Akşam genel olarak olmamaış canım sağlıklı bir öğün değil yarın hepimiz dikkat edelim cumartesi günü hepimizin yüzü gülsün istiyorummmCanım ya Bugün o kadar yoruldum ki anlatamam
Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
Ayyy inşallah canım Bugün aşırı yoruldum eve de geç geldim 6 gündür böyle geç yemiyordumAkşam genel olarak olmamaış canım sağlıklı bir öğün değil yarın hepimiz dikkat edelim cumartesi günü hepimizin yüzü gülsün istiyorummm
Yazinca cok gorunuyor ama degil aslinda ekmek haric karataya benziyor benimki. Daha azaltirsam gun icinde hata olasiligim artar. Bide cok faydalilar cevizdi incirdi yeyince mutlu oluyrm kalorili olanlar sabahaKilona göre normal canım 7 li rakamları görene kadar böyle devam et. Sonra zaten mide yavaş yavaş küçülüyor. O zaman yavaş yavaş azaltırsın zaten. Benim başladığım kilodasın
1 er tane bazen 2 kayisi :)sabahın sağlammış canım kuru incir yada kayısıdan birini tercih etsen daha iyi olur sanki gerisi bence güzel ama geç ilerlersen sıkılabilirsin bunu da göz önünde bulundur derim. Haftada bir iki gün protein diyeti tarzı birşey yapsan çok iyi olabilir aslında bu da bir fikir :)
Sagol canim amin insallah..Allah hayırlı şifalar versin size de kolaylıklar diliyorum zor iş gercekten
Amin canim.. inşallah..Canım Allah amcana şifa size de kolaylık versin inşaallah, hasta bakımı kolay değil.
Tatlı olmasaymis daha iyi olurmus.. aksam menun de biraz agir gibi. Fazla karbonhidrat var.. kizartmali falan... adim sayin harika ama..Canım ya Bugün o kadar yoruldum ki anlatamam
Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
1 er tane bazen 2 kayisi :)
Cevizi de arasina sıkıstiriyorum varya
Evet protein hizli kilo verimine büyük destek oluyor aksam mesela salata et veya tavuk eti yarim kase corba. Genelde corbayi icmiyorum .
Eğer yavaslarsa inciri kayisiyi cevizi yariya indiririm :)
Haftada 1 kilo vermek yeter aslinda. Cunku sarkmak istemiyorum korkuyorum. bir yandan vucut kendini toparlayabilecek zaman bulsun egzersize pek vakit ayiramiyorum az az bazen.
Sizleri takipteyim iyi kalori yakmalar
Teşekkürler :)Tatlı olmasaymis daha iyi olurmus.. aksam menun de biraz agir gibi. Fazla karbonhidrat var.. kizartmali falan... adim sayin harika ama..
Kahvaltım
1 yumurta
1 dilim köy peyniri
7 zeytin
1 çay kaşığı labne
4 kiraz domates
2 dilim kızarmış ekmek
Cay
Başlangıcından itibaren gayet güzel gitmis canım tebriklerGünaydınnnn ben de sabah tartıldım ve 63.5:)
Maşallah tebarakallah süper :)25 nisan başlangıç kilom 96
4 mayıs 93
9 günde giden 3 kg:)) elhamdulillah
Evet onu da denedimIncirin arasina ceviz de cok guzel oluyorrafiyet olsun canım. Kilo vermen durunca yariya indirme fikri de Güzel günde 20 dk egzersiz yapmaya alışsak aslında gerisi gelir vücudu toparlamaya yetermi bilmem ama yağ yakmaya çok yardımcı olur
Ben de seni takipteyim canım sana da iyi yağ yakmalar
Sağol tatlım hızlıca kurtuluruz bu kilolu günlerden inşallah senin az kaldı maşallah bende hızlıca ilerlerim hedefe insallahMaşallah tebarakallah süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?