Yeni!! Yine!! Yeniden!!

Mutsuz bir evlilikten dogdum ben istenmeyen cocuktum yani ama hep rabbimden bir kizimin olmasini ve anne sevgisini gostermeyi istedim.bu da benim imtihanim .hep agladim bu yasima kadar simdi de bunun icin. rabbim kimseye yasatmasin.

Demeee öyle nolurrr( Kaç yaşındasınki daha

Yumurta problèmi bende de var bana da söyle :) çok üzülmemeli lazım hep daha beteri var çünkü bu hafta bekleme salonunda tanıştığım kızcağız doğudan gelmişti 3. Denemeye tekrar olmazsa üstüme kuma getirecekler dedi azıcık dumur olmakla birlikte kıza üzülüp kendi halime şükrettim en azından böyle stresim yok olmazsa canım sağolsun diycem stresle daha zor bu işler

Bu arada dosyamı ümit beye aldım çok pozitif samimi bi adam kendimi daha iyi hissediyorum :)

Tabikii yaa bende gide gele neler gördüm 12. Denemesinde tutan var sabır böyle bişey söyliycegim şey bire bir tanıştım onlarca kişiyle ve şahit oldum konuştum. Murat berksoy var. Bilmem duydun mu ? Bahcecideydi ayrıldı.. Bu adam bazen 3 ay bazen 6 aylık program yapıyo bitkisel çaylar,vitaminler falan hayvansal gıda yasak kesınlıkle değişik değişik şeyler. Hem yumurtalar kaliteli ve çoğalıyo.bi kadınla tanıştım en fazla 3 yumurtası cıkıyomuş . Halit hocaya tüp bebeğe gitmiş halit hoca almamış demiş murat görsün seni murat hocayla 3 ay tedavide kalmış sonra murat hoca hazır demiş ve halit hoca devreye girmiş kadından 21 yumurta çıkmış :)) ve 18i döllenmiş blasta bile gidilmiş beşinci günde tam 12 yumurtası varmış şimdi 7 aylık ikizlere hamile:)neler var yumurtasının biri taam diğeri yarı kapalı olanlar .. Bende sorun yoktu şükür oyüzden halit hoca gerek görmedi bitkisel tedaviye yumurtada problem oldugu zaman yolluyomuş murat hocaya kızlar bi arastırın böyle en az 10 kişiyle tanıştım bi bakın belki faydası olur..hele şeye çok şaaırdım duyunca bi bayanın hiç yumurtası çıkmıyomuş tedaviden sonra her ay sadece 1 yumurta veriyomuş halit hoca bir bir her ay toplamış 5 yumurta yapmış ve kadın hamilee yaaa:)) ilginç şeyler ama oluyo araştırın derim pes etmeyin Rabbim neyi vesile eder bilemeyizzzz

Bu arada dosyamı ümit beye aldım çok pozitif samimi bi adam kendimi daha iyi hissediyorum :)

Hayırlı ugurlu olsuuunn canımmm:)) evet pozitif doktorunun olması müthiş bileş biz doktorun yanındn cıkarken yanaklarımız agrıyo:))Rabbim hayırlısını versın inşallah bize ugur getirsın burasııı başladınmı şimdi tedaviyee hadi bakalımm bekliyorum haberlerinii:))

Yeniden gittiğimde sorucam canım sağol belki akupunkturda faydalı olur bakalım deniycem şu rahim filmini bekliyorum bugün sigarayı bırakmaya çalışıyorum hiç içmedim sanki dakikalar geçmiyo bana ama içmemem lazım az olan rezervimi iyice yok etmek istemiyorum sigarayla

Rahim filmi çektiricem önce o yüzden regl olmayı bekliyorum canım sağol hepimize uğur getirsin evet :)
Sen ne durumdasın şimdi hangi aşamadasın?

Rahim filmi çektiricem önce o yüzden regl olmayı bekliyorum canım sağol hepimize uğur getirsin evet :)
Sen ne durumdasın şimdi hangi aşamadasın?

