Ben de menümü yazayım
Sabah
Tavada 1.5 yumurta ( 3 yumurtayı eşimle yedik:) )
1 kk peynir
1 dlm çavdarlı ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğle 12.30
2 lokma tost
14
1 dilim çavdarlı
60 gr ton balığı
Olur mu canım hiç. Bildirim gelmiyor. Ya da arada çok bildirim olunca gözümden kaçıyor olabilir. Özür olsun gözden kaçırdıysam. Şöyle bişey yapsak bir süre. 13. Takımdayım ben. Menünü oraya da kopyalasan zor olur mu senin için?Ben menümü sen yorumlayasın diye toptan yazıyorum canim ama dün etiket yaptım yorum yapmayınca sıkıldın sandım açıkçası
O ara kısmı hiç olmamış yaaaaa. Kaç gündür iyi gidiyordun. Cumartesi’ye az kaldı. Yarın kaçamak yapma lütfen.Menümün kalan kısmı
Ara
1 küçük çatal pasta
1 tatlı kaşığı draje
Menengic kahvesi
19.30
Et haşlama
1.5 dilim ekmek
Canim amcamin durumlar kritik. Dengesini kaybedip dustu yine. Kalcasini kırdı simdi de. Bugun ambulans aldi goturdu. ortopedi de yatiyor. Sali günü ameliyat olacak kismetse.. hic evlenmedi yas da 70. Haliyle bakımı bize ait..Nasılsın canım öğleden sonra sesin çıkmamış amcan nasıl?
Canim naptin oyle arada. Kime misafirlige gittin? cumartesiye az kaldi. Tarti günümüz cok yakin..Menümün kalan kısmı
Ara
1 küçük çatal pasta
1 tatlı kaşığı draje
Menengic kahvesi
19.30
Et haşlama
1.5 dilim ekmek
Olur mu canım hiç. Bildirim gelmiyor. Ya da arada çok bildirim olunca gözümden kaçıyor olabilir. Özür olsun gözden kaçırdıysam. Şöyle bişey yapsak bir süre. 13. Takımdayım ben. Menünü oraya da kopyalasan zor olur mu senin için?
O ara kısmı hiç olmamış yaaaaa. Kaç gündür iyi gidiyordun. Cumartesi’ye az kaldı. Yarın kaçamak yapma lütfen.
Canim naptin oyle arada. Kime misafirlige gittin? cumartesiye az kaldi. Tarti günümüz cok yakin..
Ne yaptın canım menünü bekliyorum sabırsızlıkla:))
Bir sürü şeye hayır demişsin maşallah bravo vallahi. Sadece öğünlerin saatini yazmamışsın. Biliyorsun o da önemliGeldim şekerim, hemen yazıyorum menümü
Kahvaltı; 1 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 3 yeşil zeytin 2 dlm çavdarlı ekmek
Öğle yemeği ve aralarda herzamanki gibi kuruyemiş meyve ve yoğurt
Akşam; içli mantı yaptımama yemediiiim pirinç pilavı da yemedim
Tatlı ve ikramlıklardan da yemediiiiiim
1 kase etli bamya çorbası
4 ızgara kofte 4 ince dilim patlican
(köfteyi şişte patlican patates domates falan takarak birlikte pisirmistim, patates yemedim)
Çoban salata
2 dilimde karpuz
Su yatana kadar 3 lt olur umarim
Geldim şekerim, hemen yazıyorum menümü
Kahvaltı; 1 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 3 yeşil zeytin 2 dlm çavdarlı ekmek
Öğle yemeği ve aralarda herzamanki gibi kuruyemiş meyve ve yoğurt
Akşam; içli mantı yaptımama yemediiiim pirinç pilavı da yemedim
Tatlı ve ikramlıklardan da yemediiiiiim
1 kase etli bamya çorbası
4 ızgara kofte 4 ince dilim patlican
(köfteyi şişte patlican patates domates falan takarak birlikte pisirmistim, patates yemedim)
Çoban salata
2 dilimde karpuz
Su yatana kadar 3 lt olur umarim
Allah hayırlı şifalar versin size de kolaylıklar diliyorum zor iş gercektenCanim amcamin durumlar kritik. Dengesini kaybedip dustu yine. Kalcasini kırdı simdi de. Bugun ambulans aldi goturdu. ortopedi de yatiyor. Sali günü ameliyat olacak kismetse.. hic evlenmedi yas da 70. Haliyle bakımı bize ait..
Bizde durumlar vahim yani anlayacagin..
Ikindin ara olarak
2 ceviz
15 adet dut (bahcemizde dut agaci var. Bugunlerde bol bol yiyecegim. Cok severim)
Aksam:
4-5 kaşık dana eti ve enginar yahisi
2 kasik yogurt.
(Oglum huysuzlanmasa salata kesecektim ama imkanim olmadi)
2.5 lt. su
3 turk kahvesi
TeşekkürleeerBir sürü şeye hayır demişsin maşallah bravo vallahi. Sadece öğünlerin saatini yazmamışsın. Biliyorsun o da önemli
Iradene maşallah canım harikasın böyle gidersen takır takır gidecek kilolar
Canim amcamin durumlar kritik. Dengesini kaybedip dustu yine. Kalcasini kırdı simdi de. Bugun ambulans aldi goturdu. ortopedi de yatiyor. Sali günü ameliyat olacak kismetse.. hic evlenmedi yas da 70. Haliyle bakımı bize ait..
Bizde durumlar vahim yani anlayacagin..
Ikindin ara olarak
2 ceviz
15 adet dut (bahcemizde dut agaci var. Bugunlerde bol bol yiyecegim. Cok severim)
Aksam:
4-5 kaşık dana eti ve enginar yahisi
2 kasik yogurt.
(Oglum huysuzlanmasa salata kesecektim ama imkanim olmadi)
2.5 lt. su
3 turk kahvesi
Canım ya Bugün o kadar yoruldum ki anlatamamSen nerelerdesin canım
Menümün kalan kısmı
Ara
1 küçük çatal pasta
1 tatlı kaşığı draje
Menengic kahvesi
19.30
Et haşlama
1.5 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?