YENİDEN BAŞLA

Ben de menümü yazayım
Sabah
Tavada 1.5 yumurta ( 3 yumurtayı eşimle yedik:) )
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek

Ara
Sütlü kahve

Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı

Menümün kalan kısmı

Ara
1 küçük çatal pasta
1 tatlı kaşığı draje
Menengic kahvesi

19.30
Et haşlama
1.5 dilim ekmek

Ben menümü sen yorumlayasın diye toptan yazıyorum canim ama dün etiket yaptım yorum yapmayınca sıkıldın sandım açıkçası
Olur mu canım hiç. Bildirim gelmiyor. Ya da arada çok bildirim olunca gözümden kaçıyor olabilir. Özür olsun gözden kaçırdıysam. Şöyle bişey yapsak bir süre. 13. Takımdayım ben. Menünü oraya da kopyalasan zor olur mu senin için?

Menümün kalan kısmı

Ara
1 küçük çatal pasta
1 tatlı kaşığı draje
Menengic kahvesi

19.30
Et haşlama
1.5 dilim ekmek
O ara kısmı hiç olmamış yaaaaa. Kaç gündür iyi gidiyordun. Cumartesi’ye az kaldı. Yarın kaçamak yapma lütfen.

Nasılsın canım öğleden sonra sesin çıkmamış amcan nasıl?
Canim amcamin durumlar kritik. Dengesini kaybedip dustu yine. Kalcasini kırdı simdi de. Bugun ambulans aldi goturdu. ortopedi de yatiyor. Sali günü ameliyat olacak kismetse.. hic evlenmedi yas da 70. Haliyle bakımı bize ait..
Bizde durumlar vahim yani anlayacagin..

Ikindin ara olarak
2 ceviz
15 adet dut (bahcemizde dut agaci var. Bugunlerde bol bol yiyecegim. Cok severim)

Aksam:
4-5 kaşık dana eti ve enginar yahisi
2 kasik yogurt.
(Oglum huysuzlanmasa salata kesecektim ama imkanim olmadi)

2.5 lt. su
3 turk kahvesi

Yoo olmaz canım severek yazarım rica ederim ne özrü

Canim naptin oyle arada. Kime misafirlige gittin? cumartesiye az kaldi. Tarti günümüz cok yakin..

Misafirlik değil canım misafirim ve oğlumla kafeye gittik değişik bir pasta vardı tadına bakmam için çok ısrar ettiler çatalın ucuyla aldım Ben de drajeler de ac olduğum için yedim gitti ya daha da abartmadigina seviniyorum hatta

Ne yaptın canım menünü bekliyorum sabırsızlıkla:))

Geldim şekerim, hemen yazıyorum menümü
Kahvaltı; 1 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 3 yeşil zeytin 2 dlm çavdarlı ekmek

Öğle yemeği ve aralarda herzamanki gibi kuruyemiş meyve ve yoğurt

Akşam; içli mantı yaptım ama yemediiiim pirinç pilavı da yemedim
Tatlı ve ikramlıklardan da yemediiiiiim

1 kase etli bamya çorbası
4 ızgara kofte 4 ince dilim patlican
(köfteyi şişte patlican patates domates falan takarak birlikte pisirmistim, patates yemedim)
Çoban salata
2 dilimde karpuz
Su yatana kadar 3 lt olur umarim

Okuldan erken geldim misafir gelecek olunca,yemeklerle falan uğraştım, şuanda çok yorgunum spor yok bugün

Bir sürü şeye hayır demişsin maşallah bravo vallahi. Sadece öğünlerin saatini yazmamışsın. Biliyorsun o da önemli

Iradene maşallah canım harikasın böyle gidersen takır takır gidecek kilolar

Allah hayırlı şifalar versin size de kolaylıklar diliyorum zor iş gercekten

Bir sürü şeye hayır demişsin maşallah bravo vallahi. Sadece öğünlerin saatini yazmamışsın. Biliyorsun o da önemli
Teşekkürleeer
Saat yazıyomuyduk dikkat etmemişim canım, ama benim saatler pek tutmaz şimdiden söyliiim
Bazen evde 8 de kahvaltı yaparım bazen okulda 10 - 10:30 gibi,
Akşamda kızım haftanın 3 günü kursa gittiği için geç çıkıyor, o günlerde 19:30 da yemek yiyoruz diğer günler 18-18:30 gibi hazırlarım

Birde ben sana birşey soracaktım bu şekersiz 21 gün olayında şekerli meyvelerde de sınırlama var mı? Örneğin portakal veya karpuzda

Canım Allah amcana şifa size de kolaylık versin inşaallah, hasta bakımı kolay değil.

Sen nerelerdesin canım
Canım ya Bugün o kadar yoruldum ki anlatamam

Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi

Tatlıyı yememeli idim

14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…