Benim ayın 18. De paZartesi günü transferim var Allahın izniylee:) bakalım nasip inşaallah olur:) korkmuyor değilim ama doktorum boşveeeeeerrr diyoo sen sadece ilaçlarını saatinde al diyo,başka da bişey düşünme bize bırak diyo.. Allah. Yardımcımız olsunn inşaallahh

Akupunkturu ben halit hocaya sordum:)))) ayy ne güldüüm dedki; sen çinli misin kızım? -hayır hocam
-eee ne anlıycan orana burana iğne saplıyınca :) çok istiyosn al annenin toplu iğnelerini kıcına başına batır dedi iki rekat namaz kıl iyi gelir dedi onlar o işin felsefesine inananlar için dedi tek başına asla faydalı olmaz ticaret için ülkemizde yapılıyo yapmana gerek yok dedi ve ekledi stres bir kadının hamile kalmasına engel olsaydı tecavuze ugrayanlar stresin babasını yaşıyolar yine hamile kalıyolar dedi. Hayvanlarla üreme şeklimiz aynı dedi onlarda ölüm korkusuyla yaşıyorlar dedi. Yeme içmeye gelince dedi yumurta rezervini etkiliyo yediklerimiz kalitesini ama hamileyken ceviz ye onu ye bunu ye düşürürsün beslenemezsen diyolar dedi yalaann kızım dedi somalidekiler patır patır doguruyo dedi obezite asıl hamileliğe engel falan demiştii amaann ne biliimm :)) olsun da bii şekilde hepimizinn inşallaaahhhhh

:)))))) senin Dr süpermiş . Çok sevindim cnm senin adına hayırlı haberlerini alırım okurum inşallah burdan :) şimdilik iyi geceler diyorum yaz bari arada merak edicem nası gittiiğini

Son düzenleme:
mrb bnde bgn iğnede 5. gündeyim yavaş yavaş heyecanlanıyorum sanırım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm bol bebişli bitopik olur inşaAllahh

daha belli değil cnm dün gittim en büyük yumoşum 9.5 mmdi. yrn bidaha gtcem sanırım belli olur. sen ne aşamadasn nerde yaptırıyosun tedaviyi

Canım inşallahh hemencecik booll bol kaliteli yumoşların olur:)) burdan yaz bana yarın :) ben alman hastanesinde halit fırat erden de tedavideyim canımm benim gibi çatlak bir doktorum var çok şükürrr:))

İnşaaallaaahhhhhhh canımmmm:))) yumurtaa toplama ne zaman canm?
Ne güzel rabbim nesenizi bozmasin sanki ben yasiyormusum gibi .

Merhabalar ben yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.Benimde ikinci tüp denemem olacak ilk pozitifti ama 4 haftalıkken düşük yaptım.Benim 13 yaşında bi kızım var ona doğal yolla hamile kalmıştım ikinci olmadı işte bizde tüp bebeğe başvurduk 4 martta lucrine başladım şimdi adet olmayı bekliyorum kontrol için allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu arada çok faydalı bi topik olmuş tşk elfine.

Ne güzel rabbim nesenizi bozmasin sanki ben yasiyormusum gibi .

Canımmm hoşgeldin sefalar getirdin:) umarım buradan bangır bangır bagırırız hamileyiiiimm :) diye inşalllahhhhh bende dondurulmuşla başladım ama bu lucrine ne ilacı bana vermedi

Hoşbulduk canım çok sağol iyi dileklerin için inş allah hepimizin emeğini boşa çıkartmaz.Canım lucrin tüp bebk tedavisinde uzun protokolda kullanılan yumurta baskılayıcı bi iğne adetin 21, günü başlanıyo sonra tekrar adet olunca kontrole gidiosun.Sana hangi protokol uygulanmıştı canım. Ben adana da tedavi görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…