• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Kızlar çok kötüyüm motivasyon eksikliğinden bir türlü başlayamadım diyette ve şu anda 80 kg yum.
Eşim zayıf ve sürekli şakayla karışık dalga geçer durumda benimle.hiç bir kıyafetim olmuyor.bende 44-46 benden kıyafetler alamıyorum çok üzülüyorum halime.motivvasyonum yerinde olması gerekiyor irademinde sağlam olması tabiyki.bıktım artık her karşılaştığım insanların 'ayyy sen kilomu aldın' demelerinden.
Kızlar bana destek olun beraber verelim yeni yıla kadar 15 kg hedefim tabiyki 55 lere ınmek ama ilk hedef yeni yılla 65 kg olarak girmek azimliyim bu sefer ama yanıma beraber yüriyeceğim arkadaş şart
desteklerinizi bekliyorummmm lütfennnnn:26::26::26:[/QUOT
canım aynen bende öyleydim ama bir yerden başlamak lazım bugün diyetimin 3.günü kilom74 hedefim 59 inşallah başarırız her hafta kaç kilo verdiğimi veya veremediğimi paylaşırım. sizde paylaşırsanız sevinirim birbirimize destek vererek başaracağımıza inanıyorum.:61:

CANIM HOŞ GELDİN ÖNCELİKLE,BİZ BURDAN KILOLARIMIZI HER PAZRTESİ PAYLAŞIYORUZ ZATEN SENDE PAYLAŞABILIRSIN TABİYKİİ

Kızlar kurallarda 11 kadar yazıyordu kılo bıldırımı bılıyorsunuz ama ben 12 kadar beklıcem.12 yemege cıkıyorum 1 saat yokum geldıgımde lısteyı yapıcam daha sonrakı gelen kılo bıldırımlerını bu hafta dıkkate almıycam bır sonrakı hafta kıloları 2 ye bölucez bıldırım yapmayanları:20:

Merve , özelden nasıl mesaj atılıyor. bebek için bir şeyler soracağım sen aşılama falan olmuş muydun rehim filmi çektirmiş miydin sanrıım ebn bugun regl oluyorum. bu durumda çarşamba kontroller için doktora gideceğim.

merve , özelden nasıl mesaj atılıyor. Bebek için bir şeyler soracağım sen aşılama falan olmuş muydun rehim filmi çektirmiş miydin sanrıım ebn bugun regl oluyorum. Bu durumda çarşamba kontroller için doktora gideceğim.

canım bana özel msj gelmedı ama

günaydın azimli bayanlar

mervecim bende aranıza katılmak istiyorum haftaya pazartesi vereyim ölçülerimi

Slmm kizlar dun yigenim dogum ginu vardi biraz kacirdim ama ins bu hafta daha dikkatli olucam gecen hafta65dim bugun 64.5 ciktim bunada sukur:)))

Yenı gelen arkadaslar ben 10 kısıden fazlasını ıdare edemem dıye 10 kişi almıştım lısteye ama 4 kışı hiç ortalıkta yokk onlar gelmesse sızın kıloları haftaya eklerım olmazmı ?:16:

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
ÖRNEK:
GEÇEN HAFTAKİ KG : 64.6
BU HAFTAKİ KG : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / GEÇEN HAFTAKİ KG
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

isim
merve (80/78/2/ %2,5)
duman (71,9/70,4/1,5/ %2,08)
hulya32 (81/80,2/0,8/ %0,98)
noninoni (71,9/71,8/0,1/ %0,13)
rehbermelek (87,3/85/2,3/ % 2,63)
tombık
masumyüzlü
minikiks (83/81,4/1,6/ %1,92)
seylagazi
haylazz

BANA YAZMAYAN ARKADAŞLAR SONRADAN LISTEYE EKLEYEMEM ÜZGÜNÜM HAFTAYA TEKRAR:16::16:

Back
X