz eminim..:) nasıl mı? dinle:

ben normalde 11. gün yumurtluyorum ve 11. günün gecesine kadar yani 10 günü 11. güne bağlayan geceye kadar(ovu testim çooook koyu çıkmıştı) çalışma oldu...o gece çalışmadan sonra akşam 10 dan sabaha kadar uyumuşum... ve ertesi günüm boş günümdü.. bir kalktım saat 11 olmuş yani 13 saat uyumuşum...zaten öncesindeki günlerde de çalışma yapmaktan uykusuz kalmıştım resmen sızmışım 13 saat... abdest alamadım günah oldu ama napimm artık Allah affetsin... ve ondan sonraki günlerde çalışma yapamadık çünkü eşim hastalandı.. bende ümit sıfırken öylesine gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonraki 10 gün ve bembeyazdı... ertesi gün de ümitsizce yaptım ve silik çizgi çıktı... yani yumurtlamadan sonraki 11. gün silik çıktı:)

ümitsizliğe kapılmayın ve lütfen yatın mümkünse uzunca uyuyun, yani yavaş spermlerinize de şans tanıyın çünkü bir yerde okumuştum... yavaş spermlerin yumurtaya ulaşması 12 saate kadar çıkabiliyormuş... bırakın da ulaşsınlar

Son düzenleme:

İşe gitmemiz lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…