Mutsuz bir evlilikten dogdum ben istenmeyen cocuktum yani ama hep rabbimden bir kizimin olmasini ve anne sevgisini gostermeyi istedim.bu da benim imtihanim .hep agladim bu yasima kadar simdi de bunun icin. rabbim kimseye yasatmasin.
annemle babam 12.yıllarındayken annem bana hamile kalmış. 5. Yıllarında bi kaçkez doktora gitmişler dr. Babamın ilaç kullanmasını söylemiş kullanmazsanız asla olmaz demiş hatta ameliyat olman lazım varıkosel var demiş ama babam bütün ilaçları çöpe atmış bende bişey yok diye annem 7 yıl boyunca hep ağlamış.doktora gitmek istemeyen koca ve bitmek bilmeyen bebek özlemi.. Annem artık bütüüünnn herşeyden vazgecmiş asla olmycak demiş bizim cocugumuz demiş.babam iflas etmiş o dönem borçlar harçlar falan derken annemin günü geçmiş..diyoki..sakın ama sakın aklına takma bişeyi o ay hiç düşünmedim elif diyo her gün ağlayan ben..şükrettim çocugumuz olsaydı ben ona sımdı nasıl bakardım bu borclarla rabbım sen benım ıcın hayırlısını bılırsın demiş..ve olmuş.rabbim beni ona yollamış..bir mucızeyle..ve o mucıze bir gün bizi de bulucak ben eminimm ..üzülmee desemde faydası yok belki ama çok şükür bak sağlığımız yerinde..
Yumurta problemin var sanırım ..onunla ilgili bişey söyliycem
Yumurta problèmi bende de var bana da söyle :) çok üzülmemeli lazım hep daha beteri var çünkü bu hafta bekleme salonunda tanıştığım kızcağız doğudan gelmişti 3. Denemeye tekrar olmazsa üstüme kuma getirecekler dedi azıcık dumur olmakla birlikte kıza üzülüp kendi halime şükrettim en azından böyle stresim yok olmazsa canım sağolsun diycem stresle daha zor bu işler
Yumurta problèmi bende de var bana da söyle :) çok üzülmemeli lazım hep daha beteri var çünkü bu hafta bekleme salonunda tanıştığım kızcağız doğudan gelmişti 3. Denemeye tekrar olmazsa üstüme kuma getirecekler dedi azıcık dumur olmakla birlikte kıza üzülüp kendi halime şükrettim en azından böyle stresim yok olmazsa canım sağolsun diycem stresle daha zor bu işler
Bu arada dosyamı ümit beye aldım çok pozitif samimi bi adam kendimi daha iyi hissediyorum :)
Rahim filmi çektiricem önce o yüzden regl olmayı bekliyorum canım sağol hepimize uğur getirsin evet :)Hayırlı ugurlu olsuuunn canımmm:)) evet pozitif doktorunun olması müthiş bileş biz doktorun yanındn cıkarken yanaklarımız agrıyo:))Rabbim hayırlısını versın inşallah bize ugur getirsın burasııı başladınmı şimdi tedaviyee hadi bakalımm bekliyorum haberlerinii:))
Rahim filmi çektiricem önce o yüzden regl olmayı bekliyorum canım sağol hepimize uğur getirsin evet :)
Sen ne durumdasın şimdi hangi aşamadasın?
:)))))) senin Dr süpermiş . Çok sevindim cnm senin adına hayırlı haberlerini alırım okurum inşallah burdan :) şimdilik iyi geceler diyorum yaz bari arada merak edicem nası gittiiğini
mrb bnde bgn iğnede 5. gündeyim yavaş yavaş heyecanlanıyorum sanırım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmbol bebişli bitopik olur inşaAllahh
İnşaaallaaahhhhhhh canımmmm:))) yumurtaa toplama ne zaman canm?
daha belli değil cnm dün gittim en büyük yumoşum 9.5 mmdi. yrn bidaha gtcem sanırım belli olur. sen ne aşamadasn nerde yaptırıyosun tedaviyi
Aminnnnnnnn canımm benimmm( çookk üzüldüm yaaa ( olsun daha önümüzde yıllarımız var inşallah Rabbimm nasib etsinn hepimize dualarımızla ancak ondan isteyip ondan dileyebiliriz ve ancak o verebilir Rabbimm yüzüne baksın duysun sesimizi inşallahh sana çifteer çifter versiiiinnn sabrett olucak inanıyorummm
canım çok tanıdık geldi yaşadıkların bende nezaman tv de ya da dışarda bir bebek görsem ağlıyordum, eşimle aram bozuldu dediğin gibi kendimi bu kadar üzdüğüm için vs, ama kendime geldim çok şükür... Allahtan daha iyi bilmiyoruz sonuçta, Rabbim kucağımıza bebek vermiyorsa var elbet bildiği. bize düşen biran önce toparlanıp yeni tedavi için moral depolamak, vücudumuza iyi bakmak, tabi bu arada kırdığımız eşimizide onarmak gerekiyor:)
annemle babam 12.yıllarındayken annem bana hamile kalmış. 5. Yıllarında bi kaçkez doktora gitmişler dr. Babamın ilaç kullanmasını söylemiş kullanmazsanız asla olmaz demiş hatta ameliyat olman lazım varıkosel var demiş ama babam bütün ilaçları çöpe atmış bende bişey yok diye annem 7 yıl boyunca hep ağlamış.doktora gitmek istemeyen koca ve bitmek bilmeyen bebek özlemi.. Annem artık bütüüünnn herşeyden vazgecmiş asla olmycak demiş bizim cocugumuz demiş.babam iflas etmiş o dönem borçlar harçlar falan derken annemin günü geçmiş..diyoki..sakın ama sakın aklına takma bişeyi o ay hiç düşünmedim elif diyo her gün ağlayan ben..şükrettim çocugumuz olsaydı ben ona sımdı nasıl bakardım bu borclarla rabbım sen benım ıcın hayırlısını bılırsın demiş..ve olmuş.rabbim beni ona yollamış..bir mucızeyle..ve o mucıze bir gün bizi de bulucak ben eminimm ..üzülmee desemde faydası yok belki ama çok şükür bak sağlığımız yerinde..
Yumurta problemin var sanırım ..onunla ilgili bişey söyliycem
Ne güzel rabbim nesenizi bozmasin sanki ben yasiyormusum gibi .İnşaaallaaahhhhhhh canımmmm:))) yumurtaa toplama ne zaman canm?
Ne güzel rabbim nesenizi bozmasin sanki ben yasiyormusum gibi .
Ne güzel rabbim nesenizi bozmasin sanki ben yasiyormusum gibi .
Merhabalar ben yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.Benimde ikinci tüp denemem olacak ilk pozitifti ama 4 haftalıkken düşük yaptım.Benim 13 yaşında bi kızım var ona doğal yolla hamile kalmıştım ikinci olmadı işte bizde tüp bebeğe başvurduk 4 martta lucrine başladım şimdi adet olmayı bekliyorum kontrol için allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu arada çok faydalı bi topik olmuş tşk elfine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?