- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
Tedaviye ara verdim antidepresan kullanmaya basladim artik beklentim yok kaldiramicam Islerim yogun ilaclarin etkisiyle daha bi hareketim klsltlaniyor.insanlarin bana acimasindan yoruldum. en azindan gülebiliyorum tabi antidepresan etkisiyle sizlerle konusmak ii oluyor kimseyle konusamiyorum cünkü.Canım sen tedavidemisinnn
herkese merhabalarr...ben de aranıza yeni katıldım...benim de bi aşılama denemem var...14 şubatta ilk aşılamamı oldum 28 şubatta sonuç aldık...havalara uçtukk...2 gün sonra değerim düştü...4 haftalıkken bebeğimi düşürdüm...göründüğü üzere 5 yıllık evliyim..ilk iki yıl bebek düşünmedik ama bir önlemde almadık...sonrasında doktora gitmeye karar verdik herşeyin normal olduğu ve kendiliğinden olmaması için bir neden olmadığı söylendi...bebeğim olmadı bir türlü...klomen+çatlatma iğnelerini denedik yine olmadı...ve sonunda araştırdık bir tüp bebek merkeziyle görüşmeye karar verdik..doktorum eşimden sperm testi benden de hsg istedi...hsg sonucunda yapışıklık olabileceği yazılıydı...doktorum riske atamıyacağını böyle biir durumda emin olmamız gerektiğini söyledi...ve 15 ocak da histeroskopi oldum...çok şükür sonuç temiz di...öleee iş dee 14 şubatta aşılama...sonuç...
Tedaviye ara verdim antidepresan kullanmaya basladim artik beklentim yok kaldiramicam Islerim yogun ilaclarin etkisiyle daha bi hareketim klsltlaniyor.insanlarin bana acimasindan yoruldum. en azindan gülebiliyorum tabi antidepresan etkisiyle sizlerle konusmak ii oluyor kimseyle konusamiyorum cünkü.
Sagol tatlim allah razi olsun tedavide enson tup bebek vardi onuda denedim dondurulmus embriyom yok cikmadi tekrar tekrar ayni islemleri kaldiramiyorum denemek te istemiyorum olmayacagi belli benimkisinin keske hic baslamayip kabullenseydimYaaaa( noluur yapma böylee yemin ederim kolum kanadım kalkmadı okuyunca çevrendeki kimse seni anlayamaz bilmezler çünkü bu yangını.. Kolay gelir onlara.. Ama burası aynı dertle yanıp tutuşanların yeri derdini anlayan seninle aynı zorlukları yaşayanların 'sabırr' demesi bile yeter bizlere... Canım benim yaşın kaç bilmiyorum ama üç gün önce merkezde bi çiftle tanıştım. Kadın 52 yaşında ve menepozda .. 4 aşılama 9. Tüp bebek tedavisi görmüş ve şuan 7 aylık hamile erken doğum riski varmış doktora gelmiş .. Rabbim bizleri en çok istedıgımız seyle sınıyor.. Sabredip tevvelkül etmeliyiz.. Dualarımızla inşallah olucak..ben inanıyorum sen bu topikte bas bas bagırıcaksın kızlar hamileyim diyee !!! Lütfennn hepimizin güçlü ve inançlı olması lazım geçicek bu günler lütfeeenn yapmaa ben gerçekten inanıyorumm Rabbim bizlere en başta sana nasib etsin inşaallaaahhhh şimdiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BU TOPİkTEKi herkes için dua kampanyası başlatıyorummm her hafta 3 kişi için okunacak herkes birbirine dua etmis olacak ben varım diyenler için liste yapıcam bana yazın kızlar herkes için inşaallah ama isimle kîşiye edilecekler onlarda okuyacak dua çarkı oluşturuyoruz ben varım diye yazsın buraya
Merhaba,
Allah hepimize yardımcımız olsun. İnşallah başarılı olur. Ben 3 kez olumsuz denemelerimden sonra başka bir doktorda 4. kez denemesini yapacağım. İnşallah başarılı olur.
kızlar bende yeni yine yeniden diyenlerdenim yaşadığım tüm olumsuzluklara karşı
naberr meleğimmm...ben de buralara takılıyorumm ölee iş de...çok da girmiyorumm kk...
kızlar bende yeni yine yeniden diyenlerdenim yaşadığım tüm olumsuzluklara karşı
iyidir meleğimsen nasılsın toparladınmı biraz kendini
bende kk da geziyom işte acaba faydalı bi bilgi bulabilirmiyim diye:26:
Bugün arkadaslarimin cocuklarini gördüm agladim ne kadar büyük bir mucizeye sahipler anlasinlar isterdim
Bir gün daha gecti ömürden ama sanirsinki bir ömür gecmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?