YENİDEN BAŞLA

Akşam genel olarak olmamaış canım sağlıklı bir öğün değil yarın hepimiz dikkat edelim cumartesi günü hepimizin yüzü gülsün istiyorummm

Akşam genel olarak olmamaış canım sağlıklı bir öğün değil yarın hepimiz dikkat edelim cumartesi günü hepimizin yüzü gülsün istiyorummm
Ayyy inşallah canım Bugün aşırı yoruldum eve de geç geldim 6 gündür böyle geç yemiyordum
İnşallah yarın toparlayacağım

Kilona göre normal canım 7 li rakamları görene kadar böyle devam et. Sonra zaten mide yavaş yavaş küçülüyor. O zaman yavaş yavaş azaltırsın zaten. Benim başladığım kilodasın
Yazinca cok gorunuyor ama degil aslinda ekmek haric karataya benziyor benimki. Daha azaltirsam gun icinde hata olasiligim artar. Bide cok faydalilar cevizdi incirdi yeyince mutlu oluyrm kalorili olanlar sabaha

1 er tane bazen 2 kayisi :)
Cevizi de arasina sıkıstiriyorum varya
Evet protein hizli kilo verimine büyük destek oluyor aksam mesela salata et veya tavuk eti yarim kase corba. Genelde corbayi icmiyorum .
Eğer yavaslarsa inciri kayisiyi cevizi yariya indiririm :)
Haftada 1 kilo vermek yeter aslinda. Cunku sarkmak istemiyorum korkuyorum. bir yandan vucut kendini toparlayabilecek zaman bulsun egzersize pek vakit ayiramiyorum az az bazen.
Sizleri takipteyim iyi kalori yakmalar

Tatlı olmasaymis daha iyi olurmus.. aksam menun de biraz agir gibi. Fazla karbonhidrat var.. kizartmali falan... adim sayin harika ama..

Incirin arasina ceviz de cok guzel oluyorr afiyet olsun canım. Kilo vermen durunca yariya indirme fikri de Güzel günde 20 dk egzersiz yapmaya alışsak aslında gerisi gelir vücudu toparlamaya yetermi bilmem ama yağ yakmaya çok yardımcı olur
Ben de seni takipteyim canım sana da iyi yağ yakmalar

Evet onu da denedim
Bide kırmizi biber ve ceviz ikilisi muhteşem .
Bunlarda zayiflarken isin güzel yanı
Sinavlar yaklasıyor ev işi cocuk ama baslicam bugun isteyen yapar bahane uretmeden
Kol bacak egzersizi filam devamli yapilirsa guzel sıkılasma sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…