- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.981
canım ilk sayfada görebilirsin
ordan güncelliyor sanırım
yani ben hep ordan bakıyorum
Teşekkürler cnım baktım ben de ilk sayfadan umarım Şubat ayında o liste hamişlerle dolar :)
:))) benım bat 15 subat ovulasyon testi alayım diyorum adetlerim düzenlı 30 günde bir oluyo sen kullandın mı benım bu 3.denemem olacak ilkinde olmuşu ama düşükle sonuçlandı canım insallah ŞUBAT ayı bizim ayımız olsun bebek sayısında patlama olsun bütün anne adaylarının önce karınları kocaman olsun sonra da kucakları melekleriyle dolsun :))))ağzınn bal yesin emii :)))
hadi inşallahhh canımm
valla 7 ay oldu yolu gözlüyoruz meleğimizingelsin artık
sen ne durumdasın canım
bat yaklaştımı
slm kızlar nasılsınız
slm iyiyimmm kendi adıma :))) sen nasılsın :)
slm kızlar nasılsınız
Aleyküm Selam
iyiyiz sen nasılsın bakalım :)
:))) benım bat 15 subat ovulasyon testi alayım diyorum adetlerim düzenlı 30 günde bir oluyo sen kullandın mı benım bu 3.denemem olacak ilkinde olmuşu ama düşükle sonuçlandı canım insallah ŞUBAT ayı bizim ayımız olsun bebek sayısında patlama olsun bütün anne adaylarının önce karınları kocaman olsun sonra da kucakları melekleriyle dolsun :))))
:))) benım bat 15 subat ovulasyon testi alayım diyorum adetlerim düzenlı 30 günde bir oluyo sen kullandın mı benım bu 3.denemem olacak ilkinde olmuşu ama düşükle sonuçlandı canım insallah ŞUBAT ayı bizim ayımız olsun bebek sayısında patlama olsun bütün anne adaylarının önce karınları kocaman olsun sonra da kucakları melekleriyle dolsun :))))
Sevgili Perakedisi bat tarihlerini bir liste yapıyorsun sanırım bızımde görme sansımız var mı acaba :) Meraklı ben :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
canım topiğin ilk sayfasında var.. zaman zaman da paylaşıyorum.. sen de eklisin bakabilirsin:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
Perakedisi nasılsın pıtırcığın nasıl kaç haftalık oldu hamilelik nasıl gidiyo? Bu arada batları Şubat'a endeksli değiştirebilir misin benim 10 Şubat. Şimdi birde sormak istediğim birşey var 14 . Gün ovulasyon diyorlar ya ortalama birkaç gün daha çalışmalara devam etmeli miyiz ?
iyiyiz canım çok sağol iyi gidiyor:) 7. haftadayız daha:) kalp atışını cumartesi gördüm ekranda ama dr dinletmedi.. hareketini gördüm oynuyodu pıtır pıtır:))) sen 1-2 gün daha devam et canım.. 14. gün yumurtluyorsan 16-17 güne kadar en az devammmmmm:) batın değiştirildi..
canım benim umudum sıfırdı... bak ben en güzel örneğim,hamile kaldığım çalışmadan yüzde yüz eminim..:) nasıl mı? dinle:peracımmm yeni bat 5 şubat tatlım beni güncelleyebilirmisin
gerçi umut yok gibi herkes çizgiden sonra 4 gün çalışma olmalı diyor benim 2 günüm boşa gitti bile ben silik çizgiyi görünce bıraktım valla
ne bileydim şimdi bu akşam bi daha ama ateş olmuş 36.9 orda sperm yaşarmı
allahım inşallah olmuştur yüce rabbim duy sesimiziiiiii
burda bekleyen tüm arkadaşların tez zamanda gelsin bebekleri hayırlısıya sağlıkla inşallahhh
tabiii benimdeee....
canım benim umudum sıfırdı... bak ben en güzel örneğim,hamile kaldığım çalışmadan yüzde yüz eminim..:) nasıl mı? dinle:
ben normalde 11. gün yumurtluyorum ve 11. günün gecesine kadar yani 10 günü 11. güne bağlayan geceye kadar(ovu testim çooook koyu çıkmıştı) çalışma oldu...o gece çalışmadan sonra akşam 10 dan sabaha kadar uyumuşum... ve ertesi günüm boş günümdü.. bir kalktım saat 11 olmuşyani 13 saat uyumuşum...zaten öncesindeki günlerde de çalışma yapmaktan uykusuz kalmıştım resmen sızmışım 13 saat... abdest alamadım günah oldu ama napimm artık Allah affetsin... ve ondan sonraki günlerde çalışma yapamadık çünkü eşim hastalandı.. bende ümit sıfırken öylesine gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonraki 10 gün ve bembeyazdı... ertesi gün de ümitsizce yaptım ve silik çizgi çıktı... yani yumurtlamadan sonraki 11. gün silik çıktı:)
ümitsizliğe kapılmayın ve lütfen yatın mümkünse uzunca uyuyun, yani yavaş spermlerinize de şans tanıyınçünkü bir yerde okumuştum... yavaş spermlerin yumurtaya ulaşması 12 saate kadar çıkabiliyormuş... bırakın da ulaşsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?