Kızlaarrr!!! transferleri olacaklar,tedaviye başlıycaklar !! Dondurulmuşu olanlar, yumurta toplatanlar,umudu bitmeyen tükenmeyenler ve henüz karar veremeyenler..Bilenler tecrubeleriyle bilmeyenleri bilgilendirsin.yapmamız ve yapmamamız gerekenler,yiyecek ve içecekler..merkeZler,doktorlar,aileler..bu maddi ve manevi yolda yaşadıklarımız.. bizleri ancak bizler anlayabiliriz..birbirimizin tavsiyelerine uyalım:) dualar edelim birbirimize desteeeekk olalımmmmmmm!!!
merhaba...bende bu ay ilk tüp denememe başlıyorum.adeti bekliyorum.2 yıldır sebebsiz yere bebeğime kavuşamadım.hem umutluyum hem de korkuyorum ya olmazsa diye.hayırlısı icin dua ediyorum.allah bu yolda herkezin yardımcısı olsun...
İnşallahhh canımm hayırlısıyla başla ve bebişlerini kucagına all:)) kaç yıllık evlisin ? Bide hangi merkezde başlıyosun bu arada beni yumurtalıklarım toplandı donduruldu ilk denemem olucak bu ayın 21 gibi transfer inşallhj tabbim isteyen herkese nasibb etsinnnnnnn
İnşallahhh canımm hayırlısıyla başla ve bebişlerini kucagına all:)) kaç yıllık evlisin ? Bide hangi merkezde başlıyosun bu arada beni yumurtalıklarım toplandı donduruldu ilk denemem olucak bu ayın 21 gibi transfer inşallhj tabbim isteyen herkese nasibb etsinnnnnnn
merhaba...bende bu ay ilk tüp denememe başlıyorum.adeti bekliyorum.2 yıldır sebebsiz yere bebeğime kavuşamadım.hem umutluyum hem de korkuyorum ya olmazsa diye.hayırlısı icin dua ediyorum.allah bu yolda herkezin yardımcısı olsun...
3 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebek istiyoruz,eşimdede bende de bir sorun bulunamadı.1 kez aşılama denedik ,olmadı.bu ay tüpe karar verdik.İzmir,Kent Hastanesinde tedavi olucam canım...senin transfer olmadan mı donduruldu?ohss mi oldun yoksa?inşallah tutar canım.sen nerde yaptırıyorsun?yumurta toplama işlemi nasıl oluyor?ağrısız diyor herkez ama ben ondan biraz tedirgin oluyorum.anestezi sonrası ağrı oluyor mu?
elifinie çok güzel bı topik olmuş hayır getirsin hepimize.benımde bu ayın son haftası transfer allahın izniyle.ilk deneme benımde senın gibi opudan sonra ohss olmıyım dıye dondurdular bebeklerimi.almaya gitçem inşallah...
Piti,zeynep ve bendeen başkaa kimse yokmuuuuuuu(
bende varııııım... ocak 26 da ilk (ve sondur inşallah) negatif sonucumu aldım, 25 martta başlayacak adetimle yeniden doktora gideceğim dondurulmuş yavrularıma kavuşmak için:) inşallah sağlıklı çözünürlerde "yeni" ler listesine girerim, hepimize birlikte hamilelikler dilerim arkadaşlaaaaaaaar....
hanımlar deneyimli bir tüpçü olarak merak ettiğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün emekleriniz bebeklerle ödüllendirilsin..............
hanımlar deneyimli bir tüpçü olarak merak ettiğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün emekleriniz bebeklerle ödüllendirilsin..............
Aminnnn canımm:) duyarlı oldugun için teşekkürleeeerr tatlım.. Ben bugun dondurulmuşlarla başlıycam bakalım tedavimin seyiri nasıl olucak:)sorularım bitmek bilmez artık:)
Hayirli ugurlu olsun bende 1 kez tup bebek denedim tavsiyem sadece dua allah takdir ederse oluyor .bugun test gunumdu ama malesef adet oldum ve negatif olmadi rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasinAminnnn canımm:) duyarlı oldugun için teşekkürleeeerr tatlım.. Ben bugun dondurulmuşlarla başlıycam bakalım tedavimin seyiri nasıl olucak:)sorularım bitmek bilmez artık:)
Hayirli ugurlu olsun bende 1 kez tup bebek denedim tavsiyem sadece dua allah takdir ederse oluyor .bugun test gunumdu ama malesef adet oldum ve negatif olmadi rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin
Keske bende umutlu olabilsem artik eve gitmek istemiyorum gereksizce isyerimde bekliyorum ve hergun arkadas gibi gorunen insanlardan darbe yiyorum hergun birinin bana bebegini anlatmasi o kadar kabullenmesi zor bir durum ki.dayanacak gücüm hic kalmadi.esimle iliskim bozuldu mutsuz görünmeme dayanamiyor artik hakli olarak.oysa ne kadar cok seviyoruz birbirimizi...Rabbim sizin yüzünuzu güldürsün evinizi bebeginizin sesiyle nesesiyle doldursun.Aminnnnnnnn canımm benimmm( çookk üzüldüm yaaa ( olsun daha önümüzde yıllarımız var inşallah Rabbimm nasib etsinn hepimize dualarımızla ancak ondan isteyip ondan dileyebiliriz ve ancak o verebilir Rabbimm yüzüne baksın duysun sesimizi inşallahh sana çifteer çifter versiiiinnn sabrett olucak inanıyorummm
Keske bende umutlu olabilsem artik eve gitmek istemiyorum gereksizce isyerimde bekliyorum ve hergun arkadas gibi gorunen insanlardan darbe yiyorum hergun birinin bana bebegini anlatmasi o kadar kabullenmesi zor bir durum ki.dayanacak gücüm hic kalmadi.esimle iliskim bozuldu mutsuz görünmeme dayanamiyor artik hakli olarak.oysa ne kadar cok seviyoruz birbirimizi...Rabbim sizin yüzünuzu güldürsün evinizi bebeginizin sesiyle nesesiyle doldursun.
