Yeni!! Yine!! Yeniden!!

elifinie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
420
9
46
İstanbul
Kızlaarrr!!! transferleri olacaklar,tedaviye başlıycaklar !! Dondurulmuşu olanlar, yumurta toplatanlar,umudu bitmeyen tükenmeyenler ve henüz karar veremeyenler..Bilenler tecrubeleriyle bilmeyenleri bilgilendirsin.yapmamız ve yapmamamız gerekenler,yiyecek ve içecekler..merkeZler,doktorlar,aileler..bu maddi ve manevi yolda yaşadıklarımız.. bizleri ancak bizler anlayabiliriz..birbirimizin tavsiyelerine uyalım:) dualar edelim birbirimize desteeeekk olalımmmmmmm!!!

merhaba...bende bu ay ilk tüp denememe başlıyorum.adeti bekliyorum.2 yıldır sebebsiz yere bebeğime kavuşamadım.hem umutluyum hem de korkuyorum ya olmazsa diye.hayırlısı icin dua ediyorum.allah bu yolda herkezin yardımcısı olsun...

İnşallahhh canımm hayırlısıyla başla ve bebişlerini kucagına all:)) kaç yıllık evlisin ? Bide hangi merkezde başlıyosun bu arada beni yumurtalıklarım toplandı donduruldu ilk denemem olucak bu ayın 21 gibi transfer inşallhj tabbim isteyen herkese nasibb etsinnnnnnn

3 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebek istiyoruz,eşimdede bende de bir sorun bulunamadı.1 kez aşılama denedik ,olmadı.bu ay tüpe karar verdik.İzmir,Kent Hastanesinde tedavi olucam canım...senin transfer olmadan mı donduruldu?ohss mi oldun yoksa?inşallah tutar canım.sen nerde yaptırıyorsun?yumurta toplama işlemi nasıl oluyor?ağrısız diyor herkez ama ben ondan biraz tedirgin oluyorum.anestezi sonrası ağrı oluyor mu?

elifinie çok güzel bı topik olmuş hayır getirsin hepimize.benımde bu ayın son haftası transfer allahın izniyle.ilk deneme benımde senın gibi opudan sonra ohss olmıyım dıye dondurdular bebeklerimi.almaya gitçem inşallah...

Bizde sorun sperm sayı ve morfolojı..Evet Canım ben ohss oldum daha dogrusu oluyordum doktorum transfer için bir kere adet ol öyle yapalım dedi ve bugun embriyoların 5. Günüydü yani blasta gittik 11 tane embriyo donduruldu ve bugun adet oldum yarın gel dedi doktorum . Ben taksim alman hastanesinde halit fırat erdene gidiyorum canım yumurta yoplama işlemine gelinceee :)) hiiiiiiiiiiiççç amaaaa hiççççç korkmaaa ben ağladım gecelerce uyuyamadm nasıl olucak narkoz alıcam korkuyorum diye :) şimdi gülüyorum halime:) giittik damar yolu açıldı işlem yapılacak yere alındım doktorum geldi gülerek onunla konuşuyodum ve uyandım işlem bitmiş 27 tane yumoş toplanmış:) şok oldum :) adet agrısı gibi bir agrı oldu hemşire kanaman ve agrın cok olur yumurta fazla toplandı ıkı saat dinlen dedi ben yarım saat bile yatamadım hastanede :) sıkıldım doktorumla görüşüp çıktık..o gün hafif adet agrısı gibi bişey oldu kanama falan olmadı okadarr sabah kalkıp işe gittim:)) korkmaaa bol bol dua et bende edicem senin için haberdar ettt

:))) canımmmm inşallahhhhhhhh:)) yavrularımızı alırız kucagımızaaaaaa
Bu topik bize ugur getirsinn!!
Aynı şeyleri yaşayıp , aynı duyguları paylaşıyoruzz .. Dualarımızıda birbirimize eksik etmeyelim buradan haberleşelimm destek olalımmm bu topiktekiii herkessss hamilee kalsıınnnnnn

Piti,zeynep ve bendeen başkaa kimse yokmuuuuuuu(

bende varııııım... ocak 26 da ilk (ve sondur inşallah) negatif sonucumu aldım, 25 martta başlayacak adetimle yeniden doktora gideceğim dondurulmuş yavrularıma kavuşmak için:) inşallah sağlıklı çözünürlerde "yeni" ler listesine girerim, hepimize birlikte hamilelikler dilerim arkadaşlaaaaaaaar....

Canımmmmm inşallaaaahhhh hepimizzzin güzel haberlerini yayınlarız inşaallaahh:)) son ve güzell olucak hepimiz içinnnn

hanımlar deneyimli bir tüpçü olarak merak ettiğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz

rabbim hepinizin yüzünü güldürsün emekleriniz bebeklerle ödüllendirilsin..............

hanımlar deneyimli bir tüpçü olarak merak ettiğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz

rabbim hepinizin yüzünü güldürsün emekleriniz bebeklerle ödüllendirilsin..............

