- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.961
Sen geziniyon bende senin peşinde:))
Sen ateşe devam et çalışmaya da .. Ateş adete 1 hafta kala düşüşe geçerse tutmamış oluyo.. Hatta kimisinde yüksek gidiyo birden düşüyo o gün adet oluyo..Bünyeden bünyeye farklı yani...
Eğer edinebiliyorsan ovu testinden edin.. Adete 1 hafta kala sürecinde yap.. Eğer hamişsen oda gösteriyor çünkü:))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
hadi kızzz :) ben koşturup duruyommm arkandan :))) nere gitti yine diyorummm :)))
burda test çok pahalı yahu
bide 5 tanecik çıkıyor içinden
bide zor bulmuştuk yine koşturmaca git bulo birazcık zor
ben geçen sefer ölçmüştüm işte ateşimi hep 36.7 idi son 15 kala itibariyle sonra bir iki gün 36.9 oldu birgün 37 olsu sonra 36.7 düştü birden son iki gün kala 36.5 oldu ve analdım olmadığını adet günümde tram gününde 36.3 ile geldi...
şimdi 36.9 ile başladı ilk yükseklik bakalım artık nasıl olcak...
ateş bölümde yazılanları okumuştum bi ara
orda da ateş yükselince zaten vücutta sperm yaşamıyormuş hemen ölüyormuş
progestron hormonu yükseltiyormuş ateşi yumurtlama bitince
bakalım artık ya dediğin gibide şu 2 günüde değerlendirelim bakalım
hayırlısı artıkk
rabbim nasip ettiyse gelir inşallahhh...
inşallah seninkide gelir canım izmirimizden güzel haberlerle dön hayırlısıyla...
Maşallah canım benim ya
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat eder... Ya da evlatlar:))
İkiz olsun ister misin?
eşimde bende çok isityoruz ikiz olsun diye birlikte büyürler zor olacak ama olsun herşeye değer
eşimde bende çok isityoruz ikiz olsun diye birlikte büyürler zor olacak ama olsun herşeye değer
Gozunaydın canım tebrikler
öncelikle geçmiş olsun tatlım olsun belki olmuştur bazıkadınlar
ayda 2 kez yumurtluyırmuş rabbim nasip ettiyse gelir sıkma canını
bizde kullandık bu ay biliyorsun zaten benimkinde 5 tanecik çıktı
neyse gün aşırı yaptım 14.günümde koyu koyu gördük ve çalıştık
tabii allahın takdiri
hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahh
ama çok istiyorum 7 ay oldu gelmiyorüzülüyorum artık ama allahım bilir doğru zamanı
biz sadece isteriz rabim ol der ve olur inşallah gelmiştir zamanlarımız canım...
bu arada
çok ilginçmiş tatlım ya o iğne olayı
ilk kez duydum
demek gerek :)
peki ne zaman yapılıyor bu
ben şimdi ypsam çıkarmı :)))
beklemek çok zorr geçmez şimdi günlerr
sağol canım darısı tüm isteyenlere
İnşallah canım..
İzmir den 3 şubatta dönücem..
Tahmini bat 3-4 şubat olaması lazım..
Bakalım kırmızılarla mı dönücem bebişle mi:)
Sana ovu alıp göndereyim izmirden gelir mi kargoyla oraya?
üzülme canım daha ilk denemen di galiba üzülme sakın streste yapma.olsun olabilir böyle şeyler Rabbim kısmet ederse 2.ayında olur inş.
Hayırlı haberlerle sevinçten uçacağın zamanların yakın olsun inş. Dua edelim.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
Sevgili Perakedisi bat tarihlerini bir liste yapıyorsun sanırım bızımde görme sansımız var mı acaba :) Meraklı ben :)inşallah dediğin gibidir de bebişe hazırlanıyordur canım.. inşallah son görüşün olur kırmızılarıtamam düzeltiyorum:)
Sevgili Perakedisi bat tarihlerini bir liste yapıyorsun sanırım bızımde görme sansımız var mı acaba :) Meraklı ben :)
çok teşekkür ederim canım benim hepimizin İNŞALLAH bebişleri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?