Aminnnnnnnn canımm benimmm( çookk üzüldüm yaaa ( olsun daha önümüzde yıllarımız var inşallah Rabbimm nasib etsinn hepimize dualarımızla ancak ondan isteyip ondan dileyebiliriz ve ancak o verebilir Rabbimm yüzüne baksın duysun sesimizi inşallahh sana çifteer çifter versiiiinnn sabrett olucak inanıyorummm
Benim kaliteli embriyom yok maalesef tekrar denicegim iznim de yok .hersey hep olumsuz ben artik kistan sonra baharin geleceginide unuttumcanım çok tanıdık geldi yaşadıkların bende nezaman tv de ya da dışarda bir bebek görsem ağlıyordum, eşimle aram bozuldu dediğin gibi kendimi bu kadar üzdüğüm için vs, ama kendime geldim çok şükür... Allahtan daha iyi bilmiyoruz sonuçta, Rabbim kucağımıza bebek vermiyorsa var elbet bildiği. bize düşen biran önce toparlanıp yeni tedavi için moral depolamak, vücudumuza iyi bakmak, tabi bu arada kırdığımız eşimizide onarmak gerekiyor:)
benim kaliteli embriyom yok maalesef tekrar denicegim iznim de yok .hersey hep olumsuz ben artik kistan sonra baharin geleceginide unuttum
Aminnnnnnnn canımm benimmm( çookk üzüldüm yaaa ( olsun daha önümüzde yıllarımız var inşallah Rabbimm nasib etsinn hepimize dualarımızla ancak ondan isteyip ondan dileyebiliriz ve ancak o verebilir Rabbimm yüzüne baksın duysun sesimizi inşallahh sana çifteer çifter versiiiinnn sabrett olucak inanıyorummm
canım çok tanıdık geldi yaşadıkların bende nezaman tv de ya da dışarda bir bebek görsem ağlıyordum, eşimle aram bozuldu dediğin gibi kendimi bu kadar üzdüğüm için vs, ama kendime geldim çok şükür... Allahtan daha iyi bilmiyoruz sonuçta, Rabbim kucağımıza bebek vermiyorsa var elbet bildiği. bize düşen biran önce toparlanıp yeni tedavi için moral depolamak, vücudumuza iyi bakmak, tabi bu arada kırdığımız eşimizide onarmak gerekiyor:)
annemle babam 12.yıllarındayken annem bana hamile kalmış. 5. Yıllarında bi kaçkez doktora gitmişler dr. Babamın ilaç kullanmasını söylemiş kullanmazsanız asla olmaz demiş hatta ameliyat olman lazım varıkosel var demiş ama babam bütün ilaçları çöpe atmış bende bişey yok diye annem 7 yıl boyunca hep ağlamış.doktora gitmek istemeyen koca ve bitmek bilmeyen bebek özlemi.. Annem artık bütüüünnn herşeyden vazgecmiş asla olmycak demiş bizim cocugumuz demiş.babam iflas etmiş o dönem borçlar harçlar falan derken annemin günü geçmiş..diyoki..sakın ama sakın aklına takma bişeyi o ay hiç düşünmedim elif diyo her gün ağlayan ben..şükrettim çocugumuz olsaydı ben ona sımdı nasıl bakardım bu borclarla rabbım sen benım ıcın hayırlısını bılırsın demiş..ve olmuş.rabbim beni ona yollamış..bir mucızeyle..ve o mucıze bir gün bizi de bulucak ben eminimm ..üzülmee desemde faydası yok belki ama çok şükür bak sağlığımız yerinde..
Yumurta problemin var sanırım ..onunla ilgili bişey söyliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?