cnm bana sordun sanırım:)) bn opudan sonra 8 gün günde 1 tablet dostinex kullandım. 5 gün antibiyotik kullandım transfer günü bıraktım bide opudan beri folibiol progestan fitil kullanıyorum kan sulandırıcı vermedi inşaAllah pıhtılaşma sorunum yoktur
sen neler kullanıyosun. kan testinden önce evde yapcakmısın idrar testi.
Ben crınone jel,folbiol folık asıt,estrofem tablet günde beş tane,b12,b1,b6 vitamin , magnezyum ,çinko ıvır zıvır kullanıyorum ben test günüm nisan 1 ama haftaya cuma dayanamayıp yapabilirimmm
anam maşaallah bi sürü ilaç alıyon hee:) estrofemi bu doktorda veriyomuş herkesede bana vermedi nedense üstünü çizgi o ilacın ne işe yarıyo o cnm. banada dayanamam gibi geliyo ama kan vermeyede cesaret edemem sanırım. zaten kanı verdkten snra o iki saat nsl geçer hiç bilmiyorum...
Ostorojen hormonuymuş rahım kalınlıgıyla alakalı herhaal:)) ayy ben nasıl 10 günü atlatıcam hiçççç bilmiyorumm valla:) hele o iki saat kabus gibi bakalım nollcak? Sen benden önce öğreniceksin:) ne hissediyosun ben hiç bişey hissetmiyorum arkadaşım var konuş onlarl diyo :)) ne konuşabilirimki diyorum belkide kendimi kaptırmak istemiyorum
anam maşaallah bi sürü ilaç alıyon hee:) estrofemi bu doktorda veriyomuş herkesede bana vermedi nedense üstünü çizgi o ilacın ne işe yarıyo o cnm. banada dayanamam gibi geliyo ama kan vermeyede cesaret edemem sanırım. zaten kanı verdkten snra o iki saat nsl geçer hiç bilmiyorum...
ewt bn senden önce öğrenicem nasipse.. ya bnde bişi hissetmiyorum valla ne bileyim tuhaf bi duygu ne var diyebiliyorum ne yok.. arada eşime diyorum bak bebişlerimz var hçç konuşmuyosun fln dio daha bilmiyoruzki dio olup olmadığını.. oda havaya sokmuyo yani beniibakalım hayırlısı yaa. bn 8. günü evde test yapmayı düşünüyorum ama kimseye sölemedm dahaa
Ahihihihihi:))çok heyecanlı yaaa :) lekelenme falan oluyomuş baZılarında aslında çok kutcalamamak lazım nasibimizde varsa inşallahhh olucak:) bekleyelim görelim mevlam neylerse güzel eylerhaberlerini bekliyorum takipteym:)
bende:)) düşünmemek lazım diyolarda bn btn gün kkdayımevdede tek olunca hep aklım orda. bak lekenlenme fln olmadı bende hayırlısı olsun yaa biz elimzden geleni yaptk gerisi Allahın takdiri.. ne yiyip içiyosun hep yatıyomusun ne iş yapıyosun yürüyüş iyi geliyo diyolar ama bn hç çıkmadım daha yrn çıksammı
Ayy bende annemde kalıyorum ama hep kk deym:))aklım kalbim hep orda hiç aklımdan atamıyorum kii..bendede lekelenme falan yok.. İlla olucak diye de bişey yok heralde zaten ilaçlarımı alıyorum.. Keçiboynuzu pekmezi içiyorum iki kaşık, kivi,ananas bir dilim,kayısı kompostosu:)kabız olmamak için:) artı bol su içmeye çalışıyorum ama wc problem oluyo sanki düşüceklermiş gibi:)çok yatmıyorum ben dolanıyorum uzanıyorum.. Hasta gibi olmak istemiyorum :)kendimi kasarak yattıgım için geceleri sabahları belim ve bacaklarım agrıyo.. Geçsin bir an önce şu 10 gün basbaas bagıralım:) seninki kaçıncı gün embrysuydu unuttum?bence hemen çıkma dısarı bir iki gün daha gecsin..
5. gündü cnm 2 tane kuzu:)) bnde bu gece rahat uyuyamadım elim karnımda hep bide geçen gece rüya gördüm vajinadan kan geliyodu et parçası düştü kocaman...... tersi çıkar inşaAllah.. aman öle böle geçecek 10 gün sonu kötü olursa napcaz hçç bilmiyorum...
eltim evleneli 4 ay oldu 3 aylık hamile.... hergün bi aradayız onun karnı büyümeden hamile kalırım inşaAllahçok zor gerçekten birilerinin insana acıyarak bakması...
Sakın öyle düşünme canım benimde isyana düştüğüm zamnlar oluyor tabii ama rabbimize sıgınıp şükretmemiz lazım.. Şu yönünden bak en azından tedavi olabilme ihtimalimiz oldu ve beşinci güne giden iki minik muciZeyi bedenimize aldık..hemen hamile kalan kadınları görmek yerine hamile kalamayanları ve senden fazla zorluk çekenleri gör.. Tedavi olabilme ihtimalleri olmayanları maddi manevi hiç birşeyi olmayanları düşün ve minik kuzularının üstüne ellerini koy ve rabbimize şükret.. Allahım onları sana emanet ediyorum de.. Çünkü herşey onun elinde...bak zor süreç geçti ve onlar artık bizimleee:)) olmazsa da bi daha bidaha bidaha deniycez inşallahh bir gün nasip edicek rabbim bize sadece Allaha güvenelim:)) geçicek bu günler ve uyuyamadığımız gecelerden ve kaka kokularından bahsedicez inşallah
Merhaba bayanlar. 31 yaşındayım ve Adanada yaşıyorum ama İstanbulda tedavi görüyorm. Allah izin verirse yaza tedaviye tekrar başlıcaz ve benim 2. denemem olcak umarım bu son olur(
Kızlaarrr!!! transferleri olacaklar,tedaviye başlıycaklar !! Dondurulmuşu olanlar, yumurta toplatanlar,umudu bitmeyen tükenmeyenler ve henüz karar veremeyenler..Bilenler tecrubeleriyle bilmeyenleri bilgilendirsin.yapmamız ve yapmamamız gerekenler,yiyecek ve içecekler..merkeZler,doktorlar,aileler..bu maddi ve manevi yolda yaşadıklarımız.. bizleri ancak bizler anlayabiliriz..birbirimizin tavsiyelerine uyalım:) dualar edelim birbirimize desteeeekk olalımmmmmmm!!!
meraba bende tedavı basladım ama kanım dusuk cıktı kan tedavısı goruyorum suan bıtınce transfer olacak ıns bebegım olacak hepımızsın bebılerı olsun yüzümüz gülsün
Canımmm hoşgeldin ben görmemişim:) benimde kanım düşüktü kendi kendime bişeyler yapmıştım ve yükseldi :) bol bol keçiboynuzu pekmezi tüket tatlım hayırlısı olsun
arkadaşlar tüp bebek tedavısındekı son durumunuz nedır paylasırmısınız rıca etsem cok umutluyum ben
Canımmm hoşgeldin ben görmemişim:) benimde kanım düşüktü kendi kendime bişeyler yapmıştım ve yükseldi :) bol bol keçiboynuzu pekmezi tüket tatlım hayırlısı olsun
Öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben sona yaklaştım artık yarın opu var sonrası inş iyi olucak.
canım hayırlısı olsun Rabbım ıns hepimizin gonlune gore verır yuzumuz guler heycanla beklıyorm guzel haberlerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?