Aminnnn canımm:) duyarlı oldugun için teşekkürleeeerr tatlım.. Ben bugun dondurulmuşlarla başlıycam bakalım tedavimin seyiri nasıl olucak:)sorularım bitmek bilmez artık:)

Aminnnn canımm:) duyarlı oldugun için teşekkürleeeerr tatlım.. Ben bugun dondurulmuşlarla başlıycam bakalım tedavimin seyiri nasıl olucak:)sorularım bitmek bilmez artık:)

Buarada sn bebegini kucaklamışsındır umarım.. Nerede tedavi oldun canm

Hayirli ugurlu olsun bende 1 kez tup bebek denedim tavsiyem sadece dua allah takdir ederse oluyor .bugun test gunumdu ama malesef adet oldum ve negatif olmadi rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin

Hayirli ugurlu olsun bende 1 kez tup bebek denedim tavsiyem sadece dua allah takdir ederse oluyor .bugun test gunumdu ama malesef adet oldum ve negatif olmadi rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin

Aminnnnnnnn canımm benimmm( çookk üzüldüm yaaa( olsun daha önümüzde yıllarımız var inşallah Rabbimm nasib etsinn hepimize dualarımızla ancak ondan isteyip ondan dileyebiliriz ve ancak o verebilir Rabbimm yüzüne baksın duysun sesimizi inşallahh sana çifteer çifter versiiiinnn sabrett olucak inanıyorummm

Keske bende umutlu olabilsem artik eve gitmek istemiyorum gereksizce isyerimde bekliyorum ve hergun arkadas gibi gorunen insanlardan darbe yiyorum hergun birinin bana bebegini anlatmasi o kadar kabullenmesi zor bir durum ki.dayanacak gücüm hic kalmadi.esimle iliskim bozuldu mutsuz görünmeme dayanamiyor artik hakli olarak.oysa ne kadar cok seviyoruz birbirimizi...Rabbim sizin yüzünuzu güldürsün evinizi bebeginizin sesiyle nesesiyle doldursun.

canım çok tanıdık geldi yaşadıkların bende nezaman tv de ya da dışarda bir bebek görsem ağlıyordum, eşimle aram bozuldu dediğin gibi kendimi bu kadar üzdüğüm için vs, ama kendime geldim çok şükür... Allahtan daha iyi bilmiyoruz sonuçta, Rabbim kucağımıza bebek vermiyorsa var elbet bildiği. bize düşen biran önce toparlanıp yeni tedavi için moral depolamak, vücudumuza iyi bakmak, tabi bu arada kırdığımız eşimizide onarmak gerekiyor:)

Benim kaliteli embriyom yok maalesef tekrar denicegim iznim de yok .hersey hep olumsuz ben artik kistan sonra baharin geleceginide unuttum

benim kaliteli embriyom yok maalesef tekrar denicegim iznim de yok .hersey hep olumsuz ben artik kistan sonra baharin geleceginide unuttum

annemle babam 12.yıllarındayken annem bana hamile kalmış. 5. Yıllarında bi kaçkez doktora gitmişler dr. Babamın ilaç kullanmasını söylemiş kullanmazsanız asla olmaz demiş hatta ameliyat olman lazım varıkosel var demiş ama babam bütün ilaçları çöpe atmış bende bişey yok diye annem 7 yıl boyunca hep ağlamış.doktora gitmek istemeyen koca ve bitmek bilmeyen bebek özlemi.. Annem artık bütüüünnn herşeyden vazgecmiş asla olmycak demiş bizim cocugumuz demiş.babam iflas etmiş o dönem borçlar harçlar falan derken annemin günü geçmiş..diyoki..sakın ama sakın aklına takma bişeyi o ay hiç düşünmedim elif diyo her gün ağlayan ben..şükrettim çocugumuz olsaydı ben ona sımdı nasıl bakardım bu borclarla rabbım sen benım ıcın hayırlısını bılırsın demiş..ve olmuş.rabbim beni ona yollamış..bir mucızeyle..ve o mucıze bir gün bizi de bulucak ben eminimm ..üzülmee desemde faydası yok belki ama çok şükür bak sağlığımız yerinde..
Yumurta problemin var sanırım ..onunla ilgili bişey söyliycem

Mutsuz bir evlilikten dogdum ben istenmeyen cocuktum yani ama hep rabbimden bir kizimin olmasini ve anne sevgisini gostermeyi istedim.bu da benim imtihanim .hep agladim bu yasima kadar simdi de bunun icin. rabbim kimseye yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…