Canımmmm senn ohss mu oldun??
bilmiyorumki doktor korkulcak bişi yok fazla büyümemiş yumurtalıkların dedi ne alakaysa ağrın olursa ağrı kesici al dedi. ohss olduysamda hafiftir çünkü aşırı bi şişkinliğim yok kusmam yok uyku problemim yok idrarda azalma yok ama ağrı çokk
inşaAllah cnm ya inşaAllah bnmde opudan önce hçç bişeyim yoktu ama bi uyndım ağrım var halada geçmedi.. Rabbim bu sıkıntılarımızı bebişlerimizle unutturur inşaAllahh. sen salı günü saat kaçta transfer olucanBenim okadar ağrım vardı ki opuya giderken zor oturuyodum opudan sonra rahattı hafıf adet agrısı gibi inşallahh hemencecik kavusursun yavrularınaaaa
cnm baakma bnm beğendim dediğime param olsaydı kapısının önünden geçmezdimama şuan elim mahkum en uygun merkez orası gücüm ancak oraya yetiyo snn durumun varsa memoriale gt hep hayalimdeki merkez
Benim okadar ağrım vardı ki opuya giderken zor oturuyodum opudan sonra rahattı hafıf adet agrısı gibi inşallahh hemencecik kavusursun yavrularınaaaa
Nabersin canım nerelerdesin??
Transferin yarınmış, büyük gün geldi demek
Doktorunla görüş 2 tane koysunlar canım.
canm bn aldm göbüşüme bebişleri inşaAllah. sende alıp gel hayırlısıylaa
inşaaaaaaaaaaalllahh:)) şimdi gidiyorummm:)) inşallah 10 gün sonra burada hayırlı haberleri birlikte paylaşırız canım dualarım seninleeeee
hadi bakalım güle güle git güle güle gell:d bu arada bn ohss olmuşum hafif ama serum takıldı dün iyiyim bgn bra daha
inşaaaaaaaaaaalllahh:)) şimdi gidiyorummm:)) inşallah 10 gün sonra burada hayırlı haberleri birlikte paylaşırız canım dualarım seninleeeee
canımmm şimdiii gidiyorummmmmmmmmm:))))) çokkk heyecanlıyımmm dua edinn kızlarr banaaaaaa(
Sagol tatlim allah razi olsun tedavide enson tup bebek vardi onuda denedim dondurulmus embriyom yok cikmadi tekrar tekrar ayni islemleri kaldiramiyorum denemek te istemiyorum olmayacagi belli benimkisinin keske hic baslamayip kabullenseydim
Olmsyacagini sizin icin dua ederim tabi ama kabul olur mu bilmem....
hoşbuldum canım....inş hepimiz hamile kalırız ....allah yardım etsin sizin sorun neydiCanım hoşgeldinn inşallaahhh olucakk hepimiziiiinnn bu öyle bir umut kii hiç tükenmeden her ay yeniden canlanan bir umut.. Bakalımm benim ilk denememm korkuyorumm dondurulmuşlarl deniycezz
canim benim neden bu kadar ümitsizsin. ben 40 yasindayim ve en son tüp bebek denemem gecen hafta düsükle tamamlandi. cok yikildim yerlerde süründüm. senin yasin kac bilmiyorum ama benim artik cok fazla vaktim kalmadi gene de ümitsiz degilim. lütfen kendini toparlamaya calis ve güclü ol. yoksa hayatin boyunca ceremesini cekersin. kolay degil biliyorum ama sonunca mükafatinin ne kadar güzel oldugunu düsün. bebislerinin hayali sana güc versin.
nefes aliyorsak hala umut vardir.
Canımmmmm sana bişey sorucam ilaç olarak ne kullanıyosun??
vallahide billahide hiçççç istanbul'a gelesim yok yoktu.. hadi sidik zoruyla derler ya ha ondan işte zorla geldim.. bekliyoruzz bana görede en en ama eni :) bu beklemek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?