Yeni!! Yine!! Yeniden!!

bugün 7. gün günler gercekten geçmiyor göğüslerim cok acıyo cok hassaslastı arada kasıklarda ince bi sızı oluyor. Çok mutsuz hissediyorum sürekli ağlıyorum 2 gündür neden böyle oldu anlamadım ilaçlar fln sanırım bu arada insan meraktan duramıyo ya 5. gün test yaptım 2. çizgi açık gördüm nasıl gaza geldim anlatamam 6. gün sabah yine apar topar test yaptım bu sefer çizgi fln yok negatif o yüzden artık bıraktım. dua ediyorum elimden geleni yapıyorum o kadar. ilk denemem yaşım küçük o yüzden bir tane transferim var Allah onu bana bağışlesın 4 tane dondurulmuş var.Allah yardımcımız olsun çok zor

Amiiiiinnnnnn canımmm inşallaahhh zaman geçmiyor benim bugun 4. Gün sabır sabır ... Bide okudun sanırım dün gece baya kötü oldum snırım tansiyonum düştü.. Ve tabi ilaçların yan etkileride var bakalım beklycez inşallah rabbim tez zamnda yüzümüzü güldürsünnnn !!!!!!!!

cnm baakma bnm beğendim dediğime param olsaydı kapısının önünden geçmezdim ama şuan elim mahkum en uygun merkez orası gücüm ancak oraya yetiyo snn durumun varsa memoriale gt hep hayalimdeki merkez

kesinlikle kötü bir hastane personelde dahıl buna kısa ve öz söylıyım hem ekonomık :hem psıkolojık: hem bedenen cokuntudeyız dimi onlar sadece parayı alana kadar allayıp pulluyorlar negatıf sonucunu vermek ıcın bıle aramaya tenezzur etmıyorlar orda embrılıyok kotu kadın dogum dr kotu daha dogru bn memnun kalmadım demelıyım sadece betul hanım ıyı genel koordınator telefpna bakan sekreterler bıle tuhaf telefonda nıe aradın der gıbı ses tonu bnce ekıp cok onemlı benım c,ıcın o ünite başarısız ama para olmayınca yapıcak bısey de kalmıooo mecburuzzz

sende mi orda yaptrdn negatifmiydi sonucunn(( ya aslında bn ilgiden memnunum ordaki kızda öle gelmedi bana ama herkesinki farklı tabi. embriyologla hç konuşmadım bilgim yok. emel hanmda fazla bilgi vermiyo ya sonuçta orası tüp bebek üzerine bi hastane değil labaravuvar veya şartlar ne kadar iyi olabilirki.... ama dediğin gibi elim mahkumdu çok sıkılmıştım nedim bn elimden geleni yapayım zamanı gelmişse zaten olur eğer kaderde yoksa en iyi merkezede gtsek yine olmaz. yaşım dolsun rapor çıkarıp özelde yaptırırım iyi bi merkezde die düşündüm. ama gerek kalmaz inşaAllah.. iki tane 5.gün embriyosu konuldu kaliteli dediler.. bakalım yaa hayırlısı olsun. tutanda var tutmayanda..

kı<lar hangı hastaneden bahsedıyosun? ben medipol koşuyolu hastanesınde tedavıdeyım bılgınız varmı medıpol la ılgılı lutfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…