Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

canım bende senınle aynı durumdayım bebek için kılo verıcem,sen kaç kılosunn? Nekadar vermek ıstıyorsun

bizde bebek istiyoruz eşimle seneye... o yüzden hazirana kadar vermem lazım kiloları seneye bu zamanlar gibi hamile kalırsam allah izin verirse ne güzel olur ama kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum

ekmek normalmi?kepek mi? Bence bulgur pılavı varsa ekmek olmasamı acaba :)
kepek ekmegi canim cavdar ekmekle donusumlu yiyorum. bulgur pilavi iki yemek kasigiydi o yuzden yedim ekmegi ama bir porsiyon olsaydi ekmegi yemezdim. bir diyette ekmek yenmezse diyet birakildikdan sonra cok cabuk doner kilolar demisti diyetisyenim.
aksam yemegim oglenin aynisi ama ekmek yok
bol kilo vermeler.....

şimdi geldim,işten çıkınca çarşıya çıktım ve akşam yemeği saatti geçti bu saatten sonra yemem meyvayla geçiştiricem

saat:8,00
sabah:1 dlm kepek ekmeği,1 dlm peynir
saat:10
ara:şekersiz nescafe
saat:12
öğlen:1 porsiyon türlü yemeği,3 yemek kaşığı yoğurt
saat:2
ararta şekerli türk kahvesi
saat:4
1 elma
akşam:saat 7,30 çok geç olduğu için yemek yemiycem 1 elma yerim

su:2 lt yatana kadar yarım lt daha içerim

senin yıne ıyımıs durumun benım çok vasattttt işim çok zorrrrr

tam benlik işte bende 81 kiloyum ama şu tarılma işini pazartesilere alsak hem haftasonu için motıve olur hemde tam bir hafta olur

hep beraber karar verelim bence bu günü :) siz nasıl istersenizzzz

bizde bebek istiyoruz eşimle seneye... o yüzden hazirana kadar vermem lazım kiloları seneye bu zamanlar gibi hamile kalırsam allah izin verirse ne güzel olur ama kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum

allah inş aratmaz.aramak çok zor ben 3 kere aşılama yaptırdım olumsuz artık bıraz kılo vermem lazım inş zayıflayınca kendılığınden hamıle kalabılırım

inşşş güzel sonuçlar alırız diyetimizdeee

Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...aminnnnnnn

valla çok ıyı gdıyorr laf aramızda bugun işten gelince 78,5 gördum tartıda

boy kilo aburcubur cikolata hepsi tutuyo:))) beni tarif etmissn canim dogumdan sonra 78 de kaldm hep. ama simdi 70 72 gidip geliyorum sezeryan gobegim kaldi ama sikilasiyorum esim inanmiyordu ama gidisat super diyo bakalim 2014 e kac kiloyla giricez hadi destek olma vakti.........

sizle aynı kıloya gelmem için benım daha çok azmetmem lazım bence ben size yetişirim gıbı gelıyorrrrr

senden 2 kilo fazlayım cnm ...zayıflama bandı aldım koşu bandı aldım zayıflama çayı aldım 5 ayda 10 kilo verdim tabii kalıcı oldu şuan almıyorum yarın tekrar başlıyorum diyete ara vermiştim biraz ... hakkımızda hayırlısı ben 46 bedene düştüm 48 giyiyordum ...
inşallah 15 kilo daha versem yeter bana kilomdan dolayı bebeğim olmuyor benım

Bende varımmmmmmmmmmmm
Yarından başlıyorum boy 159 kilo 65 yılbaşına kadar hedef 53 :))))
Neler yapıyoruz

offf canım ya ,al benden bir tane daha bizim güzellik için degıl bebek için vermemiz lazımmm

Bende varımmmmmmmmmmmm
Yarından başlıyorum boy 159 kilo 65 yılbaşına kadar hedef 53 :))))
Neler yapıyoruz

hoş geldin canım,,,, yarın benımle yarışa başlayanları notunu alıp başlıyoruzzz

karar verin tartılma günümüzz cuma'mı pazartesi mi olsunnn ?????????

sizle aynı kıloya gelmem için benım daha çok azmetmem lazım bence ben size yetişirim gıbı gelıyorrrrr

bakalim varmisin iddaya:))) insallah canim ya yetisirsin tabi bu azminle devam et merve bebis icin canim allah gonlune gore versin. cuma gunleri bi genelleme gibi geliyo tartiya ama yinede sen bilirsin topik sahibi sensin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…