Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bi vesile ile bizlere verir inşallah doğru zamanda tabi bizde elimizden geleni fazlası ile yapmalıyız

Peraaaaa, listeye baktimda simdi,hala eski batim yaziyo,sana zahmet guncellermisin sekerim? 2 subat 2. deneme olarak :) ayy nedense pek bi umitsizim bu ay,ama dur bakalim....

İşe gitmemiz lazım ama
:) canım benim şansım zaten o günün boş günüme denk gelmesiydi.. rabbim ol diyecek ya işte o gün de vesile oldu yumurtlama gününden önceki gece çalışma yapıp bir güncük ertesi gün sevk alıver hemen işten atmazlar ya... hem belki haftasonuna denk gelir daha rahat yatarsın:)

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bi vesile ile bizlere verir inşallah doğru zamanda tabi bizde elimizden geleni fazlası ile yapmalıyız
amin canım inşallah rabbim tez zamanda verir bebişini

bebisimsu hayırlı olsun canımm hamileliğin beta değerin de baya yüksek çıkmış. bir hafta önce kanda çıkmayıp şimdi 9000 çıkması çok ilginç gerçektn bi anda fırlamış değerlerin.. belki 3üz dür

Tekrar tebrik ederimm

bat 3 ocaktı hcg değerimde 9000 çıktı doktor ikiz olabilir dedi bizim sülalede ikiz varda olma ihtimali vardı bu doktoru beğenmedim ultrasona bile sokmadı bakalım yarında kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek

canımmmm inanamıyorummm
Tebrik ederim canım yaa, sen adet oldun sanıyordumm
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ikiz olabilir evet, belkide taa en başından beri hamileydin ama taestte çıkmamıştı.
varmıydı belirtilerin peki??

Karne haftası hımm kafama yattı çarşambaya izin alıp 12 saat uyumaca 64::64

Kızlarrr... 19 ocak geçti ve ben hala kırmızıları görmedim....Ama yine de ümitlenmek istemiyorum çünkü çok da düzenli olduğunu söyleyemem günlerimin. Hafif bir heyecanla beklemedeyim:)
Özellikle sabahları regl olacakmışım gibi ağrı geliyo ama sonra geçiyo... Tuvalete gitmem sıklaştı diyebilirim... Ama yine de ümitlenip üzülmekten korkuyorum. zaten cumartesi sabahı çok kötü uyandım, bir öncekinde düşük olmuştu benim, rüyamda ikinci kez düşük yaşıyordum sabah resmen kasık ağrılarıyla uyandım nasıl kasmışsam kendimi. Çok kötü bir psikolojiyle uyandım
Cumaya kadar brşey olmazsa test yaptırıcam :)

Ssirin, canım ateş yükselmesiyle yumurtlama yakın ilişkili oluyor.
o günler çalışmaları yapın. yumurta oluşunca hemen ölmez, vücutta canlı kaldığı süre var, 36 saat(1,5 gün) olabilir tam hatırlamıyorum. spermler 4 güne kadar canlı kalabiliyormuş en fazla.
en iyisi 2 günde bir çalışmaları yapmak lazım. doktor 12. -14. -16.- 18. günlerde deneyin demişti bana. 2-3 saat yat, hemen banyo yapma demişti.

kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana

Arkadaşlar topiği uzun zamandır takip ediyordum hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayida nasip etsin inş. Benim sorunum şu adetim tam 7gün gecikti fakat ben bu sabah yaptığım testte negatifi gördüm tüm belirtilerde bende mevcut ama testte negatif çıktı kasik ve bel agrilarim yaklaşık 8 gündür var batma şeklinde özellikle anlayamadım inanın ilk kez böyle oluyor normalde regl günümden 2-3 gün öncesinden olan belirtiler çok erken başladı vede çok farklı ağrılar bilmiyorum ne yapmalıyım uyku tutmuyor stresten yarın gidip kan testi yaptıracağım dilerim hamişimdir

ben de dün yaptım nagtfi gördm :S inşallah topiğin adı gibi olurrr 2013te hepimiz alırız bebişleri göbişlereeee

kizlar beni de ekler misiniz? SAT 12 Ocak BAT 13 subat diyorum (ilac kullanip kesecegim icin BAT tam belli deil ama 13 subat olsun) Normalde 31 gunde oluyorum adet. Ovulasyon testine baslamak icin erken snr 11. gundyim suan. nezaman baslamaliyim gec kalmak istemiyorum??

peracımmm cokk teşekkür ederim tatlım ya inan moral oldu bu yazın
inşallah benimde bu ay gelir canım
ben,mde ilk ovu testim
ve geçen aylarda yaptığımız çalışmalara baktım hiç bir kez bile 14. güne denk gelmemiş
hep 2 öncesi yada 2 sonrası olmuş nedense
bol bol olmuş ama 14 boş
inşallah bu ay benimde
senin gibi yüzüm güler
isteyen bekleyen herkes için bol bol dua ettim bu sabah
hamişlrede sağlıkla kucaklarına almalarını diledim
rabbim inşallahhh dualarımızı kabul eder...

çok teşekkür ederim canım...
bu ay geçti artık
eğer olmazsa önümüzdeki ay dediğin gibi çalışırız tatlım
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimmmm canım...
bende yatıyorum ayaklarımı bile diktim 1 satta duvara yasladım hatta ama kalkınca birazcık aktı
onada sinir oldum
bu ay olmicak sanırım boşa gitti koca ay
kısmet artık vardır herşeyde bir hayır...
rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım

canımm büyük geçmiş olsunnn
annen iyidir inşallahh rabbim acil şifalar versin canım...
kıyamam bebişe canım ya rabbim onada yardım etsin ailesine kolaylık versin ne zordur rabbim kimseye göstermisin böyle acılar çaresi olmayan hastalıklar vermesin yüce rabbimmm...
tatlım kedicik için üzülme... çeşme otobanını çok iyi bilirim hep birey çıkar ve çok büyük kazalar olur insan kaçmak ister direksiyonu istem dışı kırıyo sonra facia allah korusun
onun ömrü o kadarmış... eğer keçsaydın çok daha kötü şeyler olabilirdi allah korumuş canımm gelmiş geçmiş olsun...
üzülme canımm...
rabbim hepimize iyilik sağlık versin...

bence hemen başla tatlım
silik bile görsen çift çizgiyi çalışmalara başla
bende bu ay ilk kez kullandım 14. de koyu koyu gördük çift çizgiyi ama benim yaptığım hatayı yapma canım
test silikleşti diye biraktım çalışmayı ama arka arkaya 4 gün devam edilmesi gerekiyormuş koyu çizgiden sonra haberin olsun canım...
rabbim gönlüne göre versin canım...

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn

ilk sayfadaki listemizde aralık batları bile var... listedeki arkadaşlardandurumlarını bildirmeyenleri çıkarıcam... ya durumunuzu bildirin ya da yeni batlarınızı söyleyin yazayım... öpüldünüz

bu sabah servisle işe gelirken acayip midem bulandı.
çıkartmamak için kendimi zor tuttum çok kötü oldum.
servistekilere belli de etmemeye çalıştım ama araba dururdurmaz kendimi dışarı zor attım.
halada bulantı az az devam ediyor.
batıma da 5 gün kaldı. hadi bakalım hayırlısı şekerler.

Canım ihityacın olan birşey varsa gönderilecek çekinme hallederim.. Yeter ki gönüller bir göbüşler bebiş dolsun

İnşallah hamilesindir canım. Kan testi kesin sonuç veriyo çoğu kez..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…